Kirşehir///40

oy oyyyyyy ben yine yalnızım burda konuyu acan arkadaşımız nerde topla be bizi burda canım kırşehirimiz güzel güzel sohpet edelimmm arkadaşlar

1087.gif

Bı ceviz fastivalı daha bitti,
--------Kırşehir'in Kaman ilçesinde bu yıl 18'ncisi düzenlenen Kaman Ceviz ve Kültür Festivali çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda mehter takımı konserinden sonra protokol üyeleri ilçe merkezini hem gezdi hem de 20 tür cevizin satıldığı 100 civarındaki standı inceledi. Bu sırada gösterileri izleyen vatandaşlara Kaman cevizi ikram edildi.

Kutlamalara Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, Devlet Personel Başkanı Mehmet Tekinaslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eski Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Kırşehirliler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, çok sayıda daire müdürü ve vatandaşlar katıldı.

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, festivalle hem cevizin pazar payının genişletildiğini hem de bütün Kırşehirlilerin birlik ve beraberlik içerisinde sosyal bir etkinlikte bir araya geldiğini ifade etti. Talu, şunları söyledi: "Sofralık olarak tüketilen ve pazar değeri çok yüksek olan Kaman cevizimiz, daha önceki ilçe yöneticilerinin gayret ve çabalarıyla kapama bahçelerde ve geniş alanlarda bilimsel olarak yetiştirilmeye başlandı. Cevizle denlince akla Kaman gelecektir. Bu festivale emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Festivalin yörenin tanıtılmasına ve sosyal ve ekonomik hayatın canlanmasına büyük katkı sağladığını belirten Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ise "ılimizin en büyük ilçesi olan Kaman'da bu yıl 18.'ncisi düzenlenen Ceviz Festivali'ne hepiniz hoş geldiniz." dedi.

Günün anısına Kırşehir Milletvekili Mikail Arsalan Vali Erden'e plaket verildi. Konuşmaların ardından ceviz konulu panele gerçekleşirken kutlamalar akşam konserlerle devam
etti. (CıHAN)
1176.bmp

------------------
1186.bmp

-

SANA BıR MERHABA DEMEK ıÇıN UĞRAMIŞTIM,
AMA HERZAMAN OLDUĞU GıBı GENE KıMSELER YOK BURDA:1no2:

ÖPTÜM CANIIIMMMM:1hug:a.s.

oy ablam ne güzel şeyler hazırlamış sın emeğine sağlık öotümopuyorumnanaktan
SANA BİR MERHABA DEMEK İÇİN UĞRAMIŞTIM,
AMA HERZAMAN OLDUĞU GİBİ GENE KİMSELER YOK BURDA:1no2:

ÖPTÜM CANIIIMMMM:1hug:a.s.

ya ablam ben yine yalnızımm yalnızımmmmCADIARZUCADIARZU
selamını aldım başımın üstüne koydum tşk ederim yoklar burda kimseeeeopuyorumnanaktan

çok çok tşk ederim kadim dostlarım benim ya bu topik benim değil inatla ben burdayım kırşehir nerdesiniz seime gelin ya sesime gelinnn ayyyyyyyyyyyyyyy
5618.jpg

seninde kalim cuman mubarek olsun
kırşehir cumanız mubarek olsun
tek tek yok oldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

GÜNAYDIIIIIIIIIIN KIRŞEHııııııııRRRR VEEEEE CAN DOSTUM ESMER GÜZELıııııM:1hug:a.s.

GÜNAYDIIIIIIIIIIN KIRŞEHİİİİİİİİRRRR VEEEEE CAN DOSTUM ESMER GÜZELİİİİİM:1hug:a.s.

günaydım kalım günaydın dostum
günaydın kırşehir
-------------------------------sositosositosositososito-akşam tek tek link verdim kırşehirli arkadaşlaraaaa
kimse gelmemiş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
-----------------------:lepi:-noruyonuz gıııııııııııııı neye gelmiyonuzzzzz
ya buluşma felen istemiyommm kırşehirli olar buluşalım diyommm daaaburda kk deee
neyse bende kırşehir nerdesiniz diye bi paşlık acım kendi kendime giderim orda buraya artık gelmiyorummmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

X