aslinda zor değildi canimda aksilikler zorladi :) TSK ederim canim sizlerin arasında olmak guzelZorlamışsın kendini umarım herşey istediğin gibi olur canımSeni burda görmek güzel
sağol canim benimCanım ellerine sağlık
aksam yemeğinden sonra ekleyecegim inşallah canim :)İyi yaptın canım, tarifim bi başına kalmıştı.. Kardeş geldi ona
Yarın bekliyoruz o zaman tarifini :)Ayyyyy ben de heves ettim. Yarın yapıp katılacağım.
Hiç yarışma deneyimim yok ama ucundan kotarırım inşallah.
İnşallah. Yarın eksiklerimi tamamlayıp yapacağım çekimimi.Yarın bekliyoruz o zaman tarifini :)
Isıyı alttan ver şimdide..Kizlar ya firina börek atmistim ama gelin gorunki ustu kizardi alti kizarmiyor sinir etti ya hem ustu hem alti actim firinda ortaya koydugumda ikisinde güzel kizariyordu ama bugün uyuzluk yapiyor firinim napcamda o alt kizaracak
Verdimde hala kizarmadi usste aksine fazla citir olduIsıyı alttan ver şimdide..
Kvdenin kendine hayri yok bu aralarKv yapsın, sen neden uğraşıyorsun?
Bende hep hazır çorba yapıyordum, diğerini beceremediğim içinAma yarışmada gördüm ki, isteyince oluyormuş
İyi yaptın..
sana detaylarıyla anlatcm sen sütü al ara beniiHiç görmedim diyen birine böyle tarif mi verilir
Görüşürüz
üstüne almnym folyo sar ve alt ısıyı aç canım ben öyle çözüyorum bu tip aksilikleri ,üst çok kızarmadan alt pişiyorKizlar ya firina börek atmistim ama gelin gorunki ustu kizardi alti kizarmiyor sinir etti ya hem ustu hem alti actim firinda ortaya koydugumda ikisinde güzel kizariyordu ama bugün uyuzluk yapiyor firinim napcamda o alt kizaracak
Olur haftasonu gelsin de acelem yok henüzSen neyi bekliyorsunTarifini Düşünmeye başla hadi
hemen deneyeyım canım ustu hemen kızardı altta daha tık yoküstüne almnym folyo sar ve alt ısıyı aç canım ben öyle çözüyorum bu tip aksilikleri ,üst çok kızarmadan alt pişiyor
nevreste ye ilet o halledecektirtarıfe resımlerı ekleyemıyorum boyut buyuk dıyor ama 2 mb tan buyuk resım yokkı kuculttum tekrar yıne yuklemedı
Resimlerini albüm yap oraya at. Tarifini ekle Nevreste düzenlertarıfe resımlerı ekleyemıyorum boyut buyuk dıyor ama 2 mb tan buyuk resım yokkı kuculttum tekrar yıne yuklemedı
Sen düşündün mü yapacağın çorbayı :)nevreste ye ilet o halledecektir
karar bilem verdimSen düşündün mü yapacağın çorbayı :)
Woww duruşa bakılırsa kemeri bana vermeye niyetin yokkarar bilem verdim
Ekran fotosunu cek canim oylede olmazsa kirp oyle denetarıfe resımlerı ekleyemıyorum boyut buyuk dıyor ama 2 mb tan buyuk resım yokkı kuculttum tekrar yıne yuklemedı