Çektim tabikiResmini çek ne olur ne olmaz
Görüşürüz
Wowwww... Eline sağlık
Çabuk çorbaWowwww... Eline sağlık
Aşamalarıda cektin mi :)))Çabuk çorbaSağol canım
Tauk pişince gerisi kolay
Yok çekmedimAşamalarıda cektin mi :)))
OlmazYok çekmedimBununla katılayım yarışmaya ne olur
Pek lokantada çekilmiş fotoğrafa benzemiyorOlmaz
Ya lokantada yemeğe gidip çektiysen
:)) Illa katılcam mı diyorsunPek lokantada çekilmiş fotoğrafa benzemiyor
O zaman yarın şehriye çorbası yapayımtüm aşamalarını çekeceğim çok şanslısınız
Evet en zor çorba olan şehriye çorbası ile katılacağım:)) Illa katılcam mı diyorsun
Ben onu çok seviyorum, niye küçümsüyorsunEvet en zor çorba olan şehriye çorbası ile katılacağım
Ben onu çok seviyorum, niye küçümsüyorsun
Hakikaten bunu yapmasam onu yapardım herhalde, mercimekle şehriye yiyoruz biz sadece
Tarihi araştır bakalım, belki unutulmaya yüz tutmuş güzel bi Malatya çorbası vardırSizin tariflerin yanında o çok basit canım ondan yoksa ben de çok seviyorum
Ben katılcak olsam tarifim hazır ama bekliyorum belki yapan olurTarihi araştır bakalım, belki unutulmaya yüz tutmuş güzel bi Malatya çorbası vardır
Ben de iyiyim canım, sağolİyiyim canım sen nasılsın
Hayırlısı olsun
Tencerede kek yap
10 yaşındalar canım
Az önce baktım, spor şıklıktı... Katılsam mı dedim ama yılbaşı olmuşYarışmaya katılmak için lütfen tıklayınız >
En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !
Ben de iyiyim canım, sağol
Az önce baktım, spor şıklıktı... Katılsam mı dedim ama yılbaşı olmuş
Canım benim, yılbaşı konsepti uymuyor banaTatlım oy fazla alan yılbaşı süre uzatılarak açılması gereken konsept açıldı =)
1 ocağa kadar başvuru süresi var baya bir zaman var yani katılırsın hazırlanırsan =)
Canım benim, yılbaşı konsepti uymuyor banaHer zaman ki ev haliyleyim o gün:) Sonra ki spor şıklık olursa katılabilirim ben de: ) Biraz da moda yarışmasının tadına bakalım
Tamamdır canımYılbaşından sonra bekleriz o zaman ablacım =)
Hoşgeldin canımİyi akşamlar.Nasılsınız kızlar?