- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Bildirim mi gitti ben mi kacirdim acaba ? :)Teşekkürler Kazen .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirim mi gitti ben mi kacirdim acaba ? :)Teşekkürler Kazen .
Uy ben rizelu değilum ama bende severim meredi, komşularım sağolsun, yıllarca Karadenizlilerle komşuydum, canım komşularımmmm karalahanaya, muhlamaya doyurdular beni, finduğun hasını, tereyağının ağa babasını yedim sayelerindeBir rizeli olarak oyum karalahana çorbasına yanlız sebze pek sevmem bütün yemekler ağzımı sulandırdı
Yok oyunu benim menüye vermiş ondan.Bildirim mi gitti ben mi kacirdim acaba ? :)
Ha anladım canim bende diyorum niye bana bildirim gelmediYok oyunu benim menüye vermiş ondan.
Aaa turşu kavurması deyince. Yarışmada daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama turşu kategorisinde de yapılabilir. :)Uy ben rizelu değilum ama bende severim meredi, komşularım sağolsun, yıllarca Karadenizlilerle komşuydum, canım komşularımmmm karalahanaya, muhlamaya doyurdular beni, finduğun hasını, tereyağının ağa babasını yedim sayelerinde
Turşu kavurmayı bile onlardan öğrendim, canım çekti bak
Uy ben rizelu değilum ama bende severim meredi, komşularım sağolsun, yıllarca Karadenizlilerle komşuydum, canım komşularımmmm karalahanaya, muhlamaya doyurdular beni, finduğun hasını, tereyağının ağa babasını yedim sayelerinde
Turşu kavurmayı bile onlardan öğrendim, canım çekti bak
Bence de yapılabilir, ben hiç bilmiyordum komşularımdan öğrendim çokta güzel oluyor, biz bir ara birbirimize gidip gelirken poğaça kek yapmaktan sıkılmıştık, bir muhlama birde turşu kavurma yapardık misssss:))Aaa turşu kavurması deyince. Yarışmada daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama turşu kategorisinde de yapılabilir. :)
Yemedim, o nasıl oluyor, bir ara tarif edersin, hadi git annene bekletmeYaaa müdürüm deme öyle ne zamandır muhlamada turşu kavurmada yemedim tereyağ dersen evimizde olmazımız onsuz yemek yapmayız biz karalahana yemaği yapmış annem gitmem lazım beni bekliyor peki ezmesini yedin mi hiç
Ben de Karadenizli bir arkadaşımdan aldığım tarifle ilk defa fasulye turşusu kurdum. Çok guvenemedim kendime çok kırmadım onun için ama süper oldu. Azar azar kavuruyorum bitmesin diye.Bence de yapılabilir, ben hiç bilmiyordum komşularımdan öğrendim çokta güzel oluyor, biz bir ara birbirimize gidip gelirken poğaça kek yapmaktan sıkılmıştık, bir muhlama birde turşu kavurma yapardık misssss:))
Bibi ben 2 kategoridir seni bekliyorum nerelerdesinHani artık sık sık gelecektin ve bize yemekler yapacaktın..Yaaa müdürüm deme öyle ne zamandır muhlamada turşu kavurmada yemedim tereyağ dersen evimizde olmazımız onsuz yemek yapmayız biz karalahana yemaği yapmış annem gitmem lazım beni bekliyor peki ezmesini yedin mi hiç
Gitmiş olması lazımBildirim mi gitti ben mi kacirdim acaba ? :)
Benim çevremde çok Karadenizli vardı, Trabzonlusundan Rizelisine Giresunlusuna kadar, hepsinin tarifi başka başka, bir komşumun muhlaması süperdi, biri turşu kavurmada efsaneydi, biri kara lahanayı dile getirirdi o kadar mükemmel yapardı yani, biri de bir baklava açardı kiiii offff offf, sağolsun hepsi de beni çağırırdı yiyeyim diye:)Ben de Karadenizli bir arkadaşımdan aldığım tarifle ilk defa fasulye turşusu kurdum. Çok guvenemedim kendime çok kırmadım onun için ama süper oldu. Azar azar kavuruyorum bitmesin diye.
Şimdi bu yemeği yiyoruz kalanını öteki gün tekrar kaynatıp mısır unu katıp vura vura eziyoruz (tabi şimdi blendardan geçiriyor herkes ) biraz pisirip afiyetle yiyoruz basit aslında ama süper birşeyYemedim, o nasıl oluyor, bir ara tarif edersin, hadi git annene bekletme
ya bisefer heveslendim trileçe yapayım dedim banladılar bütün katılma süresi boyunca banlıydımBibi ben 2 kategoridir seni bekliyorum nerelerdesinHani artık sık sık gelecektin ve bize yemekler yapacaktın..
Mune buradayken seni cımbızlatalım mıBizim duygularımızla oynuyorsun
O baklavayı anam yapar anam benim ya ben yapamıyorum meselaBenim çevremde çok Karadenizli vardı, Trabzonlusundan Rizelisine Giresunlusuna kadar, hepsinin tarifi başka başka, bir komşumun muhlaması süperdi, biri turşu kavurmada efsaneydi, biri kara lahanayı dile getirirdi o kadar mükemmel yapardı yani, biri de bir baklava açardı kiiii offff offf, sağolsun hepsi de beni çağırırdı yiyeyim diye:)
Baklava hariç hepsini az buçuk öğrendim ama baklavayı öğrenmeme fırsat olmadan şehir değiştirdim, ki yapan Fatma teyzem gel öğreteyim sana demişti, çok hafif, kıyır kıyır birde hafif limonlu gibi bir tadı oluyordu, 44 yaşındayım bu yaşıma kadar yediğim en güzel ev baklavasıydı diyebilirim, öğrenmediğime pişmanım şahsen.
O zaman Mune nin yüzünden katılamadınŞimdi bu yemeği yiyoruz kalanını öteki gün tekrar kaynatıp mısır unu katıp vura vura eziyoruz (tabi şimdi blendardan geçiriyor herkes ) biraz pisirip afiyetle yiyoruz basit aslında ama süper birşey
ya bisefer heveslendim trileçe yapayım dedim banladılar bütün katılma süresi boyunca banlıydım
Ne diyoooooorsuuuunnnnnn annene hürmetler, saygılar, selamlar, her birşeylerrrrrr çok yağcıyım biliyorum :))))O baklavayı anam yapar anam benim ya ben yapamıyorum mesela
Muhlama dersen işte onda bir numarayım hemşin muhlaması yaparım herkeşler özellikle bana yaptırır
Geldi geldiGitmiş olması lazım
Ozaman benim pek isime yaramadi bildirimİste simdi yarisma sekillenecek gitmis bildirim