Canısım sen üzülme,bak Ankara'dan yanına gelenler var,seni hiç yalnız bırakırmıyız canım...Sen bizim Kırşehir vede Kaman temsilcimizsin...Hep yanındayım canım...iyi ki hep yanımdasın..Ablana ,annene geçmiş olsunlar canım...Ablanı ziyaret etmek isterim...Yapabileceğimiz birşeyler var mı? Nam da soruyordu..canısım....Öpüyorum...Annenin ellerinden öpüyorum,kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.Ablanada geçmiş olsunlar acil şifalar..eşine ve yeğenlerime selam ve sevgiler....Günün hoş olsun,sağlıcakla kal....a.sa.s.a.s.a.s..
hepinize ayrı ayrı tşk ederim gelince ust üste gelyor takdiri illahi bu allah ister verir isterse alır başka acı vermesin yaradanımGünaydın esmerim güzelim annene vede ablanlara geçmiş olsun.Geldimi üst üste gelir derler bu son olsun..Acil şifalar....nam-la telde görüştüm selamları geçmiş olsunları var...kalimera ve eylül ve diğer arkadaşlarım adınada geçmiş olsunlar....
Annen ve ablan ne kadar sıcak ve cana yakınlar,kimin annesi vede ablası canım..Diğer buluşmalara onlarıda bekliyoruz.geldiğinde görüşmek üzere....acil şifalar....bizden size sevgiler.....öptüm seni esmerim güzelim...günün hoş,dileklerin gerçek olsun...a.s....
günaydın esmerim güzelim,annen ve ablanın taburcu olmalarına sevindim,Ankara'daki ablanda taburcu oldu mu?Dilerim en kısa zamanda daha sağlıklı olurlar...Sen neden sıkıntılısın,neye üzülüyorsunuz canısım?
Sana ,annengillere,ablanlara,eşine,yeğenlerime selamlar seni öpüyorum...Hafta sonun gönlünce olsun...Kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmma.s.
vezikül tşk edrim canım tabiki bizim havamız harika:teytey::teytey::dance:bizim yerimizede oyna ben tekirdagda dokuz sekizlik öğrendim bizim havalar çalınca ne kadar özlediğimi anlıyorum buranın insanı oynamayı müthiş seviyor tıpkı bizim gibi ah birde üreten sanatçımız olsada azıcık havamız olsa (neşet ertaş hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?