Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet iyi değerin canım maşallah. Miniğin sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına al inşallah

Selam hanımlar,bat 8 kasım.Progesteron sonucum 9.62 çok mu düşük?Anlayanlar bi yardımcı olsun lütfen​

Amin inşallahhhhh
Her zaman dualarımdasınız kızlar Allah isteyen herkeze en en kısa zamanda nasip etsin burdada hep birlikte sevinçleri paylaşalım inşallah
Allah razı olsun

kizlar napiosuniz . izmirde tedavi goren varmi.
Ben diil ama doktor ismi olarak Mete bey iyi diyorlar

Aaa şaşırdım
Ben de tanışmıştım
Güler yüzlü moral verici biri ama
Merak ettim olumsuz ne oldu ?
daha dogrusu ege unv. para veriosun. ozel bi ilgi bekliosun ama malesef siradan hasta gibi dvraniolr. benim ozele gitmemdeki en buyuk amac is yerimden izin alamadigim icin islerimi hemen halletmek. ama orda oyle bi durum olmadi. smear verdim. soerm gun verdi. sonuc icin gun verdi. kan oyle vazgectm

Hee anladım
Aynı gün halletmeyip oyalıyorlar demekki
Ya benim bugün olmam gerekir ama sökülmüyo
Neden sence
Hep leke

Hee anladım
Aynı gün halletmeyip oyalıyorlar demekki
Ya benim bugün olmam gerekir ama sökülmüyo
Neden sence
Hep leke
rahim filmi cekildikten sonra oyle oldu benim. sinraki aylarda olmadi. stres falanmi yaotin. bide tam regl yakin gun iliskiye girdiysen oda yaoio

Hanımlar sabah yazdım buraya aslinda hic umudum yoktu niye gecikiyor 2 aydir regli diye üzülüyordum stres yapmıştım. test yaptim doktora gitmeden önce silik gibi geldi kostur koştur kan tahliline gittim vee sonuc pozitif. Şok yaşadım bi 15 dk önce ögrendim. Yarin doktora gidicem merak ve endişe icindeyim. Sizinle de paylaşmak istedim