Düğününüze çok az kalmış, Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum!
Darısı bizlerin başına inşAllah!! :) :Saruboceq:
nebilim kışın üşürüm diye düşünüyoruum ee birde yeni gelin olucağımız için ilk 1 hafta 2 hafta falan sürekli su kuşu misali olucaz kışın zor olur diye düşünüyorum.. artı kuafördü eve gelişti evden çıkıştı o aralıkta soğuktu yağmurdu nebilim ben sevmiyorum kış düğününü ama yinede büyük konuşmamak gerek dimi??
valla belinaycım şu an imkanım olsa yarın evlenirdim:))) ama malesef hem bu kriz ortamı hem maddiyat dolayısıyla beklemedeyiz sanırım bizde 2010 ilkbaharı evleniriz.bide şey var akrabalar kışın yapmayın baharda yapmayın yazın yapın işte çocukların okulu var da şu da buda valla kendimizi kime göre ayarlicaz şaşırıyorum bazen bende ya mayıs ya eylül ayında evlenmek isterim içimden ilk geçen mayıs hatta içimden geçen düğün tarihi 15.05.2010 cumartesi(düğünümün özellikle cumartesi akşamı olmasını istiyorum pazar olunca misafirleri düşünüyorum ertei gün iş güç biz gitmicez ama pazar akşamı düğünlerini sevmem):)) desenize bana hel sen önce bi nişanlan düğünün kusur kalsın:)))
canım benim düğünümde 16 mayıs cumartesi.aman yanlışlık olmasın diye yazıyorum15 mayıs cumaya geliyo.
bende yazi bekleme hemen evlennnopuyorumnanaktan
Kıslarrrrrrrr sizce kış düğünü nasıl olur? Ben henüz dün sözlenmiş taze sözlüyüm..Nişanım 2010 Nisanda olacak.. Düğünü Eylül düşündük aşkımla..Ancak kız kardeşiminde temmuz 2010 da düğünü olduğu için aramızda çok kısa zaman var (2 ay) ...Bu yüzden babam istemiyor.. 2011 Ocak gibi ya da 2011 Haziran..Öncesi zor :çok üzgünüm: of yaaaa ne uzun zaman.
Geçer mi?:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?