Rabia senin mesajlar bayağı arttı.
kanka oldugunuz içi gormemıssındır o hep benı carrieyi tivitiyi kovalasın zatenBen hiç görmedim öyle olduğunu
Yanımda olmanı istiyorum
Mune abla görse ağlar nasılda içli seslendin öyle
Çorba yapmak şart olduo mesajlara artana kadar ben kac sayfa geriden geliyorum
yine gerideyim
Akıllı ol seni de kovalamasınkanka oldugunuz içi gormemıssındır o hep benı carrieyi tivitiyi kovalasın zaten
hakli oldumu biliyordumki
ben bıkere cok akıllıyım cokta usluyumÇorba yapmak şart oldu
Akıllı ol seni de kovalamasın
Al işte senin ipinle nasıl kuyuya ineyim ben
Çorba yapmak şart oldu
Akıllı ol seni de kovalamasın
Duyda inanma, sen usluysan biz neyiz?ben bıkere cok akıllıyım cokta usluyum
Atasözünü mahfettin, atalarımızın kemikleri sızladıkuyuyu napcanki cadim artik musluk denen birsey var
Evet hepimiz çok iyi biliyoruzben bıkere cok akıllıyım cokta usluyum
vayyy sendemı brütüsyahniden vazgecin ,tolinin kelle pacasini yapin bak daha güzel olucakbenden demesi
Çok zayıf ondan ancak paça olur zatenyahniden vazgecin ,tolinin kelle pacasini yapin bak daha güzel olucakbenden demesi
Yok ya, beynini çöpe atalım, yiyenlere geçen, tolinden kurtulcaz diye, başka tolinler çıkmasın piyasayayahniden vazgecin ,tolinin kelle pacasini yapin bak daha güzel olucakbenden demesi
Duyda inanma, sen usluysan biz neyiz?
Atasözünü mahfettin, atalarımızın kemikleri sızladı
ben anladım sız benı kıskanıyosunuzEvet hepimiz çok iyi biliyoruz
Tek hayalim senin gibi olmaktı, olamayıncada napcam saldırıya geçiyorum işteben anladım sız benı kıskanıyosunuz
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuşben anladım sız benı kıskanıyosunuz
Tamamdır evlere servisimiz de var zatenkizlar,karagül dizime kaciyorumtasinincida kosturmakten dizide filmde izleymicem
tadini cikariyim bugünlerde
yarin,kahvaltimda tolin kellepaca siparsi vericemhazir olsun sabaha lütfen
İyi geceler ,iyi seyirlerkizlar,karagül dizime kaciyorumtasinincida kosturmakten dizide filmde izleymicem
tadini cikariyim bugünlerde
yarin,kahvaltimda tolin kellepaca siparsi vericemhazir olsun sabaha lütfen