Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee Kimse Yoktur Heralde Burda
sizlerin sağlığına duacığımmmm kamanda bizde sevgilerini aldıkkk:1hug::içelim:NASILSIN ESMERİM GÜZELİM,SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM BAŞKENTTENŞeniznaniknanika.s.
ne güzel hem kırşehirli olmak hemde ankaradan kalmak hoş geldin canısıııı:1hug::enbuyukkk:selam kızlar nasılsınız bende kırşehirliyim canım memleketim çok seviyorum oraları şuan ankara da kalıyorum ve özlüyorum oraları bu kadar kırşehirli olabileceğini bilmiyordum ne güzel görüşmek üzere slmlarrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar nasılsınız bende kırşehirliyim canım memleketim çok seviyorum oraları şuan ankara da kalıyorum ve özlüyorum oraları bu kadar kırşehirli olabileceğini bilmiyordum ne güzel görüşmek üzere slmlarrrrrrrrrrrrrr
karınca kıs hoş geldin nerdesin sen kıs kaybolma emi senağlamaaramıza hoşgeldin burası bizim memeleketin sayfası burda konuşup birazda olsa hasret gideriyoruz kendine iyi bak ankara nedirki çok yakın bir yer hem bir sürü kırşehirli var orda ama buralarda bir kırşehirli bulmak çok degerli hemen sahip çıkıyoruz birbirimize