Kirşehir///40

GÜNAYDIN KIRŞEHİİİİİRR,

VE CAN DOSTUM,:1hug:a.s.:enbuyukkk: GÜZEL ARKADAŞIM ESMERİİİMMMMM

oyle zaman olurki insan nın en zor günleri olur. ve o kapı oyle daralirki açılması imkansız bi kapı haline gelir çelik misali yıpranmiş yıkılmış ve umudu tükenmiş neyeki çünkü bıktırmişlar hayata tutundukca parca parca kırılan aldıkca elinde yok olan bağlandıkca kopan ama sen yeterki çelik gibi ol açılmaz de ama bi an olurki parcalamışlar seni kalbinin tam ortasında yıkmışlar hani derler bi tepmede sen vur vurmuşlar işte o oooo bügündür yıkılmışım kapılarımı acıyorum girein içeriye ne varsa alın ne kaldıki bi enkaz artık ............. çelikde kapı kırldı

beni burda yalnız bırakmayan canım oğretmenim canım ablam canım canım canım içi desem yeridir saygılar sunarımm yanaklarında ve pamuk ellerinde n operim

kırşehirliler nasılsınız bakalım gıııııyine yoksunuz bakın ben geldim çok sevinçliyim bu yıl kızım mezun oldu ne kadar sevinçliğim darısı okyupda mezun yolu bekliyenlereeeee hoşçakalın hemşerelerimmmm

GÜNAYDIIINN KIRŞEHİİİRRR a.s. VEDE ESMERİM BİÇİM BİÇİİİİİM

BİTER BİTER KIRŞEHİRİN GÜLLERİ BİTEEERRR, EFEEENNNNDDİİİİİİİİM :roflol: :sm_cool::teytey: a.s.

:teytey::teytey: hoş geldin mıhtarımmmm:teytey:bak oynamayla karşılıyorum seniiiiii:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…