Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Maşallah daha ne yapacaksınız =)
Fasulyeleri ayıklayın, yıkayın, sonra kaynar suda 7-8 dk kadar haşlayın,
Bu arada ayrı bir kaba buzlu su hazırlayın.
Kaynar sudan çıkardığınız fasulyeleri lönk diye bu buzlu suyun içine atın. 4-5 dk kadar bekletin. Şoka giren fasulyeleri buzdolabı poşetlerine koyup direk buzluğa atın. Benim en sevdiğim yemektir, kış için 15 poşet falan hazırladım.

merhaba. Pestili eriklerin cekirdeklerini cikarip yarim cay bardagi su ve biraz sekerle kaynattim iyice yumusayana kadar. Sonra blenderdan gecirip ceviz ekledim (siz istemiyorsaniz koymasaniz da olur). En son tepside yagli kagidin ustune ince bir sekilde doktum kurumaya biraktim. Bu arada kurumaya yakin 3 parmak kalinliginda seritler halinde kestim kuruyunca rulo yaptim yerken daha kolay oluyor oyle. Fasulye tarifiniz icinde tesekkur ederim

tesekkur ederim

Teşekkür ederim

Karpuz pekmezi yaptım.Pestil hiç denemefim pestil düşünüyorum.Tarhana serdim bugün balkon boşalsın
ya tarhanayi bende denemek istiyordum ama kendime guvenemedim bide evim kuzey ve bati cepheli gunes gormuyor olmaz sanirim

ya tarhanayi bende denemek istiyordum ama kendime guvenemedim bide evim kuzey ve bati cepheli gunes gormuyor olmaz sanirim
Kurumazsa burada bir kaç arkadaş ekşidikten sonra poşetleyip dolaba koymuşlar ve pişirmek istediklerinde çıkarıp pişiriyorlarmış aynısı oluyormuş:)Tek kullanımlık poşetleyeceksiniz:)

Son düzenleme:
Kurumazsa burada bir kaç arkadaş ekşidikten sonra poşetleyip dolaba koymuşlar ve pişirmek istediklerinde çıkrıp pişiriyorlarmış aynısı oluyormuş:)Tek kullanımlık poşetleyeceksiniz:)
o da seneye olsun Kendime pek guvenemedim tarhana konusunda.

Kurumazsa burada bir kaç arkadaş ekşidikten sonra poşetleyip dolaba koymuşlar ve pişirmek istediklerinde çıkrıp pişiriyorlarmış aynısı oluyormuş:)Tek kullanımlık poşetleyeceksiniz:)
Bana da poşette hediye gelmişti kolay pratik yemek.
Kurutma problemi olan için poşet te bir alternatif olarak değerlendirilir.

Merhaba :)
Patlıcan ve kabakları yıkayıp doğradım balkonda kurumaya bıraktım ,
kırmızı biber ve patlıcan közleyip buzluğa attım
domates konservesi ve fasulye için annem yardımcı oluyor buzluğa atılacak
yeşil biberi geçen sene yemeklik doğrayıp buzluğa atmıştım çok hoşlanmadım açıkcası ve bitiremedikde , bu sene nasıl yapayım karar veremedım sizler nasıl yaptınız?

Merhaba becerikli hanımlar
Sayenizde baya kışlık hazırlığı yaptım. Ilk kez yapıyorum yeni evliyim. Hepinize tesekkurlerimi sunuyorum
Sorum şu lutenista diye bir konserve var.
Patlıcan biber kozleyip domatesle pişirip kahvaltılık sos yapiliyor. Ben koz salatayı çok sevdigi m için yapmak.istiyorum. Hiç yapaniniz var mi. Bide her tarifte içinde sarımsak var. Sarımsak beni çok.rahatsiz ediyor. Sarimsaksiz yapınca bozulur mu

Cizirti
Merhaba
Ben de bu soruyu soracaktim.
aciklama icin cok tesekkurler
Onceden sadece yikayip yatmistim yarim kilo. Cikarttigimda cok kotu kokuyordu. Ben de cok sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…