Çok duyduk bu laflarıben hep oft ciydim zaten
nevoşşşş nevoşşşş aldırttırma bana editörlüğünü elinden kazene bı telefonuma bakar
nevoscugum sonra uzulursun diye elınden almak istemiyorum hem ben olursam admın olurum editör olmamÇok duyduk bu lafları
Sen beni küçümsüyor musun şimdinevoscugum sonra uzulursun diye elınden almak istemiyorum hem ben olursam admın olurum editör olmam
yok küçümsemek degıl ama benım gozum munenın koltugunda hem oraya oturursam hepınızı atabılırım sıteden valızler hazırmı kızlarrrrrrrrrrrrrrSen beni küçümsüyor musun şimdiBana mı öyle geldi
Ben taşındığım zaman valiz almıyorum genelde gittiğim yerde yenilerini alıyorum o nedenle ihtiyaç yokyok küçümsemek degıl ama benım gozum munenın koltugunda hem oraya oturursam hepınızı atabılırım sıteden valızler hazırmı kızlarrrrrrrrrrrrrr
pekı nevoscum sen bılırsın kendıne yenı kk bul o zamanBen taşındığım zaman valiz almıyorum genelde gittiğim yerde yenilerini alıyorum o nedenle ihtiyaç yok
KK'nın eşi benzeri var mıpekı nevoscum sen bılırsın kendıne yenı kk bul o zaman
sendeki bu ozguvenın sebebı mune ah mune ah yarın bdv yı karıstırayımda gor senKK'nın eşi benzeri var mıSokakta kalacağım için valize ihtiyaç duymuyorum
Tolinin yahnisini yapcaz birazdanne corbalar kaynatiyorsunuz bakiyim burda
pinkoooo dıkkat etde ben senın yahnını yapmayımTolinin yahnisini yapcaz birazdan
Tolinin yahnisini yapcaz birazdan
Ama burası çorba bölümü böcüktende ne yahni olur ha..pinkoooo dıkkat etde ben senın yahnını yapmayım
Çok kıpraşıyor, sen kafasına vurda bayıltsoganlari ince ince kiymayida unutmayin
ne corbalar kaynatiyorsunuz bakiyim burda
Karıştırda sonra olacakları görelimsendeki bu ozguvenın sebebı mune ah mune ah yarın bdv yı karıstırayımda gor sen
Benden önce yazmışsınTolinin yahnisini yapcaz birazdan
Çok kıpraşıyor, sen kafasına vurda bayılt
Konu tolin olunca herkes aynı düşünüyorBirazdan tolin'i kaynatacağız
Karıştırda sonra olacakları görelimAma haber ver gülmeye gelelim
Benden önce yazmışsın
Birazdan tolin'i kaynatacağız
Karıştırda sonra olacakları görelimAma haber ver gülmeye gelelim
Benden önce yazmışsın
Hiç şaşırmadımben daha ev tasiyacagim cok isim varbayiltma isini sen hal ediver herzamanki gibi arkanda olacagim
Eminim kaynatacak çok kişi vardırKonu tolin olunca herkes aynı düşünüyor
Bu kaçma erkekliğin şanında yokmuydu? Sana ne oluyorben daha ev tasiyacagim cok isim varbayiltma isini sen hal ediver herzamanki gibi arkanda olacagim