- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Bana da bak.
Seninkini biliyorum karışık dolma yapmıştın
Abla sen ustasındır beğenmezsen kötü olur benim için :)
Olurmu öyle hiç hemen bakayım neler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bak.
Abla sen ustasındır beğenmezsen kötü olur benim için :)
2.de benim heheheheheBakayım hemen neler yapmış
Bir kere de konuma gel eline sağlık güzel olmuş de,oy falan istemiyorum ,destek versene , HAYIR yapmayı seversin senSeninkini biliyorum karışık dolma yapmıştın
Sende birincisin2.de benim hehehehehe
Hahahaha ayy annemin adresini veremiyor muyum anacıgıma gitsin hediyeler madalyonlar gelsin banaHediyeyi istemezsen başkasına da hediye edebiliyorsun,almayabiliyorsun.Daha önce de bu tarz korkuları olan kişileri okumuştum,1.olursam hediye konusu sıkıntı gibi.Senin gibi eşinin haberi olmadan üye olan çok var.Benim eşim biliyor ama 1.olursam ,eşim dayanamaz söyler buradan yaptığım yemeğin 1.olduğunu,hediye kazandığımı, ,tanıyanlar olur diye tırsıyorumtamam çekinecek birşeyim yok ama ,tanıdık birilerinin okuması canımı sıkar
Sağolasın abla, bak ablacım bakalım beğenecek misin :)Seninkini biliyorum karışık dolma yapmıştın
Anan da sana verir o zamanHahahaha ayy annemin adresini veremiyor muyum anacıgıma gitsin hediyeler madalyonlar gelsin bana
O zaman bende hediye ederim 1. Olursam hahaha sonrada hasetimden çatlarım
Ahahahah içim rahat etmez kocamin arkasındna dümen yaparsam anamda kalsınAnan da sana verir o zaman
İlk sahibini bulur
2.de benim hehehehehe
Bir kere de konuma gel eline sağlık güzel olmuş de,oy falan istemiyorum ,destek versene , HAYIR yapmayı seversin sen
Sağolasın abla, bak ablacım bakalım beğenecek misin :)
shapee yanlış hesaplamışsın ben 71 çıkardım
Al bütün oylarım senin olsun kız, senin canın sağ olsun ❤
Yok abla pırasa dolması benim değil, fırında patatesli lahana sarması benim yemeğim :)Tamam onada bakacağım
Ellerine sağlık deynep hanımcım harika olmuşlar..
Yafrum HAYIR derim bilirsin
Pırasa dolması yapmışsın ellerine sağlık:))
Yok abla pırasa dolması benim değil, fırında patatesli lahana sarması benim yemeğim :)
Buraya değil ,evime gelip te desene gelmezsen HAYIR göreme derim sanaTamam onada bakacağım
Ellerine sağlık deynep hanımcım harika olmuşlar..
Yafrum HAYIR derim bilirsin
Pırasa dolması yapmışsın ellerine sağlık:))
Bilseydim bu kadar çok sevineceğini daha önce söylerdim kızkabaca hesapladık heralde
yihuuuuuuu
Olsun abla, bende pırasa dolması da olunca karıştı sandım :)Pardon ya patatesli lahana diyecektim yanlış oldu:))
Buraya değil ,evime gelip te desene gelmezsen HAYIR göreme derim sana
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ze-dolmasi-oncu-pirinc-sponsorlugunda.985147/
Olsun abla, bende pırasa dolması da olunca karıştı sandım :)
Gelmezsen gelmeGelemem şeker kusura bakma hastayım şu anda öksürüyorum hapşırıyorum haaa ısrar edersen gelip sana bulaştırırım
EVET göreme sende emi hahahahaahaa
Olsun tabi abla, sen olsun dedin de, ben itiraz mı ettim :)))Arada karışması normal ama o kadarda olsun yani:))
Gelmezsen gelme
Kime niyet kime kısmet ben sana dedim Bexy geldi konuma
Olsun tabi abla, sen olsun dedin de, ben itiraz mı ettim :)))