- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
sana yihuuuuuu yapmıştım yaaa
Olsun adımı görecem sayfada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana yihuuuuuu yapmıştım yaaa
Tatlım sonradan değiştirildi, ilk başta sebze yemekleriydi. ondan ilk tariflerde aksilik olduKabak patlıcan kış sebzeli değil ki biber de değil bence yanlış olmis
Kış kategorisi sonradan eklendi,başlangıçta sebze yemekleri idi.Kabak patlıcan kış sebzeli değil ki biber de değil bence yanlış olmis
Sence bu tribim kimedirTatlım sonradan değiştirildi, ilk başta sebze yemekleriydi. ondan ilk tariflerde aksilik oldu
Ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor@Tester @Ayaklarim3kilo @ThankfulNovember @Jolyss
@damdan @MuMu85 @elvanelvan88 Xeroderma_pig @tevafuk55
@herderdedeva
Bende oy verenlerimi severim
Kızlar çooook teşekkür ederimm
Bilemedim kesin hak edeneSence bu tribim kimedir
Ya ne kadR guzel bir yorumBen dipsoslu karnibahar kizartmasina vermistim zaten
Sanki ABREKA bir yemek dergisi ve yemek de onun kapagi gibi harika olmus
Kesinlikle bende o yoruma katılıyorumYa ne kadR guzel bir yorum
Cok mutlu oldum dusuncelerinizi ogrendigimde
Cok teşekkür ediyorum ❤❤❤❤
Ay gercekten mi cok teşekkür ederim nanam ❤Kesinlikle bende o yoruma katılıyorum
Gel öpecem seni
Evet shapee Curyl de minnoşum yazdı teşekkür mesajında ,Kazenin kardeşi olduğunu,190 boyunda olduğunu öğrendik.Geyik mi vaaaarrr
Şu kadar yemeğin içinde sadece karnıyarığı yiyebilirim o da çok kızartılmamışsa...
Sen hangisine verdin oyunu office , senin baş sebzen brokoliyi göremedim ama
Evet shapee Curyl de minnoşum yazdı teşekkür mesajında ,Kazenin kardeşi olduğunu,190 boyunda olduğunu öğrendik.
Patlıcanın bir isminin de balcan olduğunu öğrendik daha neler var neler
Curly aslan gibidir maşallah Allah eşine bağışlasın, iyi kalpli, her sorunda imdadıma yetişen kardeşimdir kendisi, ben ona Hızır diyorum :)))Evet shapee Curyl de minnoşum yazdı teşekkür mesajında ,Kazenin kardeşi olduğunu,190 boyunda olduğunu öğrendik.
Patlıcanın bir isminin de balcan olduğunu öğrendik daha neler var neler