- 20 Ekim 2018
- 32
- 28
- 37
Günün geçtiyse çıkar en azından silikte olsa mutlaka görünürNormalde günüm şaşmaz yarın test yapsam çıkar mı acaba
Yarın deneyeyim o zamanGünün geçtiyse çıkar en azından silikte olsa mutlaka görünür
Bizide haberdar etYarın deneyeyim o zaman
Yaptım sabah ama ikinci çizgi görünmüyor bikaç gün daha bekleyeyim olmazsa bugünde regl olmadım ama neden çıkmadı acabaBizide haberdar et
Aile hekiminde kanda verebilirsin canım için rahat eder hem varsa kanda daha çabuk çıkıyorYaptım sabah ama ikinci çizgi görünmüyor bikaç gün daha bekleyeyim olmazsa bugünde regl olmadım ama neden çıkmadı acaba
Bence umutlu olma boşverYaptım sabah ama ikinci çizgi görünmüyor bikaç gün daha bekleyeyim olmazsa bugünde regl olmadım ama neden çıkmadı acaba
Hayırlı gecelerMerhaba hayırlı geceler. Benim bat 2 kasım
Batım yarın ama ben kendimi bildim bileli hep 1 gün erken gelirdi ama gelen giden yok bakalım :) gelirsede yarın doktora gitcez inşallah iğnelere başlıcaz beklemedeyim :)Yasmnn__ selam canım ne durumdasın
Umutlarım darmadağın oldu ve şimdi regl oldum 3 gün gecikmem oldu bugün sonu hüsranBence umutlu olma boşver
Beklemeden oluyo çünkü
AhUmutlarım darmadağın oldu ve şimdi regl oldum 3 gün gecikmem oldu bugün sonu hüsran
Hayırlısı olsun imşallahhhBatım yarın ama ben kendimi bildim bileli hep 1 gün erken gelirdi ama gelen giden yok bakalım :) gelirsede yarın doktora gitcez inşallah iğnelere başlıcaz beklemedeyim :)
Bugün gelmesi gerekiyordu hiçbişey yok umutlansam mı bilemedim hiç saatını şaşmazdı ya psikolojik beklediğim için gelmedi bilemiyorumHayırlısı olsun imşallahhh
Bekleme benceBugün gelmesi gerekiyordu hiçbişey yok umutlansam mı bilemedim hiç saatını şaşmazdı ya psikolojik beklediğim için gelmedi bilemiyorum
Beni de ekler misin cnm bat 15 kasım bu topik ugur getirsin herkese ins :)Umudu kış mevsiminden olan anne adaylarının batlarını ekleyebilirim