- Konu Sahibi booksmoney
Bence yapılmalı sonuçta ev oturmasıErtesi gün pasta ve menü olucak ama biz şimdi sadece istemede ne yapabiliriz diye bilemedik. Yine kek, kurabiye ve kısır gibi bir şeyler mi yapsak karar veremedik isteme akşamı için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yapılmalı sonuçta ev oturmasıErtesi gün pasta ve menü olucak ama biz şimdi sadece istemede ne yapabiliriz diye bilemedik. Yine kek, kurabiye ve kısır gibi bir şeyler mi yapsak karar veremedik isteme akşamı için.
Demek ki beraber olamıyor ki ayrı ayrı yaptık öneri istedim sadece ne gerek var eleştirmeye bu kadar.Niye arka arkaya yaptınız o zaman kız isteme söz beraber olsaydı.Bizde tanışmaya geldiler bende o zaman tutturmuştum istemeye gelmediler sonuçta kahve yapmam demiştim.Sonra her gelen misafire sonuçta kahve yapıyosun denmişti öyle ikna olmuştum :) Tabikide bir şeyler yapmanız gerekiyor sadece bir kahveyle olur mu en azından bir hafta aralıkla olsaydı.arka arkaya hiç olmamış saçma
Tamam pardon :) misafirlerinize yapın ama bir şeyler ayıp olur :)Demek ki beraber olamıyor ki ayrı ayrı yaptık öneri istedim sadece ne gerek var eleştirmeye bu kadar.
Benim de ay sonunda benzer süreçlerim olacak ve sırf bu ayrı gayrı olmasın 30 kere ağırlama olmasın ne yapacağız ne edeceğiz davalarından istemeye geldikleri gün nişanı da aradan çıkartacağız. Söz zaten bence saçma ve gereksiz geliyordu hep. Ev küçük söz dışarda olacak demişsiniz bu nedenle ayrı yapıyorsunuz anladığım kadarıyla ama bence de sadece kahve olmaz kesinlikle her ne kadar ertesi güne menü hazırlanacak olsa da. Böyle bir durumda ikram olarak çay yanı şeyler hazırlayın bence ve kahveyi ikramlardan sonra verin ki bi anlamı olsun öbür türlü çünkü atıyorum kısır mısır zaten kahve ile yenebilecek şeyler değil, önden çayla çay yanı menüsü verip ardından kahveyi vermek hem onlara da sebebi ziyaretimiz... konuşmasına girmeleri için yol olmuş olur.Cuma isteme cumartesi günü de söz olucak. Ben cuma günü için sadece kahve içililit yeter diye düşünüyordum ama yeter mi sizce? Cumartesi söz olucak zaten o gün hazırlık yapılıcak ama cuma günü içinde gerek var mı? Çok kararsız kaldım hadi kahveyi içtiniz kalk git de diyemeyiz yani bir hazırlık yapmamız gerekiyormuş gibi geliyor.
Cafede olucak söz.Söz salonda mı olacak ? Bu arada sözün ve nişanın ayrı olması bana saçma geliyor. Bizim de ev küçüktü gündüz isteme yaptık. Ona börek, sarma, poğaça vs. ikram ettik çayla. Akşam da nişan yaptık dışarıda. O da yemekliydi. 1 günde kurtulmuş olduk.
Yapıcam şmdi menü ayarlamaya çalışıyorum haklısınız ayıp olur direkt kahveyi vermek.Tamam pardon :) misafirlerinize yapın ama bir şeyler ayıp olur :)
Evete diyorum neden demiyeyim hicmi misafir agirlamamislar bence sacma oylede soyledimKız sadece kahve vereceğim dememiş zaten, sonuçta herkes bu işlere bilerek başlamıyor, aklına gelmiş soruyor. Ne kadar kabasınız, normal hayatta da fikir alan insanlara böyle saçmalamayın diyor musun hiç tanımadığınız?
Cafede olucak söz.
Evet ben de tatlı tuzlu ikramlıklar hazırlamaya karar verdim çalıştığım içinde aparetif şeyler yapıcam bazılarını da hazır alıcam.bizde adettir gelen kim olursa olsun ikramsiz gonderilmez hic biseyimiz yoksa cay peynir ekmek yediririz
ne amacla gelirlerse gelsinler bir kuru kahveyle olmaz bence
kahvenin yanina kuru pasta tatli ikrami yapabilirsiniz bence
Canimevde olmayacaksa gerçekten oturur oturmaz kahve olmaz yani.Eger yapamam çalışıyorum diyorsan börek alırsın.Kalipta kek yaparsın.Birde mercimek köftesi yada makarna salatası.Kuruyemis falan çayla ikram et.Sonra kahve yap.Gelenler senin evinde ilk kez gorucek,sözde evinde olmuyacak.İnan daha iyi olur ama sen bilirsin genedeEvde olmayacak söz hanımefendi.