Merhabane kadar güzel bir konu başlığı. yazmasam olmazdı. bende o baharı yaşamak isteyenlerdenim. bu ara aksilikler olsa da umudumu kaybetmedim. bat dersek 22 ekim di hala bekliyorum :)
geçen ayda gecikti neden olduğunu bilmiyorum doktora gittim ilaç verdi. bu ay da gecikme oldu 1 gün geciktiğinde test yaptım birşey çıkmadı. yeniden test yapmalı mı yoksa doktora gitmeli mi bilmiyorum.Merhaba
Teşekkür ederiz
İlk kez mi gecikiyor bat?
İnşallah iyi haberlerinizi alalım
Elinde test varsa yap tabigeçen ayda gecikti neden olduğunu bilmiyorum doktora gittim ilaç verdi. bu ay da gecikme oldu 1 gün geciktiğinde test yaptım birşey çıkmadı. yeniden test yapmalı mı yoksa doktora gitmeli mi bilmiyorum.
test var dün akşam yapıp yapmama arasında kaldım bugün bişi oldu oldu olmadı artık aşkama test yaparımElinde test varsa yap tabi
Doktora da gidersin
Tamam canımtest var dün akşam yapıp yapmama arasında kaldım bugün bişi oldu oldu olmadı artık aşkama test yaparım
Ayyy canım yaaa çok çok sevindim :) rakamlardan hiç anlamam ki :)Eveet Hamileyimmmmm :) dayanamayıp dün akşam kan testi yaptım 79.3 sonuçum nasıl sizce 2 gün geçikme ile cıktı bu sonuç akşam tekrar kan verip yarın doktora gideceğim
hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Allah olmayan isteyen herkes ama herkese versin inşallah canım benim en kısa sürede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herzaman dua ediyorum
Bana da dua edin kızlar akşam kan vercem değerim artmış olsun inşallah
Canım biliyorum ama ben konyanın bi ilçesinde yaşıyorum ve buradaki devlet hastanesinde kan verdim ve yarın sabah ben konyaya kendi doktoruma gideceğim 1 saatlık yol. O yuzden bugun akşam tekrar vercem 2 kat yerine 1 kat cıkması gerekiyor değerimin bugün. Ki sonucları yarın doktoruma goturmek için ajşam kan vercem ben inşallah anlatabilmişimdir :)hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
dün akşam tahlil verdiysen yarın akşam tahlil vermen daha iyi olur doktorlarda 2 günde 2 katı olması gerekiyor diyor sanırım. çok sabırsızca bir bekleyiş biliyorum ama sabretmek gerekiyor.
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahBuradaki devlet hastanesine gitmiyorum yani
Sağolasın canım amin inşallah, sende sağlıkla al kucağına kaç haftalıksın ?Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah