• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Ben
bildirim gönderimi için hala çok müsaitim :21::KK33::KK53:
Bu özgüvenle kendine hayran birakiyosun beni yaa :D :D
benim için değişen pek bir şey olmuyor :KK53:
30 oyu geçebildiğim henüz görülmedi :skandal::-)
Sutlu ne tatli yapmistin sen canim?? Hatirlamadim cidden 30 oyun altindami almistin cok ayip etmis KK :KK12::KK12:benim ilk yarismamdi kendime oy vermistim :halay:

Hediyeyi istemezsen başkasına da hediye edebiliyorsun,almayabiliyorsun.Daha önce de bu tarz korkuları olan kişileri okumuştum,1.olursam hediye konusu sıkıntı gibi.Senin gibi eşinin haberi olmadan üye olan çok var.Benim eşim biliyor ama 1.olursam ,eşim dayanamaz söyler buradan yaptığım yemeğin 1.olduğunu,hediye kazandığımı, ,tanıyanlar olur diye tırsıyorum:KK53:tamam çekinecek birşeyim yok ama ,tanıdık birilerinin okuması canımı sıkar:ıslık:
Ben de oyle mesela bilmiyor. :)

Sofrada yogurttaki naneyi sordu hiç dedim öylesine .. Naneler solmuş bi o canlıydı ondan koydum dedim. :ıslık:( Bu doğru)

Yarışmaya resim için diyemedim. Deseydim bişey olmazdı da ne biliyim işte öyle yani. :confused:

Bu özgüvenle kendine hayran birakiyosun beni yaa :KK70: :KK70:

Sutlu ne tatli yapmistin sen canim?? Hatirlamadim cidden 30 oyun altindami almistin cok ayip etmis KK :KK12::KK12:benim ilk yarismamdi kendime oy vermistim :halay:

Çilaklı irmik tatlısı yapmıştım :KK48:
Bu tatlıya 30 oy verilir mii, ayııpppp yaaa :skandal::KK53:

20170101_181142_resized.jpg

Ben de oyle mesela bilmiyor. :)

Sofrada yogurttaki naneyi sordu hiç dedim öylesine .. Naneler solmuş bi o canlıydı ondan koydum dedim. :ıslık:( Bu doğru)

Yarışmaya resim için diyemedim. Deseydim bişey olmazdı da ne biliyim işte öyle yani. :confused:

bırakın bilmesinler
benim ki biliyor da noluyor, her akşam kaç oy aldın diye
sorup
cinlerimi tepeme çıkarıyor :D
Bir de pis pis gülüyorr, ne sadece 2 oy mu falan
çok sinir bozucu :63:

Back