Kirşehir///40

tatlicadiarzutatlicadiarzuteşekürler nurşen abla sende olmasan kimse yok ya bu kişiler nerdeler neyse ben ben ve sen oluruz burda ben başka koşeye gidecem Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen ah etsem karşı dağlar yıkıllırrrrrrrrrrrrrrrrrr

kırşehirliler gününüz aydın olsun bol bereketli bi yaza canlarım :çok üzgünüm:gelin bizde bu koşede buluşalım kırşehir 40 ya sadece gün aydın desek yeterli kendimce diyorum nerdesin:çok üzgünüm:///tatlı dillim güler yüzlüm neredesin sen nerdesin sen ben ağlarsam ağlarım neredesin sen :çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:

Selam esmerim güzelim almışsın sazı eline ,dertli dertli vuruyon teline,bırak gelmezlerse sesine,söyle can ben geldim sesine....
İyi geceler.....Gelen gelir canım....kendini üzme,elbet birgün senin sesini Kaman ve Kırşehir'den duyarlar..Bizler Ankaradan senin sesine geldik can...Bizimkilerden sizinkilere selam ve sevgiler var...Ablanların vede annenin tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum...Gönlü güzel kendi güzelim benim...kocamann öptümmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/showth...83#post2497783

Selam esmerim güzelim almışsın sazı eline ,dertli dertli vuruyon teline,bırak gelmezlerse sesine,söyle can ben geldim sesine....
İyi geceler.....Gelen gelir canım....kendini üzme,elbet birgün senin sesini Kaman ve Kırşehir'den duyarlar..Bizler Ankaradan senin sesine geldik can...Bizimkilerden sizinkilere selam ve sevgiler var...Ablanların vede annenin tez zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum...Gönlü güzel kendi güzelim benim...kocamann öptümmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/showth...83#post2497783

canım ablam kendim çalyom kendim soyluyom olsun bende çok çok mutluğum sizler varsınız ya yanımda bende siznkilere selam ablam çok çok iyisin meleka.s.:nazar:

bendensiniz buyrun bü güllerimi kırşehirliler:teselli:
laleresimleri10wk7.jpg

halit ertugrul mükemmel bir insandır üniversitede tanışma fırsatı buldum kendisiyle kitaplarını okudum dini agırlıklı kitapları var sonradan öğrendim babamın sınıf arkadaşı çıktı .kamanı çok özledim çarşambaları pazarını merkez ilk öğretim okulunu kaman lisesini çocuklugum orda geçti yelek kasabasını arkadaşlarımı ooofff dertsiz tasasız ne günlermiş onlar yılan gibi dolanan yolları vardı sımsıcak insanımız vardı burda gurbette kendi insanımı özlüyorum

halit ertugrul mükemmel bir insandır üniversitede tanışma fırsatı buldum kendisiyle kitaplarını okudum dini agırlıklı kitapları var sonradan öğrendim babamın sınıf arkadaşı çıktı .kamanı çok özledim çarşambaları pazarını merkez ilk öğretim okulunu kaman lisesini çocuklugum orda geçti yelek kasabasını arkadaşlarımı ooofff dertsiz tasasız ne günlermiş onlar yılan gibi dolanan yolları vardı sımsıcak insanımız vardı burda gurbette kendi insanımı özlüyorum
CANIM GÜRBETLİK ZOR ABLAN OLAYIM SENİN KENDİNİ YALNIZ HİSETME BEN BU YAZRIN ANLATMA TARZINA BAĞILDIM HARİKA Bİ İNSAN KENDİSİNİ TANIDIĞMA ÇOK MENMUN OLDUM KİB GEL OLURMU SENDE KIRŞEHİRLE İLGİLİ ANLARINI YAZARSIN BEN DE OLURUZ İKİ KİŞİ HAHAHAHAHŞenizŞeniz

canım ablam sende olmasan kimse gelmez buraya ama olsun benim senin gibi bi anne diyecem abla diyecem be hepsinde üztün sen benim oğretmenimsin seni çok seviyorum nurşen ablam melekkkkkka.s.:nazar::nazar:

kırşehirliler ya gelin kardeşlerim bak uzun zamandır ben burdayim sadece gün aydın desek yeterli bize demi gıııııııı:utangac:
kkzw0nq4.jpg

gün aydın selam bence kırşehirliler sitesinde ilgi çekici degişiklik lazım yoksa bakıyorum kimse dogru dürüst ugramıyor ugrayan bir elin parmagı kadar neyse size güzel süprizlerim olacak ilerde şimdilik au revoir

günaydınlar esmer güzelim,günaydınlar Kaman,Kırşehir sevgielimi yolluyorum canısım,öptümmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniza.s.:nazar::nazar:

gün aydın selam bence kırşehirliler sitesinde ilgi çekici degişiklik lazım yoksa bakıyorum kimse dogru dürüst ugramıyor ugrayan bir elin parmagı kadar neyse size güzel süprizlerim olacak ilerde şimdilik au revoir
vezikül sadece günaydınlar deselerde yeterli bizim için nerde buluşma felan yokta merhaba bile demiyorlarrrrrrr neyse bekliyorum senin süprizlerini opt seni kırşehire iki gül gelmiş nurşen ablam ve vezikül :1hug:

Herkese selam kırşehirliler!!ben de kırşehir geliniyim..veee kırşehire hiç alışamadımmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Herkese selam kırşehirliler!!ben de kırşehir geliniyim..veee kırşehire hiç alışamadımmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:uhm::uhm:neden canısı alışamadın ya bak üzüldüm ben kıyamam sana biraz gelenekleri var ama yinede başka yerlerden burasıda güzelllllllllll

Back