- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Hoşbuldum Nevoş.Ben biraz yorgunum.Gezdim baya da yol yürüdüm.İki seksen uzanıyorum.Hoşgeldin canımBen iyiyim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Nevoş.Ben biraz yorgunum.Gezdim baya da yol yürüdüm.İki seksen uzanıyorum.Hoşgeldin canımBen iyiyim sen nasılsın
Bugün ben de yürüdüm birazHoşbuldum Nevoş.Ben biraz yorgunum.Gezdim baya da yol yürüdüm.İki seksen uzanıyorum.
Bugün ben de yürüdüm biraz
Hayırdır gezmeye mi çıktınHava nasıl sizin oralarda
Güle güle kullan canımBu mevsimde bot en mantıklısıEvet canım gezmeye çıktım.Üç ay önce bir ayakkabı almıştım.Üç kere değiştirdikten sonra sana çek verelim daha sonra al dediler.Süresi geçmeden gidip alayım dedim.Bot aldım onun yerine.Sonra sahilde biraz yürüdük.Hava nefisti.Sahil bile sıcacıktı.Sizin oralar nasıl?
Sağol canım.Evet bot iyi oluyor.Gerçi çok kısa da değil.Çok uzun çizme giyecek kadar kış olmuyor burada.Güle güle kullan canımBu mevsimde bot en mantıklısı
Ohhh ne güzel demek sahilde yürüdün
Bizim burası soğuk ama çok değilKar havası yok henüz
Öyledir tabiki nasıl huzurludurÇok şanslısınızYok canım nerde biz ancak memlekete gideriz.Yıllardır dışardayız yorulduk artıkTatile gideriz inşaallah deniz olan illereSağol canım.Evet bot iyi oluyor.Gerçi çok kısa da değil.Çok uzun çizme giyecek kadar kış olmuyor burada.
Evet sahilde yürüdüm.Denize bakarken uykum geldi.Çok dinlendirici.İnşallah siz de birgün deniz olan bir yerde yaşarsınız.
Evet çok şanslıyız da kıymetini pek bilmiyoruz.Olsun memlekette olmak da güzel uzaklarda olmaktansa. Dediğin gibi tatillerde görürsünüz.Denizi görmek bahanesiyle değişik illeri görmek de güzel.Öyledir tabiki nasıl huzurludurÇok şanslısınızYok canım nerde biz ancak memlekete gideriz.Yıllardır dışardayız yorulduk artıkTatile gideriz inşaallah deniz olan illere
Merhaba
Yeni tarifler yok mu
Çorba yapmak zor geldi
Tembel çıktı bu kategoride hanımlar
Güzeldi, geçen 1 yıl gibiydiÇorba yapmak zor geldi
Rakipleri güçlü gördüler korktular
Nasılsın canımDün nasıl geçti
Mutluluğunuz daim olsun canımHer yıl geçen yıldan daha güzel olsunGüzeldi, geçen 1 yıl gibiydi
Bencede korktular
Kolaymı bizimle yarışmak
Aminn.. Allah herkese nasip etsinMutluluğunuz daim olsun canımHer yıl geçen yıldan daha güzel olsun
Evet sizin gibi rakiplerden korktularSiz de niye öyle güzel çorba yapıyorsunuz yarışmacıları kaçırıyorsunuz
Selam hoşgeldin
Hoşbuldum canım, nehaberSelam hoşgeldin
Iyidir.. Sen neler yapıyorsun?Hoşbuldum canım, nehaber
Aynı canım, çocuklarla yuvarlanıp gidiyorum:) Kimseler de yok dolanıp duruyorum KK ndeIyidir.. Sen neler yapıyorsun?
Bende eşime yardım ediyorum, etmeyince cezalandırıyor malumAynı canım, çocuklarla yuvarlanıp gidiyorum:) Kimseler de yok dolanıp duruyorum KK nde