Kirşehir///40

ahicamicg2.jpg

Günaydın yettim sesine geldim,bak ben Ankara'lardan geldimmmmm...Sevgilerimle...buluşmaya bekliyoruz...İstersen karşılarız....a.s.:dance::teytey::içelim:

:utangac::utangac:canım gelmeye karar verildi ama eşim hala yok diyor beklemedeyim bana bi sopriz yapabiliirrrrr ben oyle hisediyorum //// bu kırşehirliler nerden bakım ta ankaradan geldiler kıslar küsem size ben
kedi5b15dhr8.jpg

a.s.bütün kırşehirlilere selam nasılsınız esmer güzeli nasılsın ağaç bayramına gidecekmisin bu sene malesef gidemiycem...:a015:gelebilseydim görüşürdük.seneye inşalla......

Günaydın yarın bekliyoruz,selamlar,görüşmek üzere öptümmmmmmmmmmmm:içelim::teytey::hooray::dance:a.s.:nazar::enbuyukkk::enbuyukkk:

CADIARZUCADIARZUkırşehir sizle grş nasip olmadı bende ank daki kiymetli dostlarıma gidecem çok heycanlıyim meraktan haycanda dişim ağrıdı bide yüzüm şişerse ne olacak şiş giderim yeterki gideyim ben yolları dozu duman kadarım ben:enbuyukkk::enbuyukkk: selamlar olsun size kırşehirime beni anlayın gelin bizde bulasalım dedik olmadı ok :teytey::teytey::teytey:

kırşehirliler size dün kk buluşmasına gittiğimi yazım dedim ankara buluşmasına gittim ve harika bi gündü once şaşkındım onlar beni tanımıyordu ben onları bir kaçını resimlerden tanıdmğım için zor olmadı işte ben geldim dedim ve o kadar sıçak kanlı insanlarki şekerler vallahi :icecream:hepsini tanımasamda bir kaç ozel ve benim için anlamı olan arkadaşlar var onları çokçok sevdim her bir buluşmanın gülü olur cadı bu buluşmanı gülü meleyi olur nurşen ablam meleyi ,başkanı nolur kalimera boşuna ona mıhtırm demeişler nam harikasın asena knş az ama kalbimdesin eylul bu kadar insan hanım hanımcık olur ve tatlı sın çiçimi çiçi kızım diyorum nikini bilmiyorum sevdailk buluşmanın heycanı ve tanımak isteğim bir çok arkadaşlar var sizlerde harikasınız canlı ve kanlısnız:teytey::dance:ben bu buluşmayi çok sevdim bende ankara buluşmalına gidecem ne yapım kırşehirli olarak yoksunuz var gibi yok gibisiniz çok tatlı insanlarrrrrrrrr:1hug: /COLOR]

senağlamaağlayımı güleyimi benim makıneyi bi türlü acamadık ya ben neden iyiçe oğrenmedim sonra ne oldu şikır şikır çaliştı fotraf makinem işte akslik olacak ya ben çeksydim çiçi arkadaşları ne güzel olurdu bu makine neyse çok güzel çiçi insanlardı kk ağır endam lı hanımları :enbuyukkk::dance:tatlicadiarzumakinem beni çekseydin herhal güzel olurdum kendimce sırnaşık şey

kk kadınları kırşehire bi çıkarma yapsanız :teytey::teytey:ne güzel olur

Esmerim güzelim,kendisi güzel gönlü güzel kardeşim geldiğin için sağol...Eşine birkez daha teşekkürler,iyi ki seni getirdi.....Annenin ellerini öp öp öp...o ellere kıyamam....sende ne güzel şeyler örmüşsün can kardeşim....Her zaman bekliyoruz...zaten senin kulaklarını toplantılarda çınlatıyorduk...İyi ki geldin ,iyi ki seni tanıdım...Bu arada evdekilerinde selam ve sevgileri var...seni kocaman öptüm...msn e ekledim....

dostluk.jpg

kırşehirliler size dün kk buluşmasına gittiğimi yazım dedim ankara buluşmasına gittim ve harika bi gündü once şaşkındım onlar beni tanımıyordu ben onları bir kaçını resimlerden tanıdmğım için zor olmadı işte ben geldim dedim ve o kadar sıçak kanlı insanlarki şekerler vallahi :icecream:hepsini tanımasamda bir kaç ozel ve benim için anlamı olan arkadaşlar var onları çokçok sevdim her bir buluşmanın gülü olur cadı bu buluşmanı gülü meleyi olur nurşen ablam meleyi ,başkanı nolur kalimera boşuna ona mıhtırm demeişler nam harikasın asena knş az ama kalbimdesin eylul bu kadar insan hanım hanımcık olur ve tatlı sın çiçimi çiçi kızım diyorum nikini bilmiyorum sevdailk buluşmanın heycanı ve tanımak isteğim bir çok arkadaşlar var sizlerde harikasınız canlı ve kanlısnız:teytey::dance:ben bu buluşmayi çok sevdim bende ankara buluşmalına gidecem ne yapım kırşehirli olarak yoksunuz var gibi yok gibisiniz çok tatlı insanlarrrrrrrrr:1hug: /COLOR]

oyyy canım ablammm benimmm çokk iii bi insansınn
yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş tatlı dillimm
bidaa beklioss ablacımmm her buluşmada varsınn artıkk
itiraz yokk tamam mııııı:1hug:
seni seviyoruzzzzzzzzzz:asigim:

canım benim beni yüreklendiyorsunuz eşim de bu yolçulukta menmun kaldı o sozlerin için tşk ederim oğretmenimmmmmmmmma.s.:nazar::nazar:
Esmerim güzelim,kendisi güzel gönlü güzel kardeşim geldiğin için sağol...Eşine birkez daha teşekkürler,iyi ki seni getirdi.....Annenin ellerini öp öp öp...o ellere kıyamam....sende ne güzel şeyler örmüşsün can kardeşim....Her zaman bekliyoruz...zaten senin kulaklarını toplantılarda çınlatıyorduk...İyi ki geldin ,iyi ki seni tanıdım...Bu arada evdekilerinde selam ve sevgileri var...seni kocaman öptüm...msn e ekledim....

dostluk.jpg

sana baktıkca bakasım gelyordu sonra bu cadı alınırmı ne diye bakamadım sengözlerimebaksanab şeker bal kaymak ve her tatlı olan senin yanında az gelir çok çok tatlısın opt seniŞeniz
oyyy canım ablammm benimmm çokk iii bi insansınn
yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş tatlı dillimm
bidaa beklioss ablacımmm her buluşmada varsınn artıkk
itiraz yokk tamam mııııı:1hug:
seni seviyoruzzzzzzzzzz:asigim:

sana baktıkca bakasım gelyordu sonra bu cadı alınırmı ne diye bakamadım sengözlerimebaksanab şeker bal kaymak ve her tatlı olan senin yanında az gelir çok çok tatlısın opt seniŞeniz

saol ablacımmmmmm
alınmam wolla sonuçta ilk tanışmamızdıı:1rolleyes:
tabiki süze süze bakacazz birbirimizisırnaşık şey
sende çokk iisin ablacımmm
hatta iii yürekli bi anneeee:1hug:

Günaydınlar sevgili yardım meleği kardeşim.sana gönlünce gün diliyorum,yuvan şen olsun..Eşine annene ve yeğenlerime selam ve sevgiler...İyi ki varsın ,iyi ki seni tanıdım....a.sa.s.:nazar::enbuyukkk:

Günaydınlar esmer güzelim,sana eşine annene yeğenlerime selamlar.Annenin iyi olmasına sevindim...ablanada acil şifalar diliyorum..seni kocaman öptüm canısımmmmmmmmmmmmmmmma.s.:nazar:

Günaydınlar sevgili yardım meleği kardeşim.sana gönlünce gün diliyorum,yuvan şen olsun..Eşine annene ve yeğenlerime selam ve sevgiler...İyi ki varsın ,iyi ki seni tanıdım....:
AYNİ DİLEKLER BENDENDE SİZE ABLAM YOK BEN SENİ KENDİME MELEK SECTİM SEN NERDE BEN ORDAYIM OĞRETMENİMMMMa.s.a.s.:nazar:
Günaydınlar esmer güzelim,sana eşine annene yeğenlerime selamlar.Annenin iyi olmasına sevindim...ablanada acil şifalar diliyorum..seni kocaman öptüm canısımmmmma.s.:nazar:

:nazar::SENİ NAZARLARDAN SAKLASIN AMİN :nazar:

iiiii günler kırşehirlilerrrrrrr
sanırım yine kimse yokkkk:uhm:

Back