Aynen öyleSeni kkdan kıskanmaya başlamış
Ben de birşey yapamam yok dedi mi biterAlttan almaya çalış
Cepten girebiliyorsun o yüzden sorun yapmaAynen öyle
Uyandırıyorum yanağından öptüm hayır dedidaha ağzımı bile almamıştım. Korumaya almış kendini
Gözünü telefonuma dikti ama vermiyorum elineCepten girebiliyorsun o yüzden sorun yapmaSen iltifatlara ve öpücüklere devam et
Tamam sen haftasonu pek takılma buralarda Pazartesi insafa gelir belkiGözünü telefonuma dikti ama vermiyorum eline
Haftasonu ilgileneyim. Pazarteside evlilik yıl dönümümüzeşşek değil ya açar heralde
Oysa ki onu ihmal etmiyorum bile.. sonuçta o da oturup ©alışıyorTamam sen haftasonu pek takılma buralarda Pazartesi insafa gelir belki
Ben iyiyim canım bir değişiklik yok.Oysa ki onu ihmal etmiyorum bile.. sonuçta o da oturup ©alışıyor
Neyse sen napıyorsun
Yok bilmiyor nerden bilsinTolin yemek yapmayı bilmiyormuş ha.. Hic katılmamış yarışmaya
Toplantı mı yaptınız :)))Ben iyiyim canım bir değişiklik yok.Bugün arkadaşa gittim Öğretmeni ve bazı velileri çağırmıştı
Yok çay partisiToplantı mı yaptınız :)))
Yemeği biliyor amaYok bilmiyor nerden bilsin
Buraya evlendiği zaman gelecekYemeği biliyor ama
Forumda heryere yetişiyor, burda pasif
Geçen de açık açık itiraf etmiş seni kıskandığınıBuraya evlendiği zaman gelecek
Evet beni çok kıskanırGeçen de açık açık itiraf etmiş seni kıskandığını
Ayyyyyyyyyy çok korktukvayyyy bende diyorum bu kulaklarım neden cınlıyor yazdıklarnızı okudum gazabımdan korkun
oooooo o ne ozguven o nevoşşş hanımmmAyyyyyyyyyy çok korktuk
Oft yi mi takip ediyon itiraf et hadi :))vayyyy bende diyorum bu kulaklarım neden cınlıyor yazdıklarnızı okudum gazabımdan korkun
Birşeyler yapacağım diyorsun henüz bir icraat göremedikoooooo o ne ozguven o nevoşşş hanımmm
ben hep oft ciydim zatenOft yi mi takip ediyon itiraf et hadi :))
nevoşşşş nevoşşşş aldırttırma bana editörlüğünü elinden kazene bı telefonuma bakarBirşeyler yapacağım diyorsun henüz bir icraat göremedikOndan pek korku salmadın içime
Ayrıca burası benim mekanım