Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dile kolay 25 yıl doldu eee bu yaşta pastamızda gelinimzde boyle olurrrrr kendimce kanımcaaaa![]()
hoş geldin canım tabiki eşin nerlise sende orda olmalısn her yörenin bi dili var genelde ok yine gelslm hanımlar,ben doğma buyme istanbulluyum.annem babam erzurumlu ,eşim kırşehirli.Yani bende kırşehirliyim ama nedense soranlara dadaşım diyorum hala:)kırşehiri ve kırşehirlileri seviyorum bide lafların sonuna "laa"koymasalar:)
kırşehirliyim ama köyünde sen bilmesinnnn tatlicadiarzualakan için tşk bizde bi buluşma yapalım kıslarrrrrrkırşehirli olarakslm esmer güzeli kırşehirli.sizin köy neresi?Yada kırşehir merkezde nerdesin?
niye bilmiyim ayol.Bak sayım savcılı,sıdıklı,toklumen,yağmurlu,özbağ,uzunali uşağı...Hangisi?:))
hayır herkes kendi giyimine kuşamına ve yaşam tarzına kendisini ilgilendirir burası çok güzel yer seversin hoş geldin şimdide[ /COLOR]eşimin işinden dolayı sanırım kırşehire taşınacağız insanları nasıl tutucumu giyim kuşama laf ederlermi , büyükşehirden küçük şehire gitmek insan yadırgıyor
tabiki istambul kadar olamaz ama kaman küçük bi yer insanlarııı o tutucu değil dileyen dilediği gibi yaşar buda benim gorüşümmmmm sevgiğlecanım, evet küçük bir şehir.2 caddeden ibaret.İnsanları da anadolu insanı olduğu için tutucu.Yani gıyım kuşamına dıkkat etmen gerekebilir.Laf ederler buyuk ıhtımal.Ben oraya gıttığımde istanbuldaki gibi rahat edemıyorum..
günaydınlar,lütfen duyuralım katılalım...Bir can gidiyor,baş kesilecekkkkkkkkkkkkkkk
http://proje.hurriyet.com.tr/mailgonder/mailmadalya.aspx
Zaten çok açık giyinen biri değilim mesala kolsuz,diz altı etek giyinilebilinirmi?1-2 yıllık kalcakta değiliz eşim iş yeri açtı orada en modern ilçesi neresi?Lütfen yanlış anlamayın şehrinizi beğenmediğimden,küçük gördüğümden değil sadece korkularım var
ne kadar gözünde büyüttünKötü Kazenbu kırşehiri bak güzelim herkesin yaşam tarzı kendinedir burdaki insanlar çoğunluğu yurt dişinda o yüzden kültürlü ve bi o kadarda cana yakınlar korkma ya bi şey yok burda gelen bi daha gelmek istiyorlar alışırsınnnn:1hug:büyük şehirden gelen üniversiteli ögrenciler özlüyor tekrar ziyarete geliyorlar kırşehire ama pahalıdır çeşit azdır alışveriş merkezi çok sınırlı pazarda herşeyi bulamazsın mesala enginarı kerevizi kimse bilmez sessiz bir anadolu şehri büyük şehrin trafiği yok çocugun güvenle okula gider gelir yürüyerek okulda uyuşturuya alışacak derdin yok hırsızlık var ama önlemini al kimse kapını kırıp girmez havası temiz canın sıkılırsa atla arabaya japon bahçesini gez hirfanlı barajına pikniğe git kurutluda balık tut tarihi yerleri var oraları gez nevşehir 1.5 saat git kaplıcalara uzan kayseri 2.5 saat git alışverişini yap hayat sana baglı