Kirşehir///40

GÜNAYDIN KIRŞEHİRİN GÜLLERİİİİ, HAYIRLI CUMALAR:1hug:a.s.
gunaydin4.jpg

kırşehirliler gününüz şen olsun esmerden size hayırlı cumalar

Dost dediğin böyle olur

Çağırmadan çıkar gelir,
Dost dediğin böyle olur.
Gönlündün geçeni bilir,
Dost dediğin böyle olur.

Davete icabet eder,
O gelince biter keder,
Sözü doğru dili şeker,
Dost dediğin böyle olur.

Varınla var yoğunla yok,
Sen aç iken o olmaz tok,
Arada bulunmaz yok yok,
Dost dediğin böyle olur.

Acıyın çoğunu alır,
Her acıya çare bulur,
Dar günde yanında olur,
Dost dediğin böyle olur.

Dostluğun SANAL'ı olmaz,
Sahte dostlar dost bulamaz,
Neden söz yerini bulmaz,
Dost dediğin böyle olur.

Ömer Çetinkaya dostun,
Ölenece dost tur kastım,
Sözüme kalıbım bastım,
Dost dediğim böyle olur...

12.04.2006

Ömer Çetinkaya

Dost dediğin böyle olur

Çağırmadan çıkar gelir,
Dost dediğin böyle olur.
Gönlündün geçeni bilir,
Dost dediğin böyle olur.

Davete icabet eder,
O gelince biter keder,
Sözü doğru dili şeker,
Dost dediğin böyle olur.

Varınla var yoğunla yok,
Sen aç iken o olmaz tok,
Arada bulunmaz yok yok,
Dost dediğin böyle olur.

Acıyın çoğunu alır,
Her acıya çare bulur,
Dar günde yanında olur,
Dost dediğin böyle olur.

Dostluğun SANAL'ı olmaz,
Sahte dostlar dost bulamaz,
Neden söz yerini bulmaz,
Dost dediğin böyle olur.

Ömer Çetinkaya dostun,
Ölenece dost tur kastım,
Sözüme kalıbım bastım,
Dost dediğim böyle olur...

12.04.2006

Ömer Çetinkaya
:1hug::teselli:a.s.:utangac:melek ablam bu banamıııı ya ne güzel gururlandım yazan kişinin ağzına sağlıkkkŞeniz gel seni bi opemmmŞeniz

ne sevgidedir gercek
nede sevgilidedir
en gercek sevgi
hem dostlukda
hemde canda değerli
DOSTTADIRRRR
CANIM ABLAMMMMMMM

ESMERİM GÜZELİM SENİN VE EŞİNİN KULAKLARI GÜN BOYU ÇINLAMIŞTIR.SENİ ANDIK ÇOK ÇOK SELAMLARI VAR...SENİN ÇİFTLİĞE GELECEZ Şeniza.s:dance::teytey:a.s.:nazar::roflol::roflol::roflol:B]

ESMERİM GÜZELİM SENİN VE EŞİNİN KULAKLARI GÜN BOYU ÇINLAMIŞTIR.SENİ ANDIK ÇOK ÇOK SELAMLARI VAR...SENİN ÇİFTLİĞE GELECEZ Şeniza.s:dance::teytey:B]
tşk ederim ablam bende sizleri seviyorummm:teselli: gelinnn ama evimizeeeee çiftliğe ben gitmiyorum yeminliyim ama evimde sizleri misafir etmekten mutluluk duyarımm:enbuyukkk:[/SIZE

TEMEL FADİMEYE ULAN BABAYİN EVİ NERDEDUR DEMİŞ,FADİME DÜŞÜNMÜŞ DÜŞÜNMÜŞ,AHADA ÖLÜYÜN KORUNDEDUR DEMİŞ TABİKİ BU SEFER TEMEL DÜŞÜNMÜŞ DEMİŞKİ FADİME YE BABAN DEMEKİ ÖLÜUÜN KORENDEDURRRRR,,,,, TAKFİM ARKASINDA OKUDUM GÜLMEKDEN ÖLECEKTİM YAAA

kırşehirin gülleri merhaba esmer ablam çiftliğin mi var ay varsa ne hoş gelmek isterim benim kamanda bir ablam var müthiş fal bakar bu yaz ona ugrayıp fal baktıracağım kamanda hocalarımı ziyaret edecegim yelek kasabasına gidecegim sonra.......... ver elini erzincan

günaydınnnnn kimse yokmu ya hemşolarım kırşehir yemek tarifleri olan varsa yazsın neyimiz ünlü bizim ne yemegimiz ünlü çalışma arkadaşlarıma bizim yöreye has bir yemek yapmak istiyorum

tatlicadiarzu
günaydınnnnn kimse yokmu ya hemşolarım kırşehir yemek tarifleri olan varsa yazsın neyimiz ünlü bizim ne yemegimiz ünlü çalışma arkadaşlarıma bizim yöreye has bir yemek yapmak istiyorum
kale başı ben varım burayı bekller dururum neyseki gelen misafirlerime kapımız acık yemek diyorsun yoresel yemeklerden kırşehir 40 bul var orda yemeklerimizzzz sevgiler kırşehirden sizlere:uhm:

:1hug:Şeniz o resimlerdeki ççiftlik keşke gercek olsaydı ama yok kiralamiştık ama su yok belkide geri iade edeceyiz kendini biraz tanıtu-ırsan sevinirim ok
kırşehirin gülleri merhaba esmer ablam çiftliğin mi var ay varsa ne hoş gelmek isterim benim kamanda bir ablam var müthiş fal bakar bu yaz ona ugrayıp fal baktıracağım kamanda hocalarımı ziyaret edecegim yelek kasabasına gidecegim sonra.......... ver elini erzincan[/QUO

Back