Kirşehir///40

ah canımm benimm tabi öylede çiçekdağlı bulmakda ilginç olurdu diye sordum zaten.ama ben ankaradayım ve bayadır gidemiyorum memleketime ailemde orda olmadığı için olsaydı giderdim

bana gel gı beklerim seni bak laf değil bi hafta sonu gel :1hug:a.s.şu ankara buluşması var oçak 6 belki gelirim sende gel

bügün kırşehirden hava o kadar güzelki içimde evi temizlemek geldi ama misafir gelyor yapamadım ok ben ne zaman bayram temizliği yapacam yaw

aayy ben ne zaman boşalacam bayram sanki eve gelyor yıka yıka bitmiyor temizle temizle bitmiyor yaw enerjimin başka şeylere harcamadım eve harcadım gel bayram gel ev batmadaaaaaaa

hemşerlerim nerdesiniz ya yoksunuz kırşehirliler kurban bayramınız kutlu olsun nice bayramlar görün ok

hemşerlerim nerdesiniz ya yoksunuz kırşehirliler kurban bayramınız kutlu olsun nice bayramlar görün ok

Kırşehirli'lerin bayramını kutluyorum,sevgiler.a.s.

bayram.jpg

Kirsehirde durumlar nasil? 1.5 senedir gormuyorum memleketimi :çok üzgünüm:
ben sizlerin yani gürbettekilerin özlemini bilirim çünkü benim de yakınlarım gürbettesenağlamakırşehir iyi bayramda gezdik aliş veriş yaptık gecmiş bayramın kutlu olsun ok:kahve:a.s.

ben sizlerin yani gürbettekilerin özlemini bilirim çünkü benim de yakınlarım gürbettesenağlamakırşehir iyi bayramda gezdik aliş veriş yaptık gecmiş bayramın kutlu olsun ok:kahve:a.s.

Seninde ablacigim,
diger Kirsehirlilerinde gecmis bayramini kutlarima.s:dance:

//media.bigoo.ws/letters/style11/i.gif[/img]
y.gif
i.gif
y.gif
i.gif
l.gif
l.gif
a.gif
r.gif

ylba.jpg
[/QUOTE]

amanda aman benim en sevdiğim insanda benim kanatsız meleğimde seni seviyoruma.s.

gnydn0102zf.jpg

esmer güzelim benim yerimede oyna :dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.:nazar::nazar

X