Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım ben yaptım teşekkür ederimAcıktırdınızzzz :))))))
O patates dolması nasıl bir şey öyle yahuuu
kırmızı biberrr
nömm nömmmm
Siz araya kaynamışsınız çoklu alıntıda,,silmeyeyim dedimHahahahaaaa çete tamam, helvacımız bile var ben çok yaşlanmışım ya, eski takvime göre rebiuevvel 1392'de doğmuşum, kaç bin yüzyıl geçmiş
Ne güzel sözler bunlarteşekkür ederim.Az önce can sıkıntısından bütün tarifleri bi güzel inceledim..Bildiğimiz karnıyarığın (kış sebzesi olmadığı halde) yarışmayı önde götürmesi beni çok şaşırttı açıkçası :)
Nevreste senin köftelerin
deynepnaz senin dolmaların beni benden aldı :)
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, hepinize başarılar can'lar :**
Senlede ortak yönümuz cok bebisimBende yarı orduluyum 4 yılım orada geçti, ondan yarı orduluyum dedim
Birazcık sorgulasak koca tarafından akraba çıkıcaz :)))
Ondan iyi anlaşıyoruz mesela bende bu kara lahana çorbasını hiç sevmemSenlede ortak yönümuz cok bebisim
Ama keşkek şebze yemeği değil kiNevreste nevoşum benim keşkekim kış sebzesi degil diye yarışmaya almadın ama karnı yarığa izin verdin bak gördün mü geçti bizi
Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, valla dünden beri yemeklere bakıp karar vermeye çalışıyorum, merak ettiğim tatlarda var, misal pırasa dolması, hiç yemedim denemedim de, eşimle kızım sevmiyor diye almıyorum pırasa ama dolmasını merak etmiyor da değilim, ıspanaklı kumpir yine denemediklerimden, office patlıcan alerjin mi var? Gıda alerjilerinin birçoğunu duydum ama patlıcan alerjisini ilk defa duyuyorum, brokolim var, gel sana salatasını yapayım
Ayyy office le aynı yemeğe oy vermişiz
Amaaaaa nasıl değilAma keşkek şebze yemeği değil ki
Sebze yemeği miAmaaaaa nasıl değil
Tabiki, buğday ilk yeşil oluyor ya bak al sana kanıtSebze yemeği mi
O zaman keşke kuru fasulye yapsaydımKesin 1. olurdumTabiki, buğday ilk yeşil oluyor ya bak al sana kanıt
ne oldu kaçırdım mı bir şeyFAZLANAZLI ayıııp yaaaaaaa
ana nolmuş bu oylaraFAZLANAZLI ayıııp yaaaaaaa
Birazcık birinci oluyorsun ondan olabilir mine oldu kaçırdım mı bir şey