Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de yaparken aklıma geldi ,tek tek köfte gibi şekil vermek yerine yanmaz tavaya yayıp ,arasına kaşar rendeleyip ,döndererek börek gibi de pişirilebilir.
Bir de yaparken aklıma geldi ,tek tek köfte gibi şekil vermek yerine yanmaz tavaya yayıp ,arasına kaşar rendeleyip ,döndererek börek gibi de pişirilebilir.
Ben de dün akşam yaptım Çok bereketliymiş bir sürü çıktı.Dedim risk alıp yaptım bir de yemezseler Sonra dedim yemezseler üzerine sarmısaklı yoğurt dökerim.Allahtan sevdiler.
Evet ,bir de ben karnıbaharı rondodan geçirdim ,geçirmesem karnıbahar tadı ağıza gelseydi diye düşündüm,demek ki alakası yokmuş.Sebze yemeyen çocuklar bu şekilde yiyebilir.
Evet ,bir de ben karnıbaharı rondodan geçirdim ,geçirmesem karnıbahar tadı ağıza gelseydi diye düşündüm,demek ki alakası yokmuş.Sebze yemeyen çocuklar bu şekilde yiyebilir.
Benimkiler başka türlü yemiyor zaten Yoksa beşamel soslu,kıymalı,kızartma,yoğurtlu, fırında tarifleri denedim.Yediler ama istekli değil bunu koşulsuz yiyorlar