Kirşehir///40

canlarım benim nasılsınız cumanız bereketiyle gelsin selamlar olsun kırşehirlilerrrrrrtatlicadiarzu
3804083652by1.jpg

ben geldim ama yine kimse yok ne zalimsinz kıslar cırpınyorumKötü Kazen ben burda Kötü Kazen[ yoksunuzzzzz beni üzyprsunuz selamlar benim güzel insanlarımmmm/FONT]
8d420179gulresimleri23tie1.jpg

bütün islam aleminin mevlüt kandilleri mübarek olsun...bende kırşehirliyimmmm bu arada oraya gelin gittim ama olsun ....

biriçiğim aması ne menmun değilmisim gelin geldiğine canım benim bu papatyalar sana olurmua.sana//
daisy1xpc2.png

gün aydın gün aydın herkeslere kırşehirin güllerine bak kimse yok kıslar kalkın da gelin kapımız açık kaldı
kedi5b15dfb0.jpg

biriçiğim aması ne menmun değilmisim gelin geldiğine canım benim bu papatyalar sana olurmua.sana//
daisy1xpc2.png

günaydın papatyalar için teşekkür ederim..aslen kırşehirli değilim oraya gelin geldiğim için ama olsun yazmıştım.kırşehiri seviyorum çünkü eşim oralı ...:teytey: :teytey:

şu an nerdesin canım hg aramıza bende sizleri gorunce sevinyorum opt:nazar::nazar:
günaydın papatyalar için teşekkür ederim..aslen kırşehirli değilim oraya gelin geldiğim için ama olsun yazmıştım.kırşehiri seviyorum çünkü eşim oralı ...:teytey: :teytey:

MErhaba,
ben de kırşehirli olucam 4 aya kadar....kırşehir merkezde oturanlar var mı??? bilgilenmek, danışmak isterim.....

hg canım ben merkezden değilim ama harika bi yer insanları dost canlısı kapıları her daim açık sevrsin burayı a.s.
MErhaba,
ben de kırşehirli olucam 4 aya kadar....kırşehir merkezde oturanlar var mı??? bilgilenmek, danışmak isterim.....

günaydın tatlı dillim güler yüzlüm neredesin sen günaydınlar olsun kırşehirrrrrr
daisycopycopyro8.png

neden unutulyorum kıslar kimse yok olsun canım kırşehirliler iyi akşamlar sizlere
6b79b282resimlerresimleel7.jpg

X