- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi booksmoney
İşte aradığım cevap buydu aslında bu şekilde yapsam olur mu?
Olur olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte aradığım cevap buydu aslında bu şekilde yapsam olur mu?
Kız sadece kahve vereceğim dememiş zaten, sonuçta herkes bu işlere bilerek başlamıyor, aklına gelmiş soruyor. Ne kadar kabasınız, normal hayatta da fikir alan insanlara böyle saçmalamayın diyor musun hiç tanımadığınız?Sacmalamayin bu nasil misafir agirlama normal misafire bile haberli geliyorlarsa bir tatli bir tuzlu yapariz kuryemis koyariz ardindan meyve veririz yani sizinki isteme olucak dogru duzgun hazirlik yapin
Kız istemeden sonra direk pastamı kesiyorsunz ilk defa duydum..Tabi ki ikramlık çıkacak tatlı tuzlu yaş pasta vs kesiliyor sade kahve görmedim duymadım
Hafta sonu evde söz yapıldı arkadaşımınyüzük takıldı pasta kesildiKız istemeden sonra direk pastamı kesiyorsunz ilk defa duydum..
En mantiklisi.Benimde aynı şekilde oldu iki gün nedn hazrlk yapayımki.. isteme günü kahve yapıldı ama sehpaların üzerine çeşit çeşit çikolta lokum tabakları hazırlamıştm..ertesi günde tam hazrlğımı yaptım..
İşte biz yüzük takmıcaz istemede. Sadece kahveler içilip istenicek ertesi gün söz olucak.Hafta sonu evde söz yapıldı arkadaşımınyüzük takıldı pasta kesildi
Sözde nişnda zaten kesilir yüzük takılır...ama istemede arada bi zorlk yoksa yapılmaz..nassıl oluyo aile veriyo sizi haydaaa hadi kalkın kızımızı verdik getirin pstyı keselim mi oluyor..daha bismillah kızı yeni verdik.. bu kadarda belli etmeylm ..Hafta sonu evde söz yapıldı arkadaşımınyüzük takıldı pasta kesildi
Ben burayı atlamışım ertesi gün için yaparsınız o zaman ama yine kahveden sonra kalkmazsa yine ikramlık lazım benceİşte biz yüzük takmıcaz istemede. Sadece kahveler içilip istenicek ertesi gün söz olucak.
Ben olsam yapilsin isterdim yani ne bilim bi kahve garip olur hic olmazsa islak kek kurabiye olsunErtesi gün pasta ve menü olucak ama biz şimdi sadece istemede ne yapabiliriz diye bilemedik. Yine kek, kurabiye ve kısır gibi bir şeyler mi yapsak karar veremedik isteme akşamı için.
Evet ben de bundan bahsediyorum işte ama o kadar kötü bir şey yapıyor gibi düşünüldüm ki anlayamadım bir şey sorup cevap almakta zor Eleştirmekten cevap vermiyorlar.En mantiklisi.
10 çeşit yapanların hepsi bir arada çikiyor (isteme,söz v.s.) ,yapsinlar yani.
Ama zaten ertesi gün tam hazirlik yapacagim,ne diye bir gün önceden de ziyafet sofrasi kurayim.
İşleri zorlaştirmanin alemi yok.
Evde olmayacak söz hanımefendi.Isteme ve sözün arasinda ne fark var? Yani cuma isteme olacak ve siz hayir deyip, cumartesi tekrar sorulup, evetmi denilcek?
Cok misafir gelecek diyorsun, ee cuma ile cumartesi ev ayni kaliyor, cidden fark ne?
Ben olsam hepsini ayni günde hal ederdim. Gerginliğe gerek yok. Menü belirlemekte daha kolay olur.
Valla benim misss gibi oldu zaten istemeye çok kişi gelmiyo ailenin en büyükleri istiyolar sizi kahvelr içiliyor bitti çok kasıntı bi ortam..sözde kalablak daha sıcak bi ortam oluyo ..En mantiklisi.
10 çeşit yapanların hepsi bir arada çikiyor (isteme,söz v.s.) ,yapsinlar yani.
Ama zaten ertesi gün tam hazirlik yapacagim,ne diye bir gün önceden de ziyafet sofrasi kurayim.
İşleri zorlaştirmanin alemi yok.
Evde olmayacak söz hanımefendi.
Cafede olucak ikramlıklar bize ait olucak.Ertesi gun evde olmayacaksa siz evde hazirlik yapmayacaksiniz ztn
Evde yapip salona mi gotureceksiniz?
Niye arka arkaya yaptınız o zaman kız isteme söz beraber olsaydı.Bizde tanışmaya geldiler bende o zaman tutturmuştum istemeye gelmediler sonuçta kahve yapmam demiştim.Sonra her gelen misafire sonuçta kahve yapıyosun denmişti öyle ikna olmuştum :) Tabikide bir şeyler yapmanız gerekiyor sadece bir kahveyle olur mu en azından bir hafta aralıkla olsaydı.arka arkaya hiç olmamış saçmaCuma isteme cumartesi günü de söz olucak. Ben cuma günü için sadece kahve içililit yeter diye düşünüyordum ama yeter mi sizce? Cumartesi söz olucak zaten o gün hazırlık yapılıcak ama cuma günü içinde gerek var mı? Çok kararsız kaldım hadi kahveyi içtiniz kalk git de diyemeyiz yani bir hazırlık yapmamız gerekiyormuş gibi geliyor.