Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok
Buraları mesken tuttum
sayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadım

Yok @Nevrestem yapmaz öyle şeyler. Melek gibi

Iiyim canim ya evet artik 5hafta kaldi iste meryemtalha nin sesli harflerini cikartcan bu kadarciik
pekala ayısımde son durum ne,neye karar verdınız az kaldı az hayırlı dogumlar sımdıden cnmm

Kız ben de meyveyi karıştırıp öyle mayalıyorsun sandım.Yoğurt mayalıyoruz zaten biz.Sonradan meyveli yani.Yine de çok mersi.Zahmet edip yazmışsın.
Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmm Rezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olur

Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmm Rezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olur
Yok canım niye rezil olasın. Biz yoğurdumuzu kendimiz mayalıyoruz.Geçen gün sütçü sizin için yeni inek aldım diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…