Ben de heyecanlandım şimdi bakYok yapmadım eşime nöbetci eczaneye gidelim dedim ama işi çıktı onunda pazartesiyi iple cekiyorum
Ayyy hayırlısı olsun canım ya üzülme ins önümüzdeki aylar nasibimizde vardrBu ay olmadı malesef canım hastalandım bugün, inşallah sizlere nasip eder Rabbim bu ay. Ben önümüzdeki aylara kaldım inşallah
Öyle Canın yok çok şükür kafam bu ay daha rahat, çok stres yapmadım. Inşallah beklicez canım. Rabbim tez zamanda güldürür inşallah yüzümüzüAyyy hayırlısı olsun canım ya üzülme ins önümüzdeki aylar nasibimizde vardr
Tamam canın 7 kaısm diyelimTahminimce Kasımın 6 veya 7 si olur adet tarihim
Tamam canım :)Tamam canın 7 kaısm diyelim
Ilk benden gelsin,Kızlar yeni batlarınızı ekleyeyim
Normalde benim regl 5 yada 6 gün sürer ama bu defa 3 gün sürdü bugün 4 günüm ama yok test yapmıştım negatifti ama niye az sürdü diye şaşırdım. Bi dahaki adet 22 kasım bekleyecez yine bakalımKızlar yeni batlarınızı ekleyeyim
Hadi inşallah bakalım umarım en kısa sürede gelsin sağlıkla meleğin :)Ilk benden gelsin,emineee_e gibi uğur getirsin bana da inşallah :) 21 Kasım canım. Ben de diyordum bu ay niye olmadı. Sen kasım ayına Ekim batımızı yazmışsın ondan :) inşallah nasip olur diyelim bu ay
Benim de kısa sürdü biraz bklm nolacak senindr kasık bel agrin devam ediyor mu bnm adet zamanindaki gibi bel ağrım varNormalde benim regl 5 yada 6 gün sürer ama bu defa 3 gün sürdü bugün 4 günüm ama yok test yapmıştım negatifti ama niye az sürdü diye şaşırdım. Bi dahaki adet 22 kasım bekleyecez yine bakalım
Ilk benden gelsin,emineee_e gibi uğur getirsin bana da inşallah :) 21 Kasım canım. Ben de diyordum bu ay niye olmadı. Sen kasım ayına Ekim batımızı yazmışsın ondan :) inşallah nasip olur diyelim bu ay
Olmuş artık takılmaNormalde benim regl 5 yada 6 gün sürer ama bu defa 3 gün sürdü bugün 4 günüm ama yok test yapmıştım negatifti ama niye az sürdü diye şaşırdım. Bi dahaki adet 22 kasım bekleyecez yine bakalım
:))))))))Diğer başlıkla karıştırmışım canım :)Cascade_
Benimde sol kasıkta ağrım var ve normalde olmazdıBenim de kısa sürdü biraz bklm nolacak senindr kasık bel agrin devam ediyor mu bnm adet zamanindaki gibi bel ağrım var
Bnm bazen sol kasikta bazen iki tarafta da hissediyorum ya ama belim felaket agriyorBenimde sol kasıkta ağrım var ve normalde olmazdı