Kirşehir///40

cumanız bereketiğle gelsinnnnnn
clipimage0011aq0uv7.jpg

harika bi kilp abla tşk ederim bizi bilgilendiyorsun ben çok çok bilgisiz kalmişim şimdi anlıyorum ya sen harikasınnnnnn canım oğretmenimmmmm seviyom seni

selam esmerim güzelim,kulakların çın çın çın çınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ladı demi?Bak senlen birlikte fal bakıyoruz,sol yanımda sen varsın....kocaman öptüm bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...Bizimkilerden sizinkilere sevgiler...öptümmmmmmmmm.Pazar ın hoş olsun

Günaydın esmer güzelim,Kaman Kırşehir'liler....gününüz hoş olsun.Esmerim sağlık yolluyorum,sevgilerimle..bizlerden sizlere selamlar...11 Mayıs ANNELER GÜNÜnde HUZUR EVİNE ziyarete gideceğiz.Buluşmalara topic açtım.İstersen sende gel..Öptüm kocamannnnnnnnnnnn

Günaydın esmer güzelim,Kaman Kırşehir'liler....gününüz hoş olsun.Esmerim sağlık yolluyorum,sevgilerimle..bizlerden sizlere selamlar...11 Mayıs ANNELER GÜNÜnde HUZUR EVİNE ziyarete gideceğiz.Buluşmalara topic açtım.İstersen sende gel..Öptüm kocamannnnnnnnnnnn
iki tane annede bizden var ama dur bakalım zaman ne gosterecekkkkk çok çok sağollllllllllllŞeniz

birrrrr iki üççççççççç hep birlikte ufleyelimmmmmm benim bügün canım pastadaki mumu uflemek geldi içimdeeeee
38901223fb3.jpg

resimler bakarken bide ne goreyim kendi yaptığım kardan adam ya sanki yıllar gecmiş daha şubat ayında yaptığım kardan adam çoçuklar gibi sevinmiştim yaptığımda harika olmuştu resim çektim ve bakın arkadaşlar ne güzel o günü unutamıyorum çok eğlendimmmm
fotoraf0008mu2.jpg

selamlar,nasılsın?iyi hafta sonlarıdiliyorum.Bizden size selam ve sevgiler...sağlık dileklerimle öptümmmmmmmmmmmm

nrsmak 39 kardeşim ne zor nickin var ben saNA 39 DESEM KIZARMISIN hikayeni çok begendim bizimle paylaştıgın için sagol devamını bekliyoruz

selamlar,nasılsın?iyi hafta sonlarıdiliyorum.Bizden size selam ve sevgiler...sağlık dileklerimle öptümmmmmmmmmmmm
tşk ederim ablam melek ablam sıkntılar bitmedikiiii
nrsmak 39 kardeşim ne zor nickin var ben saNA 39 DESEM KIZARMISIN hikayeni çok begendim bizimle paylaştıgın için sagol devamını bekliyoruz
vezikül nerdesin sen ya merek ettik gel arasıra olurmu burası seninde yerin ok opt seni koçamannnnnn // nurşen ablam harika onla tanıştım kendisi bi oğretmen canım benim bitanedir kendisiiii:1hug:

tşk ederim ablam melek ablam sıkntılar bitmedikiiii
vezikül nerdesin sen ya merek ettik gel arasıra olurmu burası seninde yerin ok opt seni koçamannnnnn // nurşen ablam harika onla tanıştım kendisi bi oğretmen canım benim bitanedir kendisiiii:1hug:

Back