- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Göz ardı edilen içeriği göster yazıoduBeni de ekler misin cnm bat 15 kasım bu topik ugur getirsin herkese ins :)
Tıklayınca gözüktü mesaj
Ok ekliyorum
İnşaallah dediğin gibi uğur getirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz ardı edilen içeriği göster yazıoduBeni de ekler misin cnm bat 15 kasım bu topik ugur getirsin herkese ins :)
Bana getirdiğine inanıyorum gerçekten kızlar ilk yazmıştım çok inanarak şimdi aıra sizde bol bol dua ediyorummGöz ardı edilen içeriği göster yazıodu
Tıklayınca gözüktü mesaj
Ok ekliyorum
Canm hala gelmedi ya :)Yasmnn__ canım geldi mi regl
Tsk ederimGöz ardı edilen içeriği göster yazıodu
Tıklayınca gözüktü mesaj
Ok ekliyorum
Ay hadi ins cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insBana getirdiğine inanıyorum gerçekten kızlar ilk yazmıştım çok inanarak şimdi aıra sizde bol bol dua ediyorumm
Allah razı olsun canımBana getirdiğine inanıyorum gerçekten kızlar ilk yazmıştım çok inanarak şimdi aıra sizde bol bol dua ediyorumm
:))) ay benim ki de gelmek üzereCanm hala gelmedi ya :)
İlk bat senden olmuştuMerhaba ilk bat benden olsun 20 Ekim :) umarım gelmezde bebiş haberiyle gelirim 18 ekim evlilik yıldönümüm çok istiyorum sürpriz yapmak ve geçen sene ocakta hamile kalmıştım belkide uğur olur
Hayla yookkkYasmnn__ canım günaydın geldi mi kırmızı takım
Bu ay olmadı malesef canım hastalandım bugün, inşallah sizlere nasip eder Rabbim bu ay. Ben önümüzdeki aylara kaldım inşallahBONCUK23 canım naaptın
Aynen öyle oldu canım, eşime süpriz yapıcam demiştin. Naptın peki paylaşır mısın, o da çok mutlu olmuştur. Bu arada günaşırı mı ilişki oldu canımBana getirdiğine inanıyorum gerçekten kızlar ilk yazmıştım çok inanarak şimdi aıra sizde bol bol dua ediyorumm
Aslında normalin dışında çok bişey yapmadım adetin hemen ardından başladık ama öle şu gün olsun bugün olmasın demedik açıkçası bide doktorum previt pozitif die bir vitamin verdi onu kullanıyorum ekstra birde soğan suyu yapmıştım adetin 7.günü başladım 15 gün öğle akşam yemekten önce içtim belkide vesile olmuşturAynen öyle oldu canım, eşime süpriz yapıcam demiştin. Naptın peki paylaşır mısın, o da çok mutlu olmuştur. Bu arada günaşırı mı ilişki oldu canım
Hayla yookkk
Üzüldüm ama hayırlısı olsunBu ay olmadı malesef canım hastalandım bugün, inşallah sizlere nasip eder Rabbim bu ay. Ben önümüzdeki aylara kaldım inşallah
Aslında normalin dışında çok bişey yapmadım adetin hemen ardından başladık ama öle şu gün olsun bugün olmasın demedik açıkçası bide doktorum previt pozitif die bir vitamin verdi onu kullanıyorum ekstra birde soğan suyu yapmıştım adetin 7.günü başladım 15 gün öğle akşam yemekten önce içtim belkide vesile olmuştur
Kızlar benim baya beyaz akıntım var aynı yumurtlamadaki gibi ya :) hiç böyle adet zamanı olmazdı. Baya ümitlendim aslında yarım saate bide idrara cıkıyorum pazartesi kan vercem inşallah ümitlerim boşa cıkmaz bu sefer
İnşallah hayırlısı ise olsun canım
Olmasa da çok üzülme
Çünkü Allah’ın takdiri....
İnsan üzülüyor tabi ...
Üzüldüm ama hayırlısı olsun
Önümüzdeki aylara kısmet
Ben de sökğlmek üzereyim
Ne güzel :) ama ümitlenmek yok :)Kızlar benim baya beyaz akıntım var aynı yumurtlamadaki gibi ya :) hiç böyle adet zamanı olmazdı. Baya ümitlendim aslında yarım saate bide idrara cıkıyorum pazartesi kan vercem inşallah ümitlerim boşa cıkmaz bu sefer
Maşallah canım , nasipte varsa oluyor. Rabbim bize de nasip etsin inşallah diyelimAslında normalin dışında çok bişey yapmadım adetin hemen ardından başladık ama öle şu gün olsun bugün olmasın demedik açıkçası bide doktorum previt pozitif die bir vitamin verdi onu kullanıyorum ekstra birde soğan suyu yapmıştım adetin 7.günü başladım 15 gün öğle akşam yemekten önce içtim belkide vesile olmuştur
Yok yapmadım eşime nöbetci eczaneye gidelim dedim ama işi çıktı onunda pazartesiyi iple cekiyorumNe güzel :) ama ümitlenmek yok :)
Test yaptın mı hiç
:)