- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
kirsehirliler pek bi yavas anammmm
kızlar kıslar hanım kıslar canım kıslar nerdesiniz kırşehirliler ya çok azız üzgünüm ben katılın bize
bugun baya bi yogundum
kizimin dogumgunu vardi 7 yasina girdi teyzeleri
ufak bi kutlama yapalim derken bayaa bi kalabaliklastik
yoruldumda
ama kk ya girmedende edemedim yani
Merhaba esmer güzelim üzülme bak yettim yanındayım.Köşenize gelmiyorlar mı?gel sende bize katıl,seni yalnız bırakmamak için geldim,iyi geceler.Birde güzel foto ekleyeyim,çoktandır eklememiştim.
canısı zaten senin varlığını bilyorum seni yürekten opyorum sevgilerimi yolluyorum a.s.
Sizleri kardelenlere götürüyorum,bakın ne güzeller.....Gününüz gönlünüzce olsun....
her şeyinle harika bi insansiniz buda olmaz meleksiniz Şeniz
Çiçek tarlasında yaşamak ne güzel.Sevgiler esmer güzelim sana ve Kaman'a[/ah canısı tşk ederim sevgilerimle seni kuçaklıyorum opt Şeniz
Merhaba, bende baba tarafından Kırşehir / Mucur luyum ama büyükler vefat ettikten sonra uzun zaman gitmedim. Bizim köyde her taraf yemyeşildi çocukluğumun en güzel yaz tatillerini orada geçirdim diyebilirim. Ve Kırşehiri harika anlatmışsın
Merhabalar hemsehirlileriiimm
Bende Kirsehirliyim.. Mucurlu olan varmi aranizdaa???
bende mucur özledim oraları
aaa birileri gelyor kırşehirli yok galiba bende ankaraya kaydımı alım mı ney senağlamavezikül hg a.s.beeeeeennnnnnnnnn vezikül mucurluyum hemşerim
aaa birileri gelyor kırşehirli yok galiba bende ankaraya kaydımı alım mı ney senağlamavezikül hg a.s.
kırşehir dedim kırşehir dedim ama beni duyan olmadı ben tatlicadiarzuankaraya kaydoldum:sm_coolrda beni bende çok tanıyanım var oley herkese iyi pazarlar ve :teselli:nurşen ablamada iyi pazarlar canısı diyorum sen bi cansın :içelim:a.s.