Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle oldu canım, eşime süpriz yapıcam demiştin. Naptın peki paylaşır mısın, o da çok mutlu olmuştur. Bu arada günaşırı mı ilişki oldu canım
Aslında normalin dışında çok bişey yapmadım adetin hemen ardından başladık ama öle şu gün olsun bugün olmasın demedik açıkçası bide doktorum previt pozitif die bir vitamin verdi onu kullanıyorum ekstra birde soğan suyu yapmıştım adetin 7.günü başladım 15 gün öğle akşam yemekten önce içtim belkide vesile olmuştur

İnşallah hayırlısı ise olsun canım
Olmasa da çok üzülme
Çünkü Allah’ın takdiri....
İnsan üzülüyor tabi ...
Bu ay olmadı malesef canım hastalandım bugün, inşallah sizlere nasip eder Rabbim bu ay. Ben önümüzdeki aylara kaldım inşallah
Üzüldüm ama hayırlısı olsun
Önümüzdeki aylara kısmet
Ben de sökğlmek üzereyim

Kızlar benim baya beyaz akıntım var aynı yumurtlamadaki gibi ya :) hiç böyle adet zamanı olmazdı. Baya ümitlendim aslında yarım saate bide idrara cıkıyorum pazartesi kan vercem inşallah ümitlerim boşa cıkmaz bu sefer

Ne güzel :) ama ümitlenmek yok :)
Test yaptın mı hiç
:)

Maşallah canım , nasipte varsa oluyor. Rabbim bize de nasip etsin inşallah diyelim