Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan ellerinde öperimmmmopuyorumnanaktangeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hayırdır kaynana sesinmi kısıldı hiç konuşmuyon
GÜNAYDIN KIRŞEHİRİN EN GÜZEL, EN HAS, EN ÇITIR KAYNANASIIII a.s.
![]()
[TÜNAYDIN KIRŞEHİR
TÜNAYDIN KAMANNNN
TÜNAYDIN BURDA OLMAYAN ARKADAŞLARRRR:)
-----------------------KAMAN CEVİZ FASTİVALII-----------------
Kaman’da Ceviz Festivali hazırlıkları başladı
Kırşehir’in Kaman İlçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ceviz Festivali’nin, bu yıl daha görkemli geçmesi için hazırlıklara başlanıldığı bildirildi.
Belediye Başkanı Erhan Talu’nun başkanlığında toplanan Festival Komitesi, bu yıl yapılacak olan Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nin 10-11 Ekim 2009 tarihlerinde 2 gün olarak yapılmasına karar verdi. Komite tarafından oluşturulan Alt Komisyon da, Meclis Üyesi Mesude Ahat başkanlığında yaptığı müteakip toplantılar neticesinde bir taslak program hazırladı. Yapılan bu taslak programa göre; ilk gün Mehter Takımı eşliğinde Festival Yürüyüşü, Mehter Takımının yapacağı konser, yarışmalarda ödül kazananların takdimi, Folklor Takımlarının gösteri, ‘Ceviz’ konulu panel, ceviz bahçelerinin gezilmesi, türkü yarışması ve akşam Konser verilecek.
Festivalin ikinci gününde ise değişik fotoğraf ve resim sergilerinin açılışı ile farklı aktiviteler ve akşam konser verilecek. Festival kapsamında ayrıca, şarkı yarışması, ceviz bahçesi ve ürünü, ceviz konulu edebi yazılar, cevizli yemek ve tatlı yarışmaları gerçekleşecek.
Festivalde konser verecek sanatçıların isimleri henüz belirlenmezken, ilçede faaliyet gösteren bazı esnafların verdiği bilgilere göre, konsere siyasi kimliği olan sanatçıların davet edileceği ve böyle bir durumda Kaman halkının tepki gösterebileceği kaydedildi.ALINTI
çok sevdiğim iki kalp arkadaşımmmmm
tşk ederim ya burda yalnızım ben nedense topiğ acan /serda/ arkadaşımız yok bu topiğin adı esmer güzeli olmasını olsun demiiiiiii
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenBENCEDE OLMALI AŞKIM :1hug: BİTEK SEN VARSIN ZATİ BURDAkaydirigubbakcemile5
SENDE OLMASAN KIRŞEHİRDE KİMSELER YAŞAMİYOR SANICAZ VALLA kaydirigubbakcemile3
İYİKİ VARSIN CANIM BENİİİİİİMŞenizopuyorumnanaktan:1hug:kaydirigubbakcemile5a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende seni seviyommmopuyorumnanaktanİYİ GECELER KIRŞEHİRİN GÜLÜSÜÜÜÜÜ,
MIKTAR SENİ SEVİYOOOOOa.s.
![]()
![]()
VALLA BEN BU ŞEHİRDE KORKMAYA BAŞLADIM, GÜNLERDİR KİMSELER UĞRAMIYOR BURAYA ....
ay ben yine yalnızım
yalnızım dostlarım yalnızımmmm
tutun kollarımda yalmnızım dostlar yalnızımmmmm:)