Kirşehir///40

benim en güzel günümdü ank buluşmasında çok güzel insanlar ve kalpleri güzel ben o kadar heycanlı gittimki eşimde bende heycANLIYDI :1shok:gidecem gidecem bizmkinde ses yok neyse ben gidiyorum dedim bu dostları gormek istiyorum dedim eşimde hiç git demedi ama neyse kendi ellriyle goturdu iyiki gittim :1rolleyes:şekermi şeker tatlımı tatlı insanlarla allah beni buluşturdu ey güzel yaradanım sen ne istedikde vermedin benim dileklerimide yerine gelmiş oldu çok değrli insalardı benim gözümde onlar ya nasip olursa herzaman değil ara sıra ben kk buluşmalırna gidecemok sevgiyle kalın kk elit hanımları

Canısım sen üzülme,bak Ankara'dan yanına gelenler var,seni hiç yalnız bırakırmıyız canım...Sen bizim Kırşehir vede Kaman temsilcimizsin...Hep yanındayım canım...iyi ki hep yanımdasın..Ablana ,annene geçmiş olsunlar canım...Ablanı ziyaret etmek isterim...Yapabileceğimiz birşeyler var mı? Nam da soruyordu..canısım....Öpüyorum...Annenin ellerinden öpüyorum,kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.Ablanada geçmiş olsunlar acil şifalar..eşine ve yeğenlerime selam ve sevgiler....Günün hoş olsun,sağlıcakla kal....a.sa.s.a.s.a.s..

ablacığım biliyorsunki ben sizleri çok çok sevdim hepiniz harika otesi insanlarsınız ilginiz için tşk ederim /// namada selam soylersin canım ablam herkese sim

Günaydın esmerim güzelim annene vede ablanlara geçmiş olsun.Geldimi üst üste gelir derler bu son olsun..Acil şifalar....nam-la telde görüştüm selamları geçmiş olsunları var...kalimera ve eylül ve diğer arkadaşlarım adınada geçmiş olsunlar....
Annen ve ablan ne kadar sıcak ve cana yakınlar,kimin annesi vede ablası canım..Diğer buluşmalara onlarıda bekliyoruz.geldiğinde görüşmek üzere....acil şifalar....bizden size sevgiler.....öptüm seni esmerim güzelim...günün hoş,dileklerin gerçek olsun...a.s....

hepinize ayrı ayrı tşk ederim gelince ust üste gelyor takdiri illahi bu allah ister verir isterse alır başka acı vermesin yaradanım beni utandırdınız nurşen abla beni yalnız birakmadığınız içinde candan sağol ablam anlatamam ya içimdeki sıkıntıları yaşıyorum bir bir neyse üzmeyim kimseyi allaha amenet olun sevgiyle kalın herbiriniz bi altınsınızzzzz:1hug:

günaydınnn tatlı dilli ablammmm hayırlı cumalar.......Şeniz

çok şükür annem bügün taburcu oldu iyi bi haberde ablamda taburcu olyor ne güzel ama ben :uhm::a015:hala üzgünüm yine neyse üzmeyim hiç kimseyi hepinize saygıllar efendimmmm:a015::a015::a015:gecmişler olsun ablamlara ve anneme senağlama

GÜNAYDINLAR OLSUN KIRŞEHİR KOŞEM BENİ YALNIZ BİRAKIN BAKIM SİZİ HAYIRSIZLAR YA SİZDE GELİN Bİ GÜN AYDIN DEYİN SİZLERDEN EKMEK SU İSTEMEDİKKİ Çok üzgünüm çoook

NEYSE BEN KIRŞEHİRLİLİ OLMAKTAN MENMUNUM ZORLA SİZE GELİN DİYEMEM MEMLEKETİN İÇİN EN AZINDA SELAM BIRAKINIZ BENİM GÜZEL KISLARIM DİYORUM BENİ EN AZINDA MENMUN EDRSİNİZ ÇIRPINMALARIM BOŞUNA YA AMA Bİ ESMER LE OLMUYOR YALNIZ BİRAKTINIZ BENİ ÇOK OLDUĞUNUZU BİLİYORUM AMA NEDENSE SAKLANYORSUNUZ KISLAR MERHABA DEMEK ZOR DEĞİL BEN HEPİNİZE MERHABALAR DİYORUM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNZDE OLSUN ESMERDEN SEVGİLER HEPİNİZE

günaydın esmerim güzelim,annen ve ablanın taburcu olmalarına sevindim,Ankara'daki ablanda taburcu oldu mu?Dilerim en kısa zamanda daha sağlıklı olurlar...Sen neden sıkıntılısın,neye üzülüyorsunuz canısım?
Sana ,annengillere,ablanlara,eşine,yeğenlerime selamlar seni öpüyorum...Hafta sonun gönlünce olsun...Kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmma.s.

HEPSİNİN SAĞLIĞI BİRAZ İYİLER CANIM SEN NE KADAR TATLISIN ABLAM MELEK ABLAM KOÇAMAN YUREĞİNE KOÇAMAN SEVGİLER a.s.

BİTER BİTER KIRŞEHİRİNİN tatlicadiarzuGÜLLERİ GÜLLERİ BİTER :a015:
EFENDİM :dance:ŞUGAYIP DALINDA BÜLBÜLLER ÖTER:dance:GÜLÜM AMAN AMAN:teytey:EFENDİM AMAN AMAN:dance::dance:OYNAYASIM GELDİ ÇÜNKÜ KIRŞEHİRLLER YOKSUNUZ YİNE BURASI BANA KALDI BENDE SİZE TÜRKÜ SOYLEDİM HEYYYYYYYYYYYYY:teytey::teytey:

bizim yerimizede oyna ben tekirdagda dokuz sekizlik öğrendim bizim havalar çalınca ne kadar özlediğimi anlıyorum buranın insanı oynamayı müthiş seviyor tıpkı bizim gibi ah birde üreten sanatçımız olsada azıcık havamız olsa (neşet ertaş hariç)

vezikül tşk edrim canım tabiki bizim havamız harika:teytey::teytey::dance:

Günaydınlar esmer güzelim,eşine annene,ablanlara ,yeğenlerime selam ve sevglierimizi yolluyoruz.Bizler kermes için ailecek örmeye devam ediyoruz..,dün ipleri yüklendik,yarında gidip hanım efendi şekermi şeker tontoş bayanın başlayacağı örnekleri şık düğmeden alacağız,iplikçilere gittiğimizde kimler güzel şallar örüyorsa,değişik örnekler varsa öğrenmeye çalışıyoruz...Dün 2 iplikçide örnekler aldım...Çocuklarımıza bir ışıkta bizler yakarsak ne mutlu...Seni öpüyorum kocaman,yardım meleği kardeşim,annenin ellerini öpüyomm

Son düzenleme:
dün akşam beni çok çok güzel geçirdğim bi akşamdi o kadar çok şeyden haberimiz yokmuş çoçuk diyipte geçmiyeçekmişiz bizim annelerimizin bize yaptığını biz çoçuklarımıza yapmayalım 0 12 yaş gurublardaki çoçuklar her şeyi kopyalar beyninde baba anne kaliplarıyla büyürler anne aman boş ver derse baba ne halin varsa gor derse bu çoçuklar nereye kadar başarılı olurlar oyle güzel konular anlattıkki ben bu toplantı çok şey aldıma.s// not yazarımız halit ertuğrul a tşk ederim çok harika bilgi,ler ve konular anlatti bizlere birsen ve eğitsen vakfı altında bizi bilgilendirdi ve aydınlattı ne güzel anlatımı vardı tşk ler bizleri boyle sunumlar verdiği için,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…