Kirşehir///40

GÜNAYDIIIINNN KIRŞEHİİİİİRRR :sm_cool::teytey::dance:

GÜNAYDIIIIINN ESMERİM BİÇİM BİÇİİİMMM :1hug: a.s. :enbuyukkk:

bakınız ankardaki hemşirelerim sayran bağlarındaki yaşlı insanlarımızı ziyarete gidiyorlar sizleride aralarında görmeyi çok istiyorlar duyarlı hemşirelerim katılın 15 haziranda babalar günündeeeeee
imagevb5.jpg

ne yaparsan yap ama elinle başkasının sana bi faydası olmaz ver elinle gelir seninleeeeee ,,,,,,,,,babam ben iki yaşındaykaen ölmüş ben baba kelimesi ni eşimin babasına baba deyince anladım bana soğuk gelyordu ve bu kelimeyi hiç kullanmayı sevmiyordummm ama içim yanar derinlerden yanarrrrrrrrrrah babam sağ olsaydı bi köşede otursaydııı şimdide babalrın ellerinde opyorummm

selam kızlar nasılsınız bende kırşehirliyim canım memleketim çok seviyorum oraları şuan ankara da kalıyorum ve özlüyorum oraları bu kadar kırşehirli olabileceğini bilmiyordum ne güzel görüşmek üzere slmlarrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar nasılsınız bende kırşehirliyim canım memleketim çok seviyorum oraları şuan ankara da kalıyorum ve özlüyorum oraları bu kadar kırşehirli olabileceğini bilmiyordum ne güzel görüşmek üzere slmlarrrrrrrrrrrrrr
ne güzel hem kırşehirli olmak hemde ankaradan kalmak hoş geldin canısıııı:1hug::enbuyukkk:

aramıza hoşgeldin burası bizim memeleketin sayfası burda konuşup birazda olsa hasret gideriyoruz kendine iyi bak ankara nedirki çok yakın bir yer hem bir sürü kırşehirli var orda ama buralarda bir kırşehirli bulmak çok degerli hemen sahip çıkıyoruz birbirimize

aramıza hoşgeldin burası bizim memeleketin sayfası burda konuşup birazda olsa hasret gideriyoruz kendine iyi bak ankara nedirki çok yakın bir yer hem bir sürü kırşehirli var orda ama buralarda bir kırşehirli bulmak çok degerli hemen sahip çıkıyoruz birbirimize
karınca kıs hoş geldin nerdesin sen kıs kaybolma emi senağlama

Back