• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 banyosu

Bencil olmayın kendi değerinizi bilin, sağlığınızı kaybederseniz olan size ve çocuklarınıza olur. 8 aylık hamileyken gidip temizlik vs yaptığınız için hastaneye yattınız bebeğiniz erken doğdu riske girdiniz. Hamileyken üzülüp stres oluyordunuz bebeğiniz de hissediyor, strese giriyor. Şimdi bu kadının yüzünden uykusuz kalıp sütünüz azalabilir. Yapmayın iki bebekle yine gider mantı yaparsanız helal olsun. Ben ikinci çocuğum doğduğunda büyük oğlum 7 yaşında idi pandemi başlamıştı, annem yanımdaydı, eşim de pandemiden dolayı uzaktan çalışıyordu, o da evdeydi yardımcı oluyordu yine de başımı kaşıyamıyordum.

İşte bir de beni düşünün lohus adamın 15 gününde artık ne kadar hırpaladıysam kendimi sezeryan dikişlerim açılmış enfeksiyon kapmış o halde bile şikayet etmedim yine eşim geldi yemeğini yaptım evi elinden geldiğince toplamayı temizlemeye çalıştım çocuklarıma bakmaya çalıştım ha kendim bir evsiz gibi görünüyordum da elimden geldiğince çocuklarıma yetmeye çalıştım

Back