Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kırşehirli hemşerilerimmmmgünaydın kırşehir selam olsun herkese ya dün dolumu yağdı ne feci off ya bu ne böle yazdamıyız kışdamıyız belli değil allahım lütfen havalar iyi olsun ya yoksa memleketime gidemeyeceğim
günaydın kırşehirli hemşerilerimmmm
evet tolu yağdı çok ekili alana zarar verdiii memleket neresiiiiiiiii[opuyorumnanaktan/B]
hiçmi kırşehirli yok yahu burada geliyorum gidiyorum kimse yok
HOŞ GELDİN opuyorumnanaktanBen Varım
Bir Kırşehirli Olarak Bende En İçten Dileklerimle Beraat Kandilinizi Kutluyorum:1hug:
Beraat Kandilini'nin Önemi
Peygamber Efendimiz (s. a. s.) bizlere de şöyle buyurmuştur:
"Şaban ayının yarısı (Berâet gecesi) gelince: gecesini namazla, gündüzünü oruçla geçiriniz. Cenâb-ı Allah o gece güneşin batmasıyla dünya göğüne iner ve şöyle der: Benden af dileyen yok mu; onu affedeyim. Rızık isteyen yok mu; rızık vereyim. Şifâ dileyen yok mu;şifâ vereyim. "
Beraat Gecesi, rızıkların taksim edildiği, gelecek sene cereyan edecek vak'aların meleklere bildirildiği gecedir. Bu bakımdan bu gecede hakkında hayırlı şeyler takdir olunup, iyi şeylerin yazılmasını dileyen insan, geceyi ibadetle, dua ile geçirir, meleklere bidirilen takdirin
hayırlı olması olması niyazında bulunur.
AY NE GÜZEL GELDİN GİTTİN HEMENCİK Bİ SİM VERSEYDİN CANISIIIIesmer güzeli ablam senede 1 gidiyorm demiştim ya dün geldim kamandan hazarkent sitesindeydim köylü pazarı yogurt pazarı derken sıcakta gezdik beyaz fasulyeler kelekler patlıcan biber bal yogurt anlayacagın kışlıgımızı filan aldık geldik sonra bi günde savcılı plajına gittik hazırlıksızdım girmedim ama aramızda girenler oldu cok güzeldi baya güzel olmuş 15 inden sonra orda pansiyonda kalmaya gitcez sen keyfini cıkar oraların kaydirigubbakcemile5