• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirşehir///40

adsz36mp4.png

hayırlı suhurlerrrr
günleriniz gün aydın olsunnnn
------------------EĞER BıR GÜN ÇOK BÜYÜK BıR DERDıN OLURSA RABBıNE DÖNÜP \\
\'\\\'RABBıM BENıM ÇOK BÜYÜK BıR DERDıM VAR\\\'\\\' DEME DERDıNE DÖNÜP \\\'\\
\' BENıM ÇOK BÜYÜK BıR RABBıM VAR\\\'\\\' DE --

HAYIRLI CUMALARR
---------------hiç morelim kalmadı sevgili arkadaşlar dört tene tezeçik askerrimiz şehit oldu kamanda dört tene şehit verdik dün bütün gün şehitlerimizi uğurladıkkk çok çok bitkinim ve üzügünüm ikisini tanıyorum ailesini kamandaki olanı ikiside kırşehirden ve ankaradan kalktı cenesi ya lallhım kimseye boyle acı vermesin küçük bi ildeyiz dört tene aynı gün aynı anda şehit vermek ne kadar acıydıııııı allahtan rahmet diliyorum ailesini başı sağ olsunn:(-

KIRŞEHİR BAŞINIZ SAĞ OLSUN,
ŞEHİTLERMİZİN AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM, YÜCE RARBBİM DAYANMA GÜCÜ VERSİN...
ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN...

cuma_msj.jpg

amin kalim amin
çok üzüldük ya bizzz öptüm
kırşehirliler nasılsınız kıslar yalnız bırakyorsunuz gelin dertleşileimmmm ya yoksunuz
-------------------------hayırlı hafta yaaaaa
--------------
8189.gif

arkadaşlar her günü yani orucun bu son günlerinde kadir gecesini arıyaçaksın ben bügünde arıyorum arkadaşlar
-------------------------Kur’ân-ı Kerîm’de medhedilen en kıymetli gecedir. Kadir gecesinin fazîleti, üstünlüğü (bin aydan daha fazîletli, kıymetli, hayırlı olduğu), bizzât Allahü teâlâ tarafından, Kadir sûresinde açıkça bildirilmiştir.Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:

"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır
."alıntı

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

Bu mübarek gecede dua sünnettir. O icabet vakitlerinden birisidir. Süfyan-ı Sevrî demiştir ki, o gece dua etmek, namaz kılmaktan daha sevaptır. Kur'ân okuyup da dua ederse güzel olur.

ıbnü Hacer Heytemî Tuhfetü'l-Muhtâc'da der ki:

"Kadir gecesini görene, saklaması sünnettir. Onun kemâliyle faziletine ancak Allah Teâlâ'nın bildirdiği kimseler nail olur." kadir geceniz mubarek olsunnn-

--------------------------------------------------------------------------------

Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.Kadir geceniz mubarek olsun.NASILSINIZ KIRŞEHıRLıLERRR
AY KıMSE YOK YAAAAAAA

başımız sağolsun onlara kıyanlarda kahrolsun

çok üzüldüm ya inanmıyorum allahtan sabır diliyorum ailelerine kolay değil bir canı kaybetmek

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin

başımız sağolsun onlara kıyanlarda kahrolsun

çok üzüldüm ya inanmıyorum allahtan sabır diliyorum ailelerine kolay değil bir canı kaybetmek

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin

offfffffffffffffffffffff
yine yalnızım
çok burda ya bu topiği acan arkadaş nerdesin toparla biziiiiiiii
--------------------------------
7968.gif

Back