Kirşehir///40

:uhm:insanların aklında kırşehir denince kır bi yer olarak geliyor oysaki bizim burası yeşil kavakları cevizleri ve kaysıları olan bi yer bozlayıla neşeti ahisi ve jopon bahcesi ,, ziyaret tepesi ve çok mimari harıkası olan olan bi yer:kahve:daha çok güzellikleri var ama ben bukadar yazdım ozanlar diyarı canım kırşehir:teytey::teytey: iş alanı pek yok çok insanlarımız gürbette ve orda yaşyorlar yazın izinli olark gelirler hemen hemen koylerimizde birçok okullar kapatılmıştir taşımalı oğrenci oldular yakın merkezlere gidiyor hemen her koyde goç oranı çok fazla yaşlı insanlar kalmiş ya işte memleketim bu kadarçık değil ama bu kadar benim bildiğim :çok üzgünüm:

COLOR]
hg cansı ne güzel buralıyım demek can ben esmer güzeli gel bak günaydın de yeterli :teytey::teytey:

günaydın canım nasılsın?gözün aydın Kırşehir'de okuyan öğrenci kardeşimizde gelmiş...artık yalnız değilsin...buluşmaya bekliyoruz....bizimkilerden sizinkilere selamlar,sevgiler...öpüyorum kocamannnnnnnnnnŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:

KAZLAR:
Kazların neden 'v' şeklinde uçtuklarını araştıran bilim adamları ilginç verilere ulaşmış
1.V şeklinde uçtuklarında her kaz bir sonraki kaz için bir hava dalgası oluşturumuş böylece kazlar tek başlarına gidecekleri yolu %70 daha kısa zamanda giderlermiş.
İNSANLARDA BİRLİK OLUP BERABER HAREKET ETSELER BİR ÇOK ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRLER VE KISA ZAMANDA HEDEFLERİNE ULAŞIRLAR
2.grubun en başındaki kaz diğer kazlar gibi hava akımından yararlanmadığı için diğerlerine oranla daha çabuk yorulur yorulan en baştaki kaz grubun en sonuna geçer ve bu sırada dinlenirmiş.liderin yerine arkasındaki kaz geçer ve gruba liderlik yaparmış ve bu olay sürekli tekrar edilir böylece her kaz grubun her noktasında bulunurmuş.
İNSANLARDA KEŞKE KAZLAR GİBİ VAKTİ ZAMANI GELİNCE YERLERİNİ BAŞKA İNSANLARA BIRAKABİLSELER
3.En önde giden kaz eger yorulup yavaşlarsa arkadakiler daha hızlı gitmek için bagırarak öndeki kazı uyarırlar
BAZEN İNSANLAR GİTTİKLERİ YOLDA YAVAŞLAYIP YADA YANLIŞ YOLLARA GİRDİĞİNDE BAŞKALARININ SÖZLERİNİ DİNLEMELİDİR .BUNUN İÇİN ALINMAK KIZMAK YERİNE TEŞEKKÜR ETMELİDİR.
4.Gruptaki bir kaz eger avcı tarafından vurulur yada hastalanırsa bu kazın yanına gruptan iki kaz gelir kuş tekrar uçana kadar yada ölene kadar onu yalnız bırakmazlar.eger ölürse onu bırakıp başka bir kaz grubu bulup yollarına devam ederler.gruba bu şekilde katışlmak isteyen yabancıları grup asla reddetmez ve onları içine alır.
ADAM OLMAK SADECE İNSANA ÖZGÜ DEGİLDİR VE DÜNYA ÜZERİNDE HİÇ BİR MAHLUK İNSAN KADAR YÜKSELEMEZ VE ONUN KADAR ALÇALAMAZ
Vezikülden size güzel bir hikaye
:nazar:

KAZLAR:
Kazların neden 'v' şeklinde uçtuklarını araştıran bilim adamları ilginç verilere ulaşmış
1.V şeklinde uçtuklarında her kaz bir sonraki kaz için bir hava dalgası oluşturumuş böylece kazlar tek başlarına gidecekleri yolu %70 daha kısa zamanda giderlermiş.
İNSANLARDA BİRLİK OLUP BERABER HAREKET ETSELER BİR ÇOK ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRLER VE KISA ZAMANDA HEDEFLERİNE ULAŞIRLAR
2.grubun en başındaki kaz diğer kazlar gibi hava akımından yararlanmadığı için diğerlerine oranla daha çabuk yorulur yorulan en baştaki kaz grubun en sonuna geçer ve bu sırada dinlenirmiş.liderin yerine arkasındaki kaz geçer ve gruba liderlik yaparmış ve bu olay sürekli tekrar edilir böylece her kaz grubun her noktasında bulunurmuş.
İNSANLARDA KEŞKE KAZLAR GİBİ VAKTİ ZAMANI GELİNCE YERLERİNİ BAŞKA İNSANLARA BIRAKABİLSELER
3.En önde giden kaz eger yorulup yavaşlarsa arkadakiler daha hızlı gitmek için bagırarak öndeki kazı uyarırlar
BAZEN İNSANLAR GİTTİKLERİ YOLDA YAVAŞLAYIP YADA YANLIŞ YOLLARA GİRDİĞİNDE BAŞKALARININ SÖZLERİNİ DİNLEMELİDİR .BUNUN İÇİN ALINMAK KIZMAK YERİNE TEŞEKKÜR ETMELİDİR.
4.Gruptaki bir kaz eger avcı tarafından vurulur yada hastalanırsa bu kazın yanına gruptan iki kaz gelir kuş tekrar uçana kadar yada ölene kadar onu yalnız bırakmazlar.eger ölürse onu bırakıp başka bir kaz grubu bulup yollarına devam ederler.gruba bu şekilde katışlmak isteyen yabancıları grup asla reddetmez ve onları içine alır.
ADAM OLMAK SADECE İNSANA ÖZGÜ DEGİLDİR VE DÜNYA ÜZERİNDE HİÇ BİR MAHLUK İNSAN KADAR YÜKSELEMEZ VE ONUN KADAR ALÇALAMAZ
Vezikülden size güzel bir hikaye
:nazar:
aaa ne güzel toprağım eline sağlık opt :kahve::roflol::roflol:

günaydınlar desek merhabalar desek ne güzel olur burası kırşehir koşesi gelin bacılarımmmmmm bakınız sadece merhabalar değelim yaaaaaaaaaaa:a015::a015::a015:

MİSAFİR KABUL EDEN VARMIIII?
canımm ablacımm nasılsın halenn kırşehirde tık yok sanırımm
sessiz sedasız
sen ayakta duruon bi
ama sen gel bizim topic imize tek kalma buralardaaa:1hug:
seni sefiorummmm canımm ablacımmmmŞeniz

yarın 23 nisan ulusal eğemenlik bayramını kutlarım
bayrak4pe2.jpg

MİSAFİR KABUL EDEN VARMIIII?
canımm ablacımm nasılsın halenn kırşehirde tık yok sanırımm
sessiz sedasız
sen ayakta duruon bi
ama sen gel bizim topic imize tek kalma buralardaaa:1hug:
seni sefiorummmm canımm ablacımmmmŞeniz

Kötü KazenKötü Kazenoyle vallahı ağlacağım nerdese neyse sizler varsınız canlarımmmmm bende sizi seviyommmmm

:uhm::uhm:neden canısı alışamadın ya bak üzüldüm ben kıyamam sana biraz gelenekleri var ama yinede başka yerlerden burasıda güzelllllllllll

canım yaaa!!gelenek görenekle alakası yok..çok şükür mutlu bir evliliğim var,eşimin ailesi de çok iyi..ama ben kendimce bir çevre kuramadım arkadaş çevresi yani..eşimin sadece anne ve babası var burada.görümce,kayın filan yok..kendi kardeşlerim ve ailem zaten burda değil..öyle olunca yalnızlık çok fena koyuyor senin anlayacağın..bi de şimdi bebek bekliyoruz o yüzden iyice duygusallaştım yani..

canım yaaa!!gelenek görenekle alakası yok..çok şükür mutlu bir evliliğim var,eşimin ailesi de çok iyi..ama ben kendimce bir çevre kuramadım arkadaş çevresi yani..eşimin sadece anne ve babası var burada.görümce,kayın filan yok..kendi kardeşlerim ve ailem zaten burda değil..öyle olunca yalnızlık çok fena koyuyor senin anlayacağın..bi de şimdi bebek bekliyoruz o yüzden iyice duygusallaştım yani..
analı babalı doğsun bebişin canım canın sıkılrsa gel bak ben burdayım dertleşiriz bende ablan olurum sana ok sevgiyle kal:utangac:

Back