• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Acıktırdınızzzz :))))))
O patates dolması nasıl bir şey öyle yahuuu
kırmızı biberrr
nömm nömmmm
Ben yaptım ben yaptım :KK45::KK45:teşekkür ederim :KK36:

Hahahahaaaa çete tamam, helvacımız bile var:KK70: ben çok yaşlanmışım ya, eski takvime göre rebiuevvel 1392'de doğmuşum, kaç bin yüzyıl geçmiş :KK70:
Siz araya kaynamışsınız çoklu alıntıda,,silmeyeyim dedim:KK53:

Az önce can sıkıntısından bütün tarifleri bi güzel inceledim..Bildiğimiz karnıyarığın (kış sebzesi olmadığı halde) yarışmayı önde götürmesi beni çok şaşırttı açıkçası :)

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. senin köftelerin
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. senin dolmaların beni benden aldı :)

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, hepinize başarılar can'lar :**
Ne güzel sözler bunlar:KK45::KK45:teşekkür ederim.

Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, valla dünden beri yemeklere bakıp karar vermeye çalışıyorum, merak ettiğim tatlarda var, misal pırasa dolması, hiç yemedim denemedim de, eşimle kızım sevmiyor diye almıyorum pırasa ama dolmasını merak etmiyor da değilim, ıspanaklı kumpir yine denemediklerimden, office office patlıcan alerjin mi var? Gıda alerjilerinin birçoğunu duydum ama patlıcan alerjisini ilk defa duyuyorum, brokolim var, gel sana salatasını yapayım:KK16:

ilklerin kadınıyım ben Mune :27: çok acayip ama ne zaman yesem içimin şiştiğini hissediyorum resmen yemek borum acıyor öyle böyle değil. Patlıcan alerjim varmış meğerse, o yüzden ne imam bayıldı ne de karnıyarık yiyemiyorum senelerdir :( ama brokoli dehşet bir besin bayılırım :27:

Sebze yemeği mi:bicak:
Tabiki, buğday ilk yeşil oluyor ya bak al sana kanıt :mapus::mapus:

bugday-gidahatti.jpg

Back