Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ben ekliymiyorum sizler eklerseniz yanı arkadaşlar ne güzel burda olmanız harikaaaaaaaaaa
iki tane annede bizden var ama dur bakalım zaman ne gosterecekkkkk çok çok sağollllllllllllŞenizGünaydın esmer güzelim,Kaman Kırşehir'liler....gününüz hoş olsun.Esmerim sağlık yolluyorum,sevgilerimle..bizlerden sizlere selamlar...11 Mayıs ANNELER GÜNÜnde HUZUR EVİNE ziyarete gideceğiz.Buluşmalara topic açtım.İstersen sende gel..Öptüm kocamannnnnnnnnnnn
tşk ederim ablam melek ablam sıkntılar bitmedikiiiiselamlar,nasılsın?iyi hafta sonlarıdiliyorum.Bizden size selam ve sevgiler...sağlık dileklerimle öptümmmmmmmmmmmm
vezikül nerdesin sen ya merek ettik gel arasıra olurmu burası seninde yerin ok opt seni koçamannnnnn // nurşen ablam harika onla tanıştım kendisi bi oğretmen canım benim bitanedir kendisiiii:1hug:nrsmak 39 kardeşim ne zor nickin var ben saNA 39 DESEM KIZARMISIN hikayeni çok begendim bizimle paylaştıgın için sagol devamını bekliyoruz
tşk ederim ablam melek ablam sıkntılar bitmedikiiiiselamlar,nasılsın?iyi hafta sonlarıdiliyorum.Bizden size selam ve sevgiler...sağlık dileklerimle öptümmmmmmmmmmmm
vezikül nerdesin sen ya merek ettik gel arasıra olurmu burası seninde yerin ok opt seni koçamannnnnn // nurşen ablam harika onla tanıştım kendisi bi oğretmen canım benim bitanedir kendisiiii:1hug:nrsmak 39 kardeşim ne zor nickin var ben saNA 39 DESEM KIZARMISIN hikayeni çok begendim bizimle paylaştıgın için sagol devamını bekliyoruz