Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırşehirliler gününüz şen olsun esmerden size hayırlı cumalar
:1hug::teselli:a.s.melek ablam bu banamıııı ya ne güzel gururlandım yazan kişinin ağzına sağlıkkkŞeniz gel seni bi opemmmŞenizDost dediğin böyle olur
Çağırmadan çıkar gelir,
Dost dediğin böyle olur.
Gönlündün geçeni bilir,
Dost dediğin böyle olur.
Davete icabet eder,
O gelince biter keder,
Sözü doğru dili şeker,
Dost dediğin böyle olur.
Varınla var yoğunla yok,
Sen aç iken o olmaz tok,
Arada bulunmaz yok yok,
Dost dediğin böyle olur.
Acıyın çoğunu alır,
Her acıya çare bulur,
Dar günde yanında olur,
Dost dediğin böyle olur.
Dostluğun SANAL'ı olmaz,
Sahte dostlar dost bulamaz,
Neden söz yerini bulmaz,
Dost dediğin böyle olur.
Ömer Çetinkaya dostun,
Ölenece dost tur kastım,
Sözüme kalıbım bastım,
Dost dediğim böyle olur...
12.04.2006
Ömer Çetinkaya
tşk ederim ablam bende sizleri seviyorummm:teselli: gelinnn ama evimizeeeee çiftliğe ben gitmiyorum yeminliyim ama evimde sizleri misafir etmekten mutluluk duyarımm:enbuyukkk:[/SIZEESMERİM GÜZELİM SENİN VE EŞİNİN KULAKLARI GÜN BOYU ÇINLAMIŞTIR.SENİ ANDIK ÇOK ÇOK SELAMLARI VAR...SENİN ÇİFTLİĞE GELECEZ Şeniza.s:dance::teytey:B]
kale başı ben varım burayı bekller dururum neyseki gelen misafirlerime kapımız acık yemek diyorsun yoresel yemeklerden kırşehir 40 bul var orda yemeklerimizzzz sevgiler kırşehirden sizlere:uhm:günaydınnnnn kimse yokmu ya hemşolarım kırşehir yemek tarifleri olan varsa yazsın neyimiz ünlü bizim ne yemegimiz ünlü çalışma arkadaşlarıma bizim yöreye has bir yemek yapmak istiyorum
kırşehirin gülleri merhaba esmer ablam çiftliğin mi var ay varsa ne hoş gelmek isterim benim kamanda bir ablam var müthiş fal bakar bu yaz ona ugrayıp fal baktıracağım kamanda hocalarımı ziyaret edecegim yelek kasabasına gidecegim sonra.......... ver elini erzincan[/QUO