Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevrestekızlar lütfen cevap yazin ben 2-3 günlüğüne bir yere gitmek zorundayım
şalça yaptim bugun balkonda normalde 3-4 kere kariştirıyom
kendi haline bırakırsam bişey olurmu
Kizlar yemeklik domatesi nasil atiyorsunuz buzluga? Tuzlamadan atilinca bozuluyor mu?
saol canim
Rica ederim. Nevreste yardimci olacaktir. Ben yanlis bilgi vermek istemedim :)saol canim
allah razı olsun gönlündeki olsuniçimden geldi dua etmek sanaRica ederim. Nevreste yardimci olacaktir. Ben yanlis bilgi vermek istemedim :)
Ben yaptım 8 kavanoz kornişon, bozulur mu yani ((((Turşu için daha erken,hava sıcak:)Eylülde iyi olur:)Hatta ekimde bile olur:)
Çok teşekkür ederim senden de Allah razı olsun :)allah razı olsun gönlündeki olsuniçimden geldi dua etmek sana
bence buzdolabina koy canim o zaman bişey olmaz ben kişa kadar öyle yaparımBen yaptım 8 kavanoz kornişon, bozulur mu yani ((((
Buzdolabım çok küçük, almazki (( ay çok üzüldüm şimdibence buzdolabina koy canim o zaman bişey olmaz ben kişa kadar öyle yaparım
5 litrelik bidonlardan mi yaptin valla canim başka bilen varsa yazar ama olmadı birinin buzdolabina koyBuzdolabım çok küçük, almazki (( ay çok üzüldüm şimdi
ben dograyip fokurdamaya basladiktan sonra 3-4 dk daha tutup kavonozlara koyuyorum 1 cay kasigida kaya tuzu koyup kapatiyorum. Siz buzluga atmayi sormussunuz ama boylede cok guzel oluyor. Ozellikle makarnaya sos gibi de kullaniyorum bunu cok guzel oluyor.Kizlar yemeklik domatesi nasil atiyorsunuz buzluga? Tuzlamadan atilinca bozuluyor mu?
Balkonda beklemez canım onu sık sık karıştırmak tepsileri birleştirmek gerekiyor.Sen gelene kadar kururkızlar lütfen cevap yazin ben 2-3 günlüğüne bir yere gitmek zorundayım
şalça yaptim bugun balkonda normalde 3-4 kere kariştirıyom
kendi haline bırakırsam bişey olurmu
Sıcakta yumuşuyor canım serin bir yere koy bariBen yaptım 8 kavanoz kornişon, bozulur mu yani ((((
Kilerim gölge. Hiç güneş görmez. Oraya rafladım kanka. Gene de bozulurmuSıcakta yumuşuyor canım serin bir yere koy bari
Gölge bir yer diyelim :)
Bozulmaz inşaallahKilerim gölge. Hiç güneş görmez. Oraya rafladım kanka. Gene de bozulurmu
Yok 1 litrelik cam kavanozlarda. Derin dondurucum ekstradan var zaten ama normal buzdolabım küçük. Ya da ben içine sığamıyorum bilemiyorum. 8 kavanozu oraya tıkıştırmam mümkün değil5 litrelik bidonlardan mi yaptin valla canim başka bilen varsa yazar ama olmadı birinin buzdolabina koy
o kadar emek üzüldüm
ayrıca normal buzdolabi derin dondurucu falan degil