• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, valla dünden beri yemeklere bakıp karar vermeye çalışıyorum, merak ettiğim tatlarda var, misal pırasa dolması, hiç yemedim denemedim de, eşimle kızım sevmiyor diye almıyorum pırasa ama dolmasını merak etmiyor da değilim, ıspanaklı kumpir yine denemediklerimden, office office patlıcan alerjin mi var? Gıda alerjilerinin birçoğunu duydum ama patlıcan alerjisini ilk defa duyuyorum, brokolim var, gel sana salatasını yapayım:KK16:
Benim verdiğim ölçülerin yarısıyla kendine göre yapabilirsin ablacim.. Çok farklı bir tat değil. Sen ki tüm Karadeniz'in iddialı herkesin yiyemedigi tatları denemissin. :KK16:

Eşim tam bir gurmedir. O beğendiyse herkes beğenir diyorum. :KK45:

İç ses: Bir daha ki sebze yemeklerinde karnıyarık yappppp. :KK53:

Aaaaa 2 olmusum:deli: beni kim ilk ucte goruyordu:sinirli::KK53: neyse ya en azindan bir arkadas tarifimi yapmis begenmisler ..birine bir tarif kazandirdim :KK53:

Benim verdiğim ölçülerin yarısıyla kendine göre yapabilirsin ablacim.. Çok farklı bir tat değil. Sen ki tüm Karadeniz'in iddialı herkesin yiyemedigi tatları denemissin. :KK16:

Eşim tam bir gurmedir. O beğendiyse herkes beğenir diyorum. :KK45:

İç ses: Bir daha ki sebze yemeklerinde karnıyarık yappppp. :KK53:

İç sesini severim senin :-)
Doğru dedin, ben kendime kadar yapayım bir ara, dolmayı severim, pırasa dolmasını da çok merak ediyorum ama işte evdekiler yüzünü ekşitince almıyordum mecburen.

Neler kaçırdın müdürüm :KK53::KK53:
Niye bana haber yollamadın, dumanla Mune koş koş yazsaydın ya keleşini sevdiğim :KK70:

İç sesini severim senin :-)
Doğru dedin, ben kendime kadar yapayım bir ara, dolmayı severim, pırasa dolmasını da çok merak ediyorum ama işte evdekiler yüzünü ekşitince almıyordum mecburen.

Niye bana haber yollamadın, dumanla Mune koş koş yazsaydın ya keleşini sevdiğim :KK70:

Müdürüm o saatlerde sen mutfakta soğan doğruyordun kesin,bir dahakine söz dumanla haber salacam :KK53::KK53:

Müdürüm o saatlerde sen mutfakta soğan doğruyordun kesin,bir dahakine söz dumanla haber salacam :KK53::KK53:
Burada o kadar yemek yapıyorlar bir kere bile müdürün yemediği de bu sefer bizden olsun demiyor bu kızlar Hanım, yani ben burada saçımı süpürge ediyorum, cımbızımı yıpratıyorum, bir kere de güzellik yapsınlar değil mi:KK70:
Müdürü oy vermeye çağırıyorlar, gördüm ama tatmadım nasıl oy vereyim ben şimdi:KK70:

Burada o kadar yemek yapıyorlar bir kere bile müdürün yemediği de bu sefer bizden olsun demiyor bu kızlar Hanım, yani ben burada saçımı süpürge ediyorum, cımbızımı yıpratıyorum, bir kere de güzellik yapsınlar değil mi:KK70:
Müdürü oy vermeye çağırıyorlar, gördüm ama tatmadım nasıl oy vereyim ben şimdi:KK70:

Aynen demiyorlarki 2 tane yaşlı kadın var burada canları çekermi diye hiç akıllarına gelmiyor :KK53::KK53:
Ancak kendileri yiyor,her yemekten birer tabak yollasınlar işte..
Adres nereyi vercek,yine huzurevi olacak dimi :KK70::KK70:

Aynen demiyorlarki 2 tane yaşlı kadın var burada canları çekermi diye hiç akıllarına gelmiyor :KK53::KK53:
Ancak kendileri yiyor,her yemekten birer tabak yollasınlar işte..
Adres nereyi vercek,yine huzurevi olacak dimi :KK70::KK70:
Tabii ki bizim huzurevinde adresini vereceğiz, hanım sokak keleş çıkmazı, Mune apartmanı daire 1 merdiven çıkamıyoruz malum, siyatik, romatizma, diz kapaklarımız kireçlenmeden yerinden çıktı çıkacak hahahahahahaha

Tabii ki bizim huzurevinde adresini vereceğiz, hanım sokak keleş çıkmazı, Mune apartmanı daire 1 merdiven çıkamıyoruz malum, siyatik, romatizma, diz kapaklarımız kireçlenmeden yerinden çıktı çıkacak hahahahahahaha

Şöyle güzel bir yer olsun deniz görsün demi,dizlerimizde örtü elimizde çaylar keyif çatalım :KK53: bide emekli maaşı bağlatırsak siteyide satın alırız dimi :skandal::skandal:.Arada mavi kürkünü verecen demi nöbet erimde giyerim hahahahahaa ...

Şöyle güzel bir yer olsun deniz görsün demi,dizlerimizde örtü elimizde çaylar keyif çatalım :KK53: bide emekli maaşı bağlatırsak siteyide satın alırız dimi :skandal::skandal:.Arada mavi kürkünü verecen demi nöbet erimde giyerim hahahahahaa ...
Mutlaka Deniz kenarı olmalı, ben deniz görmeden yapamam, sende seviyorsundur, mayış önemli, taksitle alırız siteyi, olmadı kredi çekeriz:)))
Diz battaniyelerini buradaki gençler örsün bize, şöyle kokoş işi birkaç battaniye yapsınlar, kürk sana feda olsun aşk olsun veririm giyersin sıcak sıcak :KK53:

Back