- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Napalım artık.Yoklama alındı artık cok gec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalım artık.Yoklama alındı artık cok gec
Durman hataSelam Pinko.Napıyosun?
Elimi çabuk tutayım bari.
Neden azcikNapıyorsunuz azıcık vaktim var bakıp kaçayım dedim
Hele nevoş hiç yok.. Devamsızlk yapmayın artık hep beni yok yazıyolardı haha bgn ben yakaladmNapalım artık.
Nevoş seni mi bıraktı yerine?Hele nevoş hiç yok.. Devamsızlk yapmayın artık hep beni yok yazıyolardı haha bgn ben yakaladm
:Gelmediğimde kaçtım sanıyo yok yzıyo benıNevoş seni mi bıraktı yerine?
yok bugun hiç görmedım nevoşu ben beni yok yazıyolar dıye ben kendım kondum nevoşun yerıne ve kendi topiğinde onu bile yok yazdım:Gelmediğimde kaçtım sanıyo yok yzıyo benı
O zaman sen de fazla kaybolma buradan. Nevoş`un işi vardır.Yoksa gelmemezlik etmez.:Gelmediğimde kaçtım sanıyo yok yzıyo benı
O zaman sen de fazla kaybolma buradan. Nevoş`un işi vardır.Yoksa gelmemezlik etmez.
İyi bari.Ben buralardayım gelsin mazeretıne gore yoklamayı bıdaha dusunurum artık
Mezeye verenleri tehdit edip oylarını çektirelimKızlar gelecek kategoriye bir el atın.Eşitlendi durum.Resim kesim koyun.Ben tabletten yapamıyorum o işi.Mezeler çalışıyor bakın.Kulis yapın biraz.
Bende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumuMezeye verenleri tehdit edip oylarını çektirelim
tolin e devredelim orayı
Yarım saat sonra söylüycemDurman hata
Neden azcik
Hangi kategoriye verirsen o kategoride yarışacaksın.Bende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumu
TamamYarım saat sonra söylüycem
NedenmişBende kırabiyeden geri cekip mezeye vericem oyumu
Tamam,mezeler kolayHangi kategoriye verirsen o kategoride yarışacaksın.
Zaten seni sabote etmek için öyle yaptimNedenmiş
Meze olursa katılmaya bilirim, katılacakları kategoriye oy verseler süper olur
Tamam o zaman ben de geri çekiyorum mezelere vereceğim seni pek istekli gördüm yarışmaya katılmak için..Tamam,mezeler kolay
Şaka yaptim amaTamam o zaman ben de geri çekiyorum mezelere vereceğim seni pek istekli gördüm yarışmaya katılmak için..