- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Bu bildirim gelince herşey çok değişiyor sanırım, beni de azıcık aydınlatın bu konuda
benim için değişen pek bir şey olmuyor
30 oyu geçebildiğim henüz görülmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bildirim gelince herşey çok değişiyor sanırım, beni de azıcık aydınlatın bu konuda
Yani şimdi şunu mu anlamalıyım : şimdiki oylamayla arasında pek fark olmayacakbenim için değişen pek bir şey olmuyor
Yani şimdi şunu mu anlamalıyım : şimdiki oylamayla arasında pek fark olmayacak
Benimle konuşurken tırnak mı törpülüyorsun kızBence sen yine önlerde gidersin :)
Senin için çok fark edeceğini sanmıyorum
Virmem virmem benimverseydin zalım gadınnn bir sürü oyun var
Ben bile bu yoklukta verdim başkasına
Makyajkolik13 oyumu geri ver
Virmem virmem benim
Benimle konuşurken tırnak mı törpülüyorsun kız
Bu arada beni bu konuda aydınlattığın için teşekkür ederim ❤
Bu özgüvenle kendine hayran birakiyosun beni yaaBen
bildirim gönderimi için hala çok müsaitim
Sutlu ne tatli yapmistin sen canim?? Hatirlamadim cidden 30 oyun altindami almistin cok ayip etmis KK benim ilk yarismamdi kendime oy vermistimbenim için değişen pek bir şey olmuyor
Ben de oyle mesela bilmiyor. :)Hediyeyi istemezsen başkasına da hediye edebiliyorsun,almayabiliyorsun.Daha önce de bu tarz korkuları olan kişileri okumuştum,1.olursam hediye konusu sıkıntı gibi.Senin gibi eşinin haberi olmadan üye olan çok var.Benim eşim biliyor ama 1.olursam ,eşim dayanamaz söyler buradan yaptığım yemeğin 1.olduğunu,hediye kazandığımı, ,tanıyanlar olur diye tırsıyorumtamam çekinecek birşeyim yok ama ,tanıdık birilerinin okuması canımı sıkar
Bu özgüvenle kendine hayran birakiyosun beni yaa
Sutlu ne tatli yapmistin sen canim?? Hatirlamadim cidden 30 oyun altindami almistin cok ayip etmis KK benim ilk yarismamdi kendime oy vermistim
Ben de oyle mesela bilmiyor. :)
Sofrada yogurttaki naneyi sordu hiç dedim öylesine .. Naneler solmuş bi o canlıydı ondan koydum dedim. ( Bu doğru)
Yarışmaya resim için diyemedim. Deseydim bişey olmazdı da ne biliyim işte öyle yani.
Önceki yarışmaları hatırlamıyorum ama ben. Senden 2 oy fazlayim ya umut var gibi ondan şey ettim.
Durumum o kadar vahim dimi
Kendi kazanacağı yok bari biz el atalım
Önceki yarışmaları hatırlamıyorum ama ben. Senden 2 oy fazlayim ya umut var gibi ondan şey ettim.
İmece budur.o zaman ben seni tutuyorum
Aaa evet hatirladim hatta sen yapmamis olsan ben böyle bisi yapcaktim ama visne soslu dusunuyodum:))tarifin cok guzeldi canim :)