Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiyin köyünde ben geciyorum kendi köyüme gidiyorum ya burnum sızladı:a015: ve ben isa hoçalıların kıracısıyımmmmmtatlicadiarzuya nekadar sevindim cokta sasirdim selam hemserilerim bende kirsehirliyim kamanliyim köyüm isahocaliyim esimde ömerhacili varmi burda benim köyümden olan ..selam olsun memleketimin insanina topragima
o senin güzeliğin canısııııııı:asigim:canım dogumgunu hedıyesı senıngıbı bır eşi var bundan iyisi can saglıgı en guzel hediye sensin
eşiyin köyünde ben geciyorum kendi köyüme gidiyorum ya burnum sızladı:a015: ve ben isa hoçalıların kıracısıyımmmmmtatlicadiarzu
canımben yukarısndayım ama isahocalıların kiracısıyım dedim ///buraya gelin bi şeylerinizi sizde paylaşınnnnnnn ok sevgiğle kallllllllesimin köyünden nereye gidilir kirsehire birde asagi kürt yukari kürtde gider o yol birde mese köye:)) SEN insahocalimisin sen isahocanin neyisin orayi anlayamadim?![]()
eşime nasıl doğum günü hediyesi alsam ki fikir verin ya uzun bi evlilkden ala ala bitti ya bi şey kalmadı kanımcaaa bu ayın 21de eşimin doğum günü ufacık bi fikir istiyorum sizden