Amin balısııııı :) bizlerde yetişelim inşallah sizlere... Beraber şişirelim göbüşleri :)Her zaman dualarımdasınız kızlar Allah isteyen herkeze en en kısa zamanda nasip etsin burdada hep birlikte sevinçleri paylaşalım inşallah
Gayet iyi değerin canım maşallah. Miniğin sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar kan vereli daha 24 saat olmamıştı akşam tekrar kan verdim biliyorum yarını beklemem gerekiyordu ama doktora gidecegim için akşam gene verdim 123.0 cıktı
Dün 79.3 di iyi değil mi sonucum 1kat artması getekiyordu bugun heralde
Amin inşallahhhhhAllah olmayan isteyen herkes ama herkese versin inşallah canım benim en kısa sürede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herzaman dua ediyorum
Bana da dua edin kızlar akşam kan vercem değerim artmış olsun inşallah
Allah razı olsunHer zaman dualarımdasınız kızlar Allah isteyen herkeze en en kısa zamanda nasip etsin burdada hep birlikte sevinçleri paylaşalım inşallah
Ben diil ama doktor ismi olarak Mete bey iyi diyorlarkizlar napiosuniz . izmirde tedavi goren varmi.
Maalesef bilgim yok canımSelam hanımlar,bat 8 kasım.Progesteron sonucum 9.62 çok mu düşük?Anlayanlar bi yardımcı olsun lütfen
ben gittim cnm. memnun kalmadmAmin inşallahhhhh
Allah razı olsun
Ben diil ama doktor ismi olarak Mete bey iyi diyorlar
Aaa şaşırdımben gittim cnm. memnun kalmadm
daha dogrusu ege unv. para veriosun. ozel bi ilgi bekliosun ama malesef siradan hasta gibi dvraniolr. benim ozele gitmemdeki en buyuk amac is yerimden izin alamadigim icin islerimi hemen halletmek. ama orda oyle bi durum olmadi. smear verdim. soerm gun verdi. sonuc icin gun verdi. kan oyle vazgectmAaa şaşırdım
Ben de tanışmıştım
Güler yüzlü moral verici biri ama
Merak ettim olumsuz ne oldu ?
Hee anladımdaha dogrusu ege unv. para veriosun. ozel bi ilgi bekliosun ama malesef siradan hasta gibi dvraniolr. benim ozele gitmemdeki en buyuk amac is yerimden izin alamadigim icin islerimi hemen halletmek. ama orda oyle bi durum olmadi. smear verdim. soerm gun verdi. sonuc icin gun verdi. kan oyle vazgectm
rahim filmi cekildikten sonra oyle oldu benim. sinraki aylarda olmadi. stres falanmi yaotin. bide tam regl yakin gun iliskiye girdiysen oda yaoioHee anladım
Aynı gün halletmeyip oyalıyorlar demekki
Ya benim bugün olmam gerekir ama sökülmüyo
Neden sence
Hep leke
Yok üç ay oldu çektirelirahim filmi cekildikten sonra oyle oldu benim. sinraki aylarda olmadi. stres falanmi yaotin. bide tam regl yakin gun iliskiye girdiysen oda yaoio
evet yapar cnm. neden oyle ilaclsr aliosun.Yok üç ay oldu çektireli
Hayır suyundan olabilir mi
İlaç diil ama doğal suevet yapar cnm. neden oyle ilaclsr aliosun.
bazisinda bitkisel caylar sular alerji ypio. onu yapacagina keske hacamat yaptrsydnİlaç diil ama doğal su
İki aydır içiyorum kesin ondan
Üç ayda etkisini gösteriyormuş DİE içiyordum
Boşver o zaman bırakayım
Düzenli DİE bozuyo denekki
Sağlık olsun tatlım Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin diyelim. Daha tam kış gelmedi şöyle 1 aya gelir gibi :) Başlığın Uğuru ile inşallah kış mevsimi içimizi ısıtırRegl oldum bi gün gecikmeli
Hayırlısı kızlar
Umutlar başka aya :)
Doğru diyorsunbazisinda bitkisel caylar sular alerji ypio. onu yapacagina keske hacamat yaptrsydn
Günaydınlar, hayırlı olsun hamileliginiz. Sağlıkla büyüsün inşallah bol artışlı rakamlar görmeniz dileğiyle :)Günaydın hanımlaaar bugün biz doktora gidiyoruuuzz :)