Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu anketın sayfasını ben bulamadım ya:STolin sana mesaj yazdım ankette.
Çorbaların sıralı olduğu sayfada.Yemekteyiz Soframız Benim Mutfağıma tıkla.Yemek kategorisi ne olsun diye başlık var.Bu anketın sayfasını ben bulamadım ya:S
Noldu yaaa
estağfurullah nevoscum ne rahatsızlıgiVerdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Ben de sizi seviyorum..Ben şansımı deniyorum yoksa istediğiniz ölçüde istediğiniz kadar katılabilirsiniz..
Bu bana yapıştı çıkmıyor
Teşekkür ederim canımNoldu yaaa
estağfurullah nevoscum ne rahatsızlıgi
Ayyy insallahhh ben %90 geliyorum antebe bir aksilik olmazsaTeşekkür ederim canım
Şubat tatilinde buluşma yapacakmıyızEfser, sen, ben
Yok Malatya'da buluşma yapalım diye konuşmuştukBen 23 Ocak'ta gidiyorum sen gidecek misin?Ayyy insallahhh ben %90 geliyorum antebe bir aksilik olmazsa
Antebe gidersek zaten gideriz malatyaya. Kac km sanki,o kadar yol gelip malatyaya gidilmez mi benim tarihim net değil ışte. Siz ilk haftası mi gideceksiniz,ıkinci hafta mi? Yoksa bütün tatil orda mi olacaksiniz?Yok Malatya'da buluşma yapalım diye konuşmuştukBen 23 Ocak'ta gidiyorum sen gidecek misin?
Bensiz buluşmanın tadımı olurYok Malatya'da buluşma yapalım diye konuşmuştukBen 23 Ocak'ta gidiyorum sen gidecek misin?
Tatlı yeriz bizdeBensiz buluşmanın tadımı olur
Olmaz tabikiBensiz buluşmanın tadımı olur
Pinko'nun yerine miTatlı yeriz bizde
Zıkkım ye demek istemiyorumTatlı yeriz bizde
Buluşmayın o zamanOlmaz tabiki
Aynen hemsom diyarbakır kadayifcisi var malatyada ay çok güzel,oraya gideriz hemdePinko'nun yerine mi
Hele bi de bak noluyorZıkkım ye demek istemiyorum
Buluşmayın o zaman
Mesaj tekrarıAynen hemsom diyarbakır kadayifcisi var malatyada ay çok güzel,oraya gideriz hemde
Özelden diyecem, hanımefendi kimliğimi sarsamam burdaHele bi de bak noluyor
Allah allah kendini göz ardı ettirtme banaÖzelden diyecem, hanımefendi kimliğimi sarsamam burda
Sıkıyorsa yapAllah allah kendini göz ardı ettirtme bana