• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 banyosu

Bencil olmayın kendi değerinizi bilin, sağlığınızı kaybederseniz olan size ve çocuklarınıza olur. 8 aylık hamileyken gidip temizlik vs yaptığınız için hastaneye yattınız bebeğiniz erken doğdu riske girdiniz. Hamileyken üzülüp stres oluyordunuz bebeğiniz de hissediyor, strese giriyor. Şimdi bu kadının yüzünden uykusuz kalıp sütünüz azalabilir. Yapmayın iki bebekle yine gider mantı yaparsanız helal olsun. Ben ikinci çocuğum doğduğunda büyük oğlum 7 yaşında idi pandemi başlamıştı, annem yanımdaydı, eşim de pandemiden dolayı uzaktan çalışıyordu, o da evdeydi yardımcı oluyordu yine de başımı kaşıyamıyordum.

İşte bir de beni düşünün lohus adamın 15 gününde artık ne kadar hırpaladıysam kendimi sezeryan dikişlerim açılmış enfeksiyon kapmış o halde bile şikayet etmedim yine eşim geldi yemeğini yaptım evi elinden geldiğince toplamayı temizlemeye çalıştım çocuklarıma bakmaya çalıştım ha kendim bir evsiz gibi görünüyordum da elimden geldiğince çocuklarıma yetmeye çalıştım

İşte bir de beni düşünün lohus adamın 15 gününde artık ne kadar hırpaladıysam kendimi sezeryan dikişlerim açılmış enfeksiyon kapmış o halde bile şikayet etmedim yine eşim geldi yemeğini yaptım evi elinden geldiğince toplamayı temizlemeye çalıştım çocuklarıma bakmaya çalıştım ha kendim bir evsiz gibi görünüyordum da elimden geldiğince çocuklarıma yetmeye çalıştım
Eşiniz ne işe yarıyor, niye size yardım etmiyor? Bir gün de yemeğini yemesin. Siz onunla zulüm görmek için mi evlendiniz?

Yorumlarınız icin herkese çok teşekkür ederim kizlar aynen benimde aklımda ki oydu eşim geldiğinde beraber yıkarız bu arada dikislerim patladi 10 gün önce enfeksiyon kapmış valla ne yaşadığımı Allah görüyor hakkımı da helal etmiyorum valla 😔
Nasıl patladı? Ağır bir şey mi kaldırmıştınız?

Ama biliyorum tamamen toparlanayim diyecek bana ben biliyorum çok özledim torunlarimi getir de seveyim diye gelde su iş bu iş yapılacak evde yardıma gel diyecek ilk gebeliğim de 8. Ayıma kadar kilo kilo mantisina salcasina kurbanina temizliğine kadar yardım ettim ondan yardımdan geldikten 2 gün sonra hastaneye yatisim yapıldı 2 hafta hastanede kaldım bebeğin hareketlerinde düzensizlik oldu acil sezeryana alındım eve geldim ev berbat 2 hafta boyunca eşim evde yanlizdi bir kere evi supurmemis bir kere çamaşır bulasiga yardıma gelmemiş geldiğim gün bir kap yemek getirmedi misafir gibi oturup gitti 2 hamilelik de de lohusalilikta da canın birşey istiyormu demedi bir kap yemek yapıp göndermedi sen yapamazsın belki diye buzluguma bir iki kap yemeklik birşey koymadı 😭😭 çok doldum kizlar kusuruma bakmayın lutfen
Yapmasaydın sen kendi kıymetini bilmiyorsan kV niye bilsin. Bu kafayla 2 bebekle yine gidip yaparsın sen. Sonrada buraya gelip ağlanırsın

Hayret ettim 40 banyosu diye girmiştim konuya 😂 Hanımefendi siz köle misiniz pardon da ? Hem milletin işine koşa koşa gidiyorsun hem söyleniyorsun Allah’a havale ettim diyorsun. Allah hepimize akıl vermiş kullanalım diye neden kendinizi kullandırıyorsunuz bu kadar ? Sizin işiniz size yeter eşiniz de maşallah dünyaya paşa olarak gelmiş olmalı. Kendinize gelin hastanelik olmuşsunuz anlamanız için ne olması gerekiyor daha ?
Kimseye gereksiz iyilik yapmayın da beklemeyin de. Poğaçayı da yemeyiversinler yahu. Sizin ailenizden kimse yok mu size yardım edecek ?

Back