Oyunu değiştirmişsin amaŞaka yaptim ama
Katılmamı istemiyor musunZaten seni sabote etmek için öyle yaptim
Ben senden tırsıyorum nevos,geri adım atiyorumOyunu değiştirmişsin amaO yüzden mezelere katılıyorsun..
EvetKatılmamı istemiyor musun
Şaka yapıyorum neyimden tırsıyorsun,kimi zorla yarışmaya soktumBen senden tırsıyorum nevos,geri adım atiyorum
Ne zararım var, eğleniyorum şuradaEvetbu ne böyle her yarışmadasin
Illa kırbaçlamak gerekmiyor nevoscugum,manevi baskı yapiyonŞaka yapıyorum neyimden tırsıyorsun,kimi zorla yarışmaya soktumSen ne istiyorsan onu işaretle canım katılım olmazsa ben ve Efser burda hazırız 3 kişide buluruz
Pinko harbi benden niye korkuyor ben seni zorlamı sokuyorum yarışmayaNe zararım var, eğleniyorum şurada
Şaka yapıyorum kusum yaNe zararım var, eğleniyorum şurada
Bak yine duygu sömürümü yaptım dayanamadınIlla kırbaçlamak gerekmiyor nevoscugum,manevi baskı yapiyoneğer katılım olmazsa kategori ne olursa olsun,senin için katilirim bende
Baskın bir karaktersin nevos kabul etPinko harbi benden niye korkuyor ben seni zorlamı sokuyorum yarışmaya
Seni seviyoruz çünkü canım hemsoommBak yine duygu sömürümü yaptım dayanamadınBu konuda haklısın bana dayanamıyorsunuz
Yoo cazibeni kullanarak yarışmaya sokuyorsunPinko harbi benden niye korkuyor ben seni zorlamı sokuyorum yarışmaya
Bilmem artık yapın işte birşeyler.Mezeye verenleri tehdit edip oylarını çektirelim
tolin e devredelim orayı
Bende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumu
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimBaskın bir karaktersin nevos kabul et
Eşsiz cazibeme dayanamıyorsunuz o zamanYoo cazibeni kullanarak yarışmaya sokuyorsun
Ben de sizi seviyorum..Ben şansımı deniyorum yoksa istediğiniz ölçüde istediğiniz kadar katılabilirsiniz..Seni seviyoruz çünkü canım hemsoomm
Tabi kiEşsiz cazibeme dayanamıyorsunuz o zaman
Tamam canımTabi ki
Gelcem ben birazdan