• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kıs istemede ne ikram edilir yardım.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.042
1.393
133
Cuma isteme cumartesi günü de söz olucak. Ben cuma günü için sadece kahve içililit yeter diye düşünüyordum ama yeter mi sizce? Cumartesi söz olucak zaten o gün hazırlık yapılıcak ama cuma günü içinde gerek var mı? Çok kararsız kaldım hadi kahveyi içtiniz kalk git de diyemeyiz yani bir hazırlık yapmamız gerekiyormuş gibi geliyor.

Bizimkiler şehir dışından gelmişti. Kahveden sonra çay ile poğaça, börek ve sarma ikram ettik. Tatlıyı da (baklava) adetleriymis onlar aldı getirdi. Öyle ikram ettik. Ama benim söz de aynı gün oldu. Hatta nişan bile diyebiliriz.

Şimdi sizin söz ertesi gün, o gün pasta kesersiniz herhalde. Bizimki eski usul oldu artık herkes pasta kesiyor 😃 Ama isteme günü kahveden sonra çay ile kurabiye falan vermek gerekir en azından.

Nereden gelecekler? Iki gun kac kisi olacaklar?
Kuru kahve ile olurmu hic cat kapi komsu gelmiyor ya. hafif bir cay menusu olmali. Yada en azindan yas pasta ama yas pasta cumartesiye daha uygun
Sizin durumunuzda sartlar belirler sehir disindan mi gelecekler kac kisi gelecekler
Çok yakın oturuyoruz birbirimize akşam oturmasına gelir gibi olucak bir nevi. Normalde isteme ve sözde bir arada olucaktı ama ev küçük olduğundan akrabalarda geleceği için istemeyi bir gün öncesine aldık.

Bizimkiler şehir dışından gelmişti. Kahveden sonra çay ile poğaça, börek ve sarma ikram ettik. Tatlıyı da (baklava) adetleriymis onlar aldı getirdi. Öyle ikram ettik. Ama benim söz de aynı gün oldu. Hatta nişan bile diyebiliriz.

Şimdi sizin söz ertesi gün, o gün pasta kesersiniz herhalde. Bizimki eski usul oldu artık herkes pasta kesiyor 😃 Ama isteme günü kahveden sonra çay ile kurabiye falan vermek gerekir en azından.
Ertesi gün bizimde böyle olucak sözde böyle bir menü hazırladık ama biz sözü evde yapmamaya karar verdik sonradan bu yüzden hazırlık ne yapsak diye düşünüyoruz.

Bencede pogca borek pasta kurabiye cesitleri olmali en az dort cesit olsun
Simdikiler pastada kesiyormus ama siz evdede hazirlayip ikram edebilirsiniz

Cuma isteme cumartesi günü de söz olucak. Ben cuma günü için sadece kahve içililit yeter diye düşünüyordum ama yeter mi sizce? Cumartesi söz olucak zaten o gün hazırlık yapılıcak ama cuma günü içinde gerek var mı? Çok kararsız kaldım hadi kahveyi içtiniz kalk git de diyemeyiz yani bir hazırlık yapmamız gerekiyormuş gibi geliyor.

Neden aynı gün yapmıyorsunuz. Yada isteme ve söz arası 1 hafta koyun bari 2 gün üstüste gereksiz olmuş.

Bencede pogca borek pasta kurabiye cesitleri olmali en az dort cesit olsun
Simdikiler pastada kesiyormus ama siz evdede hazirlayip ikram edebilirsiniz
Ertesi gün pasta ve menü olucak ama biz şimdi sadece istemede ne yapabiliriz diye bilemedik. Yine kek, kurabiye ve kısır gibi bir şeyler mi yapsak karar veremedik isteme akşamı için.

benimkiler şehir dışından geldikleri için ilk önce yemek yedirmistik çorbasıyla ana yemegı tatlısı tam menu sonrasında oturuldu

Back