Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar güzel bir konu başlığı. yazmasam olmazdı. bende o baharı yaşamak isteyenlerdenim. bu ara aksilikler olsa da umudumu kaybetmedim. bat dersek 22 ekim di hala bekliyorum :)

ne kadar güzel bir konu başlığı. yazmasam olmazdı. bende o baharı yaşamak isteyenlerdenim. bu ara aksilikler olsa da umudumu kaybetmedim. bat dersek 22 ekim di hala bekliyorum :)
Merhaba
Teşekkür ederiz
İlk kez mi gecikiyor bat?
İnşallah iyi haberlerinizi alalım

Merhaba
Teşekkür ederiz
İlk kez mi gecikiyor bat?
İnşallah iyi haberlerinizi alalım
geçen ayda gecikti neden olduğunu bilmiyorum doktora gittim ilaç verdi. bu ay da gecikme oldu 1 gün geciktiğinde test yaptım birşey çıkmadı. yeniden test yapmalı mı yoksa doktora gitmeli mi bilmiyorum.

geçen ayda gecikti neden olduğunu bilmiyorum doktora gittim ilaç verdi. bu ay da gecikme oldu 1 gün geciktiğinde test yaptım birşey çıkmadı. yeniden test yapmalı mı yoksa doktora gitmeli mi bilmiyorum.
Elinde test varsa yap tabi
Doktora da gidersin

Eveet Hamileyimmmmm :) dayanamayıp dün akşam kan testi yaptım 79.3 sonuçum nasıl sizce 2 gün geçikme ile cıktı bu sonuç akşam tekrar kan verip yarın doktora gideceğim

Eveet Hamileyimmmmm :) dayanamayıp dün akşam kan testi yaptım 79.3 sonuçum nasıl sizce 2 gün geçikme ile cıktı bu sonuç akşam tekrar kan verip yarın doktora gideceğim
Ayyy canım yaaa çok çok sevindim :) rakamlardan hiç anlamam ki :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))

Allah olmayan isteyen herkes ama herkese versin inşallah canım benim en kısa sürede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herzaman dua ediyorum:KK200::KK200::anne:

Bana da dua edin kızlar akşam kan vercem değerim artmış olsun inşallah :anneadayı:
hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
dün akşam tahlil verdiysen yarın akşam tahlil vermen daha iyi olur doktorlarda 2 günde 2 katı olması gerekiyor diyor sanırım. çok sabırsızca bir bekleyiş biliyorum ama sabretmek gerekiyor.

hayırlı olsun öncelikle tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
dün akşam tahlil verdiysen yarın akşam tahlil vermen daha iyi olur doktorlarda 2 günde 2 katı olması gerekiyor diyor sanırım. çok sabırsızca bir bekleyiş biliyorum ama sabretmek gerekiyor.
Canım biliyorum ama ben konyanın bi ilçesinde yaşıyorum ve buradaki devlet hastanesinde kan verdim ve yarın sabah ben konyaya kendi doktoruma gideceğim 1 saatlık yol. O yuzden bugun akşam tekrar vercem 2 kat yerine 1 kat cıkması gerekiyor değerimin bugün. Ki sonucları yarın doktoruma goturmek için ajşam kan vercem ben inşallah anlatabilmişimdir :)

Kızlar kan vereli daha 24 saat olmamıştı akşam tekrar kan verdim biliyorum yarını beklemem gerekiyordu ama doktora gidecegim için akşam gene verdim 123.0 cıktı

Dün 79.3 di iyi değil mi sonucum 1kat artması getekiyordu bugun heralde