Düğün Kış düğünü???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence burda önemli olan başka kriterler var. eğer kış ayında fırsatın varsa neden yaza kadar bekleyesin ki. Hayat geçiyor, ömür bitiyor ne senin sevdiğin adamı ertelemene sebep olacak kadar önemli olabilir ki? düğünler gelinlikler hep sevdiğin insanla birlikte olmak için araç aslında.

bir de işin maddi yönü var. kış döneminde her yer müthiş indirim yapıyor %30 %40 %50 indirim yapıyorlar bunlardan faydalanmak çok önemli. o indirimler sayesinde oradan artan paralarla pek çok eksiğini tamamlayabilirsin.

gönülleri yaz, bahar olsun insanların hava yağmurlu olsa ne...

benimde 8 aralıkta olacak düğünüm ve istanbuldan izmite gelecem çok korkuorum daha düğüne başlamadan yağmuırda çamurda kalmaktan ama kendim istedim artık bunlarda hoş bir anı olarak kalır diye düşünüyorum pişman olmamak tek dileğm

tabiki yaz düğünü daha cıvıl cıvıl oluyor ama bir yandan da sıcaktan mahvoluyorsun yani ikisinin ortası bahar düğünleri bence daha hoş oluyor

artık yaz düğünü diye birşey de kalmadı, bugünkü havaya bak

millet aylar öncesinden planlıyor, hatta kır düğünü için ağustosun ortası bekleniyor ama maalesef

kapalı mekan düğünü garanti

umarım düğünleriniz gönlünüze göre geçer kızlarr

Kar olmadığı sürece her ay uygun olabilir bence :) ama acelesi olmayanlarda yazı beklesin tabii daha cıvıl cıvıl eğlenceli olacağı kesindir :))

Benimde düğünum kisin olacak 5 ay kaldi 31 ocak 2015 kismetse:)) kuzenim evlendi gectigimiz subatta hava gayet iyiydi kimseyi magdur etmedi cok sukur insallah benim dugunumde de hava iyi olur :)

Bizim nisanda 11 ocakta oldu o da kisin oldu sıkıntı cikmadi darısı düğüne artık ben yazin sicakta gelin olmak istemedim oyle boyle derken ancak 15 tatile ayarlayabildik tarihimizi

11.11.11 de evlendim :) çok soğuk bir akşamdı. Kapalı düğün salonu olduğu için gelinliğim askılıydı. Saç ve makyajım sıcaktan ve terden hiç bozulmadı. Gelenler oynarken öffleyip pöfflemedi :) hasta da olmadım. Ben sonbahar ve kış düğünlerinin tavsiye ederim. Bence tam düğün yapılacak mevsimler.

Ocakin 20sinde göl kiyisinda evleniyorum.kapali mekan ama bi korku yok degil:)
Aslinda gelinlik modeli onerseniz hic fena olmaz ki...
Kis icin nasil gelinlikler uygun olur

konu olalı çoook olmuş ama ben istemem ya bazı insan kışı sever bazısı yazı ben yaz düğünü isterim

Ocakin 20sinde göl kiyisinda evleniyorum.kapali mekan ama bi korku yok degil:)
Aslinda gelinlik modeli onerseniz hic fena olmaz ki...
Kis icin nasil gelinlikler uygun olur
bacım bence yine istediğin tarz gelinlik olsun üstüne bolero şal falan alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…