Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam esmerim güzelim almışsın sazı eline ,dertli dertli vuruyon teline,bırak gelmezlerse sesine,söyle can ben geldim sesine....
İyi geceler.....Gelen gelir canım....kendini üzme,elbet birgün senin sesini Kaman ve Kırşehir'den duyarlar..Bizler Ankaradan senin sesine geldik can...Bizimkilerden sizinkilere selam ve sevgiler var...Ablanların vede annenin tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum...Gönlü güzel kendi güzelim benim...kocamann öptümmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...83#post2497783
CANIM GÜRBETLİK ZOR ABLAN OLAYIM SENİN KENDİNİ YALNIZ HİSETME BEN BU YAZRIN ANLATMA TARZINA BAĞILDIM HARİKA Bİ İNSAN KENDİSİNİ TANIDIĞMA ÇOK MENMUN OLDUM KİB GEL OLURMU SENDE KIRŞEHİRLE İLGİLİ ANLARINI YAZARSIN BEN DE OLURUZ İKİ KİŞİ HAHAHAHAHŞenizŞenizhalit ertugrul mükemmel bir insandır üniversitede tanışma fırsatı buldum kendisiyle kitaplarını okudum dini agırlıklı kitapları var sonradan öğrendim babamın sınıf arkadaşı çıktı .kamanı çok özledim çarşambaları pazarını merkez ilk öğretim okulunu kaman lisesini çocuklugum orda geçti yelek kasabasını arkadaşlarımı ooofff dertsiz tasasız ne günlermiş onlar yılan gibi dolanan yolları vardı sımsıcak insanımız vardı burda gurbette kendi insanımı özlüyorum
vezikül sadece günaydınlar deselerde yeterli bizim için nerde buluşma felan yokta merhaba bile demiyorlarrrrrrr neyse bekliyorum senin süprizlerini opt seni kırşehire iki gül gelmiş nurşen ablam ve vezikül :1hug:gün aydın selam bence kırşehirliler sitesinde ilgi çekici degişiklik lazım yoksa bakıyorum kimse dogru dürüst ugramıyor ugrayan bir elin parmagı kadar neyse size güzel süprizlerim olacak ilerde şimdilik au revoir
:uhm::uhm:neden canısı alışamadın ya bak üzüldüm ben kıyamam sana biraz gelenekleri var ama yinede başka yerlerden burasıda güzelllllllllllHerkese selam kırşehirliler!!ben de kırşehir geliniyim..veee kırşehire hiç alışamadımmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: