• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
:KK70: sana yihuuuuuu yapmıştım yaaa
xenforo-smilies-kk53.gif

Olsun adımı görecem sayfada :KK53::KK53:

Şu kadar yemeğin içinde sadece karnıyarığı yiyebilirim o da çok kızartılmamışsa...

Sen hangisine verdin oyunu office office , senin baş sebzen brokoliyi göremedim ama :KK70:

oy vermek kolay değil kızaaam önce tek tek inceleyecem :27: benim patlıcana alerjim var brokoli olsaydı neyseydi :70:

Evet shapee shapee Curyl de minnoşum yazdı teşekkür mesajında ,Kazenin kardeşi olduğunu,190 boyunda olduğunu öğrendik.
Patlıcanın bir isminin de balcan olduğunu öğrendik daha neler var neler:KK53:
Curly aslan gibidir maşallah:nazar: Allah eşine bağışlasın, iyi kalpli, her sorunda imdadıma yetişen kardeşimdir kendisi, ben ona Hızır diyorum :)))

Bildirimde olmasa şamatayı kaçıracaktım yahu:KK70:

Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, valla dünden beri yemeklere bakıp karar vermeye çalışıyorum, merak ettiğim tatlarda var, misal pırasa dolması, hiç yemedim denemedim de, eşimle kızım sevmiyor diye almıyorum pırasa ama dolmasını merak etmiyor da değilim, ıspanaklı kumpir yine denemediklerimden, office office patlıcan alerjin mi var? Gıda alerjilerinin birçoğunu duydum ama patlıcan alerjisini ilk defa duyuyorum, brokolim var, gel sana salatasını yapayım:KK16:

Back