Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Gel enginarlarını anlat bize🤩🤭
Bu sene enginarlar çok tazeydi bizim,hepsini soyup limonlu suya bastim sonra onlari sudan cikarip posetlere koydum 4tane,4tane,ustlerine limon koyup pipitle çektirdik ve attim dolaba 1sene kadar dayaniyo bilginize,
Busene daha baslamadim
Bezelye
Visne
Dolma biber attim

Bu sene enginarlar çok tazeydi bizim,hepsini soyup limonlu suya bastim sonra onlari sudan cikarip posetlere koydum 4tane,4tane,ustlerine limon koyup pipitle çektirdik ve attim dolaba 1sene kadar dayaniyo bilginize,
Busene daha baslamadim
Bezelye
Visne
Dolma biber attim
Ellerine sağlık canım 🤩

Elinize sağlık 😍 geçen yıl şakşuka, fasulye, Menemenlik, domates sosu , turşu yapmıştım. Bu yıl eğer rahat olursam gebelikten ötürü; kesinlikle şakşuka konservemi yapacağım 😍 herseye yakısıyor harika lezzet. Fasulye çok işime yarıyor. Menemenlikle domates sosunu saymama gerek yok zaten :))
Bir de kırmızı biberi yağda kavurup sirke ile kavanozlara basmıştım. Aynı közlenmiş tadını veriyor çok lezzetli oluyor hemde pratik onu da mutlaka yapacağım 😍
İnsallah sağlıklı olurumda 😊 Eylül gibi başlarım sanırım :))

Elinize sağlık 😍 geçen yıl şakşuka, fasulye, Menemenlik, domates sosu , turşu yapmıştım. Bu yıl eğer rahat olursam gebelikten ötürü; kesinlikle şakşuka konservemi yapacağım 😍 herseye yakısıyor harika lezzet. Fasulye çok işime yarıyor. Menemenlikle domates sosunu saymama gerek yok zaten :))
Bir de kırmızı biberi yağda kavurup sirke ile kavanozlara basmıştım. Aynı közlenmiş tadını veriyor çok lezzetli oluyor hemde pratik onu da mutlaka yapacağım 😍
İnsallah sağlıklı olurumda 😊 Eylül gibi başlarım sanırım :))
Ellerinize sağlık🤗🌹
Allah kolaylık versin 🤩

Kış hazırlıkları 🤷‍♀️👀
Ben henüz başlamadım diyebilirim👀
Çilek, vişne, kayısı reçeli yaptım ve kompostoluk erik ile vişne attım dondurucuya👀
Ağustos sonu gibi tarhana yoğurmayı düşünüyorum, taze şeker fasülye atacağım dondurucuya, biber salçası yapmak istiyorum, birde turşu çeşitleri yaparım sanırım.
Kuru yufka ve eriştem var çok şükür, yeter bana 😌

Çilek, vişne, kayısı reçeli yaptım ve kompostoluk erik ile vişne attım dondurucuya👀
Ağustos sonu gibi tarhana yoğurmayı düşünüyorum, taze şeker fasülye atacağım dondurucuya, biber salçası yapmak istiyorum, birde turşu çeşitleri yaparım sanırım.
Taze şeker fasulyeyi ben bulamıyorum 😔 İstanbul da pazarlara gelmiyor sanırım. Çokta seviyorum

Ellerine sağlık canım. Afiyetle yiyin inşallah ❤️ 🤗

Herkese merhaba:KK3:
Bu yaz hazırlıklar ne alemde🤩
Ben buzluğa bezelye koydum.
Vişne,erik,kayısı kuruttum.
Bugün eşim pazardan kavun almış onları kuruması için serdik.
Geçen yıl bu konuda bir arkadaş kavun kurusunu söylemişti.Geçen yıl kuruttum kışın bayıla bayıla yedik.Hatta çevremdeki herkese söylemiştim onlarda kuruttular.
Tavsiye ederim🤩
Bu yıl reçel yapmadım çok fazla yenmedi.
Ben hatta geçen yıl yaptığım reçellerden pestil yaptım.Çok iyi oldu tavsiye ederim🤩.
Tarhana yapacağım,biber-patlıcan-domates kurutacağım.
Bamya kurutmuştum geçen yıl oda çok iyi oldu.Yine yapacağım inşaallah🤭
Yaptıkça yazarım :KK68:
Ellerine saglik bende bu hafta kavun alip kurutayim 😉

X