Kirşehir///40

oynaya oyna ya gelin kızlar olurdu ablam şubat 6 tısı ve şubat on yedisi kızım burda olacak ben gelmek istesem bile eşim getirmez .... üzgünüm abalcıgım

KIRŞEHİRLİLER NASILSINIZ GÜN AYDINLAR OLSUN HEPİNİZE ..... ÜZGÜNÜM YİNE YOKSUNUZZZZZZZ

kızlar kıslar hanım kıslar canım kıslar nerdesiniz kırşehirliler ya çok azız üzgünüm ben katılın bize

bugun baya bi yogundum
kizimin dogumgunu vardi 7 yasina girdi teyzeleri
ufak bi kutlama yapalim derken bayaa bi kalabaliklastik
yoruldumda
ama kk ya girmedende edemedim yani

kızlar kıslar hanım kıslar canım kıslar nerdesiniz kırşehirliler ya çok azız üzgünüm ben katılın bize

Merhaba esmer güzelim üzülme bak yettim yanındayım.Köşenize gelmiyorlar mı?gel sende bize katıl,seni yalnız bırakmamak için geldim,iyi geceler.Birde güzel foto ekleyeyim,çoktandır eklememiştim.

Sizleri kardelenlere götürüyorum,bakın ne güzeller.....Gününüz gönlünüzce olsun....

bugun baya bi yogundum
kizimin dogumgunu vardi 7 yasina girdi teyzeleri
ufak bi kutlama yapalim derken bayaa bi kalabaliklastik
yoruldumda
ama kk ya girmedende edemedim yani

nice yıllara iyiki doğmuş a.s.allah ananlı babalı nice yıllara erdirsin amin esmer güzeli:1hug:

Sizleri kardelenlere götürüyorum,bakın ne güzeller.....Gününüz gönlünüzce olsun....
her şeyinle harika bi insansiniz buda olmaz meleksiniz Şeniz

harika kardelenleri bilmiyordum gorunce sevindim ne güzeller karın içinde kardelende daha bi güzel var sensin ablam:teselli:

merhaba,buluşacakmısınız?meraklanma yakında toplanırsınız.İyi geceler,sevgiler.Güzel sözlerine çok teşekkürler.Sevgiyle kal.a.s.

Çiçek tarlasında yaşamak ne güzel.Sevgiler esmer güzelim sana ve Kaman'a

bende mucur özledim oraları

ne kadar tşk etsem azdır ablam. benimde kızlar geldi onlarla
meşgulum ne istiyorlarsa onu yapmaya çalişyorum can ablam benim iyi dileklerin içinde sağol bu resimlereden ben yapamıyorum harika sın sen ok opt

kırşehir dedim kırşehir dedim ama beni duyan olmadı ben tatlicadiarzuankaraya kaydoldum:sm_coolrda beni bende çok tanıyanım var oley herkese iyi pazarlar ve :teselli:nurşen ablamada iyi pazarlar canısı diyorum sen bi cansın :içelim:a.s.

iyi geceler esmer güzelim,en iyisini yaptın,hoşgeldin...a.s.Sana iyi haftalar diliyorum,sevgiler...Buluşmaya bekleriz...a.s:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…