Kirşehir///40

bayanlar merhaba..ben de kırşehire gelin oluyorum...kırşehir merkezdeki düğün salo nlarını bilen var mı acaba???

gunaydin.jpg

ya nekadar sevindim cokta sasirdim selam hemserilerim bende kirsehirliyim kamanliyim köyüm isahocaliyim esimde ömerhacili varmi burda benim köyümden olan ..selam olsun memleketimin insanina topragima

ya nekadar sevindim cokta sasirdim selam hemserilerim bende kirsehirliyim kamanliyim köyüm isahocaliyim esimde ömerhacili varmi burda benim köyümden olan ..selam olsun memleketimin insanina topragima
eşiyin köyünde ben geciyorum kendi köyüme gidiyorum ya burnum sızladı:a015: ve ben isa hoçalıların kıracısıyımmmmmtatlicadiarzu

eşime nasıl doğum günü hediyesi alsam ki fikir verin ya uzun bi evlilkden ala ala bitti ya bi şey kalmadı kanımcaaa bu ayın 21de eşimin doğum günü ufacık bi fikir istiyorum sizden

günaydın kırşehir günaydın türkiye //
ne olursun güzelim sarsan beni:1hug:
yar diye kollarına :teselli:
alsan beni:mymeka:
dalgalandım da durldum :dance:
koştum ardında yoruldum:teytey:
bunca güzelin içinde en son sana vuruldumŞeniz:asigim:
bügün bu şarkıya takıldım nedense:uhm:

eşiyin köyünde ben geciyorum kendi köyüme gidiyorum ya burnum sızladı:a015: ve ben isa hoçalıların kıracısıyımmmmmtatlicadiarzu

esimin köyünden nereye gidilir kirsehire birde asagi kürt yukari kürtde gider o yol birde mese köye:)) SEN insahocalimisin sen isahocanin neyisin orayi anlayamadim?:emir_bebek:

animal017pi7.gif
esimin köyünden nereye gidilir kirsehire birde asagi kürt yukari kürtde gider o yol birde mese köye:)) SEN insahocalimisin sen isahocanin neyisin orayi anlayamadim?:emir_bebek:
canımben yukarısndayım ama isahocalıların kiracısıyım dedim ///buraya gelin bi şeylerinizi sizde paylaşınnnnnnn ok sevgiğle kallllllll

kırşehirliler ya nerdesinizzzz bakın kk kırince bizimde bi koşemiz varmı diye en azında knş tanışırızzzz ne güzel olur memleketini insanını gorunce demi gııııııı

eşime nasıl doğum günü hediyesi alsam ki fikir verin ya uzun bi evlilkden ala ala bitti ya bi şey kalmadı kanımcaaa bu ayın 21de eşimin doğum günü ufacık bi fikir istiyorum sizden

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU YILLARI MUTLU OLSUN.SEVGİLERİMLE ÖPTÜM SENİ ESMER GÜZELİM.Şeniza.s.

Back