Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Bugün ben de yürüdüm biraz:KK70:
Hayırdır gezmeye mi çıktın:KK19:Hava nasıl sizin oralarda:KK70:

Evet canım gezmeye çıktım.Üç ay önce bir ayakkabı almıştım.Üç kere değiştirdikten sonra sana çek verelim daha sonra al dediler.:KK53:Süresi geçmeden gidip alayım dedim.:KK48:Bot aldım onun yerine.Sonra sahilde biraz yürüdük.Hava nefisti.Sahil bile sıcacıktı.Sizin oralar nasıl?

Evet canım gezmeye çıktım.Üç ay önce bir ayakkabı almıştım.Üç kere değiştirdikten sonra sana çek verelim daha sonra al dediler.:KK53:Süresi geçmeden gidip alayım dedim.:KK48:Bot aldım onun yerine.Sonra sahilde biraz yürüdük.Hava nefisti.Sahil bile sıcacıktı.Sizin oralar nasıl?
Güle güle kullan canım:KK19:Bu mevsimde bot en mantıklısı:KK70:
Ohhh ne güzel demek sahilde yürüdün:63::KK48:
Bizim burası soğuk ama çok değil:KK39:Kar havası yok henüz:KK73:

Güle güle kullan canım:KK19:Bu mevsimde bot en mantıklısı:KK70:
Ohhh ne güzel demek sahilde yürüdün:63::KK48:
Bizim burası soğuk ama çok değil:KK39:Kar havası yok henüz:KK73:
Sağol canım.:KK36:Evet bot iyi oluyor.Gerçi çok kısa da değil.Çok uzun çizme giyecek kadar kış olmuyor burada.

Evet sahilde yürüdüm.:KK70:Denize bakarken uykum geldi.:KK48:Çok dinlendirici.İnşallah siz de birgün deniz olan bir yerde yaşarsınız.:KK36:

Sağol canım.:KK36:Evet bot iyi oluyor.Gerçi çok kısa da değil.Çok uzun çizme giyecek kadar kış olmuyor burada.

Evet sahilde yürüdüm.:KK70:Denize bakarken uykum geldi.:KK48:Çok dinlendirici.İnşallah siz de birgün deniz olan bir yerde yaşarsınız.:KK36:
Öyledir tabiki nasıl huzurluduro_OÇok şanslısınız:KK60:Yok canım nerde biz ancak memlekete gideriz:KK19:.Yıllardır dışardayız yorulduk artık:KK51:Tatile gideriz inşaallah deniz olan illere:KK55:

Öyledir tabiki nasıl huzurluduro_OÇok şanslısınız:KK60:Yok canım nerde biz ancak memlekete gideriz:KK19:.Yıllardır dışardayız yorulduk artık:KK51:Tatile gideriz inşaallah deniz olan illere:KK55:
Evet çok şanslıyız da kıymetini pek bilmiyoruz.Olsun memlekette olmak da güzel uzaklarda olmaktansa.:KK66: Dediğin gibi tatillerde görürsünüz.Denizi görmek bahanesiyle değişik illeri görmek de güzel.:KK19:

Mutluluğunuz daim olsun canım:nazar::KK68:Her yıl geçen yıldan daha güzel olsun:KK9:
Evet sizin gibi rakiplerden korktular:KK12:Siz de niye öyle güzel çorba yapıyorsunuz yarışmacıları kaçırıyorsunuz:KK47:
Aminn.. Allah herkese nasip etsin:KK37:
Napalım Üstadım, Allah bize yetenek vermiş:KK30:
Bizimle yarışmak her yiğidin harcı degil:KK53::KK70:

X